gaziosmanpaşa birsenin numarasınıda birisi yazıverse buraya
daragaya sana cep numarası gelmediyse yollayayım bi karsılastır aynı birsen mi? bir arkadas yolladı bana cebini.
canım sende birsen hanımın teli varsa yollarmısın rica etsem dünden beri aramaktayız lütfennnn..
numarayı bulan banada göndersin lütfen
telefonu 0535 234 49 28, mecidiyeköy civarında bir yere çağırıyor bana trumptowersta bir kafede baktı. 40-TL canım.
herkes Birsen hanımın teli için deli olmuş yahu :)
kim gitti? nereden çıktı?
peki bu GÖRKEM olayına ne demek lazım..??
Hicran kahve ve su bakıyor yani dediklerinin çıkması için daha bir kaçgün var o arada çıkarsa iyi bakıyor diyebiliriz çok fazla geçmişe bakmıyor.
bende merak ettim hayır o kadar kişi gitmiş neden numarasını kimse vermiyor onu anlamadık bizde belki fiyatı uymayacak vs ama nedense sır gibi kimse hiç bir sey demiyor bende anlamış değilim böyle olunca iyice merak konusu oldu kadın :)
peki bu GÖRKEM olayına ne demek lazım..??
ikiside GOP'ta mıymış ? aynı kişi olmasın ? :))
yahu kadını arıyoruz arıyoruz açmıyor telefonu hayır istemiyorsan aç aramayın de kardeşim hicran hn.numarası var çalıyor kendı yok bende ev de bakan birini istiyorum cafede vs bakanlardan bir şey cıkmıyor malesef
Burak telefondada bakıyor 50 tl bizim enerjimiz pek tutmadı 😔Canım çok teşekkür ederim en kısa sürede denicem bende :)
ikiside GOP'ta mıymış ? aynı kişi olmasın ? :))
Yarın ben arayayım bi bakalım olmadı ben seni götürürüm oraya 😉 ben tekrar gitmek için dediklerinin çıkmasını bekliyorum 😊
burada adettendir, öyle hemen numara, cafe adı falan verilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?