İstanbul'da Fal - Falcılar

bende görkemin telefon numarasını istiyorum, lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

peki bu GÖRKEM olayına ne demek lazım..??

cnm wala ben gitmedim gop da oturuyorum bana yakın diye gitmek istedim öncelikle sonra kadın öle iyi yada kötü herseyı söyluyormus vs diye biri anlatmış burda bende merak ettim hayır o kadar kişi gitmiş neden numarasını kimse vermiyor onu anlamadık bizde belki fiyatı uymayacak vs ama nedense sır gibi kimse hiç bir sey demiyor bende anlamış değilim böyle olunca iyice merak konusu oldu kadın :)

Hicran kahve ve su bakıyor yani dediklerinin çıkması için daha bir kaçgün var o arada çıkarsa iyi bakıyor diyebiliriz çok fazla geçmişe bakmıyor.

yahu kadını arıyoruz arıyoruz açmıyor telefonu hayır istemiyorsan aç aramayın de kardeşim hicran hn.numarası var çalıyor kendı yok bende ev de bakan birini istiyorum cafede vs bakanlardan bir şey cıkmıyor malesef

burada adettendir, öyle hemen numara, cafe adı falan verilmez

ikiside GOP'ta mıymış ? aynı kişi olmasın ? :))

Görkem demi gop'taymış 😃ayağımın dibi falcı kaynıyormuş bende boş yere istanbulu alt etmişim fal için 😃 ama ayağımın dibindekilerin numarasına ulaşamıyorum burda kimse numarayı paylaşmıyor😔

Yarın ben arayayım bi bakalım olmadı ben seni götürürüm oraya 😉 ben tekrar gitmek için dediklerinin çıkmasını bekliyorum 😊

burada adettendir, öyle hemen numara, cafe adı falan verilmez

issyeeaannnn :) gizli saklı olunca tadı başka mı oluyor işinn anlamadım kii ...ya burda minik vardı bayılıyordum o kadına inan takip de ediyordum kendisini ne zaman falcıya gıtmeye karar versem onun yazılarını okuyor gıtmıs kadar oluyordum :) ama şimdi ki ruh halimi toparlayamıyorum wala bulsam bırını boğazına yapıscam fallll diye :):) bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…