ayy yaa kim bilir nası yanıyor içinuuff çok iyi anlıyorum seni evet bide hicran varmış onun teli var bende ama gitmedim hiç nasip olmadı
bunalımlardayımmmgitmek nasıp olmuyorsa zamanı vardır canım elbet benim de fal deneyimlerim oldu lakin bir dejavu cafe neşe teysemın evlenecegını bılmıstı annemin hastalığını bilmişti bir daha da gitmek nasip olmadı malesef 20 tl hicran iyiymiş aslında bazı falcılara baktım 100 tl falan istiyır yuhh dedım ya resmen ticaret bu ne kadar talep o kadar fiyat yükseliyor malesef
aynen öyle ya şaka gibi nası paragözler sonra asla para için yapmıyorum diyolar yalannnn!! neyse git tatlım hicrana o zaman en azından birseni bulana kadar sanırım deşarj olmak istiyosun
bunalımlardayımmmgitmek nasıp olmuyorsa zamanı vardır canım elbet benim de fal deneyimlerim oldu lakin bir dejavu cafe neşe teysemın evlenecegını bılmıstı annemin hastalığını bilmişti bir daha da gitmek nasip olmadı malesef 20 tl hicran iyiymiş aslında bazı falcılara baktım 100 tl falan istiyır yuhh dedım ya resmen ticaret bu ne kadar talep o kadar fiyat yükseliyor malesef
aynen öyle ya şaka gibi nası paragözler sonra asla para için yapmıyorum diyolar yalannnn!! neyse git tatlım hicrana o zaman en azından birseni bulana kadar sanırım deşarj olmak istiyosun
telefonunu gönderebilir misin canım?
telefonunu gönderebilir misin canım?
gönderirim de msj hakkım yok kimail atarım atabilirim sen bana bi mail at gny.yilmaz gerisini anlarsın zaten yollarım ordan
gönderirim de msj hakkım yok kimail atarım atabilirim sen bana bi mail at gny.yilmaz gerisini anlarsın zaten yollarım ordan
tmm cnm şimdi mail atıyorum ozge_senn...
Ben de Burak'a baktırdım. memnun kaldım, yakın gelecek ve 1-2 yıllık zaman için bi şeyler söyledi. Beklentinizi karşılayacaktır.
ben götürürüm seni. gop ta oturuyorum zaten.
bunalımlardayımmmgitmek nasıp olmuyorsa zamanı vardır canım elbet benim de fal deneyimlerim oldu lakin bir dejavu cafe neşe teysemın evlenecegını bılmıstı annemin hastalığını bilmişti bir daha da gitmek nasip olmadı malesef 20 tl hicran iyiymiş aslında bazı falcılara baktım 100 tl falan istiyır yuhh dedım ya resmen ticaret bu ne kadar talep o kadar fiyat yükseliyor maleseff
Hicran 20ye bakıyor güzel bakıyor ama gelecek için söylediklerine daha vakit var... Birseni bulursan beraber gidebiliriz karayollarındayım ben...
