İstanbul'da Fal - Falcılar

ayy yaa kim bilir nası yanıyor için uuff çok iyi anlıyorum seni evet bide hicran varmış onun teli var bende ama gitmedim hiç nasip olmadı

bunalımlardayımmm gitmek nasıp olmuyorsa zamanı vardır canım elbet benim de fal deneyimlerim oldu lakin bir dejavu cafe neşe teysemın evlenecegını bılmıstı annemin hastalığını bilmişti bir daha da gitmek nasip olmadı malesef 20 tl hicran iyiymiş aslında bazı falcılara baktım 100 tl falan istiyır yuhh dedım ya resmen ticaret bu ne kadar talep o kadar fiyat yükseliyor maleseff

ya arkadaşlar ben kurşun döktürmek de istiyorum çok kısmetsizim şanssızım tanıdığınız gittiğiniz kimseler var ise beni bilgilendirir misiniz?

Hicran 20ye bakıyor güzel bakıyor ama gelecek için söylediklerine daha vakit var... Birseni bulursan beraber gidebiliriz karayollarındayım ben...

Hicran nasil bakiyor tarot ve kahve mi bakiyor?genel bakiyorsa oyle inan hic gitmek istemem yani gecmisde gittigim falcilara bakiyorum da inan okadarini bende soylerim ya bazen dusunuyorum kendim arkadaslarima baktigimda gittiigim falcidan daha iyi oldugumu anliyorum ya verdigim paraya uzuluyorumm

Burak'ın nokta atışları var ama.. işte bir de ama var :)
şu anki durum, yakın tarihli olaylar için gidilebilir, 2 defa baktirdim, 2'sin de de kesin konuştuğu birşey dediği gibi olmadı. Halbüsüm en önemli konu oydu
iyi bir çocuk, baktiranlar da bana katılacaktır, eminim . ve iyiye yorumluyor mu desem...

@YLİN HANIM ACİLLL
Medyum Görkemin telefonunu ve adresini gönderebilirmisin,,,
kartel215@hotmail.com

Hicran kahve ve su bakıyor yani dediklerinin çıkması için daha bir kaçgün var o arada çıkarsa iyi bakıyor diyebiliriz çok fazla geçmişe bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…