hangi sayfada var hatırlıyor musunuz? biliyorsanız lütfen numarasını bukre34@hotmail.com adresine gönderir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim
@YLİN HANIM ACİLLLMERHABA KIZLAR BENDE BURADAKİ ÇOĞU INSAN GIBI ISTANBULDA GEZMEDIGIM FALCI KALMADI IKI YAKADAKILERIDE DENEDIM AMA MALESEF OLMADI HEPAYNI SEYLER SONRA ARKADASIM BIRININ NUMARASINI VERDI ARADIM MEDYUM GÖRKEM AMA BENCE MEDYUMDEGIL BASKA BISI VAR ONDA HERSEYI YAPIYOR TAROT SU ISKAMBIL. KAHVE. MELEK KARTLARI . YILDIZNAME. DUALAR BIO ENERJI VS. AGZIM ACIK KALDI BEN ÖNCE TELEFONDA ARADIM ANNE ADIMI VE KENDI ADIMI ALDI SADECE NEYSE ORADA ZATEN SASIRTTI BENI SEVGILIMIN ADINI SÖYLEDI COCUKKEN YASADIKLARIM A AILEMLE ILGI HERSEYI BILDI SONRA RANDEVU ALDIM INANDIKTAN SONRA GITTIM MALTEPEDE OFISI COK GÜZEL SEKER BIR YER KENDISIDE GENC BIRI VE ARASTIRMAMA GÖRE TURKIYENIN EN IYI FIRMASINDA ISTANBUL BÖLGE MUDURUYMUS AMA BIR ANDA BÖYLE BIRSEY GELMIS VE ISTIFA EDIP INSANLARA YARDIM ETMEYE BASLAMIS NEYSE GITTIM SIRADA BEKLEDIM İÇERDE BIOENERJI UYGULADI BIR KADINA ANLAMADIMAMA CIKISTA BEKLERKEN KADIN CIKINCA SORDUM NE YAPTI DIYE BIO ENERJI DEDI YILLARDIR KISTIM VARDI GITMEDI TEDAVIYLE DEDI BENDE BU YOLU DENEDIM INSALLAH OLUR DEDI BENDE NUMARANIZI VERIRIMISINIZ SONUCU MERAK ETTIMGERCEKTEN FAYDALIMI DIYE DEDIM NEYSE ALDIM KADINI BIR HAFTA SONRA ARADIM 4 GUN SONRA DOKTORA GITMIS VE BAKTIRMIS DOKTOR SEN NE YAPTIRDIN DA GITTI KISTIN DEMIS INANILMAZ BIRSEY AMELIYAT YOK IŞIN YOK VE SENIN KISTIN GITMISKADIN TELEFONDA COK MUTLUYDU YILLARDIR CEKMIS NEYSE KADIN CIKINCA BEN GIRDIM TAROT VE SU BAKTIRDIM BANA SÖYLEDIGI HERSEYI DEDIGI TARIHLERDE YASADIM SEVGILIM PESINDE OLAN BIR BAYANIN BUYU YAPTIGINI ÖĞRENDIM VE BANA COK YARDIMCI OLDU BITMEK UZEREYDIM KI ARAMIZA AYRILIK GIRDI YENI YENI TOPARLANIYORUZ BANA TANISACAGIM ISI MESLEGIMDEN ALACAGIM ZAMLI MAASI AILEMIN GIZLI SIRLARINI BIR COK SEYI SÖYLEDI VE VERDIGI ISIMLER TARIHLERE INANMAMISTIM AMA HALA ŞOKTAYIM BIR SURU INSAN KUYRUKTA ISTANBUL DEGIL TURKIYEDEN ARAYAN COK HER KONUYLA ILIGI YARDIM EDEBILIYOR BENCE SECILMIS BIR INSAN BEN DEVLET KURUMUNDA CALISIYORUM VE KIMI GÖTURDUYSEM HERKESE YARDIMCI OLDU SIZLEREDE TAVSIYE EDERIM ARTIK CAFELERI BOŞVERIN BEN BIRAKTIM BOŞA GITTI PARAŞLARIM ARABA ALIRDIM KENDIME buradan numara yazmak yasak bana mail atabılırsınız adresını verebılırım BAKIRKÖYDEKI DUYGU ENFAL BIR COK ISIM DE ONU TANIYOR ZATEN ARAŞTIRDIM SAĞLAMAALMAK ICIN:)))
canım yeni gördüm, mail adresine yolluyorum, bastan belirteyim ben baktırmadım, o yüzden nasıldır bilemiyorum.
canım yeni gördüm, mail adresine yolluyorum, bastan belirteyim ben baktırmadım, o yüzden nasıldır bilemiyorum.
@YLİN HANIM ACİLLL
Medyum Görkemin telefonunu ve adresini gönderebilirmisin,,,
kartel215@hotmail.com
@YLİN HANIM ACİLLL
kartel215@hotmail.com
@YLİN HANIM ACİLLL
kartel215@hotmail.com
@YLİN HANIM ACİLLL
kartel215@hotmail.com
Hicran nasil bakiyor tarot ve kahve mi bakiyor?genel bakiyorsa oyle inan hic gitmek istemem yani gecmisde gittigim falcilara bakiyorum da inan okadarini bende soylerim ya bazen dusunuyorum kendim arkadaslarima baktigimda gittiigim falcidan daha iyi oldugumu anliyorum yaverdigim paraya uzuluyorumm
merhaba,
burak nerede fal bakar, kaça bakar, telefonunu verebilir misiniz?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?