İstanbul'da Fal - Falcılar

ben 2 sene önce gitmiştim birsene üç harflileri var kahve ve kartlarla bakıyor 35 tl di o zaman şimdi ne kadardır bilemem.Arkadaşımla gitmiştim ben çok korkmuştum fazla bişey soramadım söylediklerinden çıkanlar oldu çıkmayanlar oldu. telefonu yok ama adresini tarif edebilirim aklımda kaldığıyla

yahu kızlar Melekler Kahvesi Duygu hakkında iki kelam edecek yok mu? (

ben baktırmadım bilmiyorum ama eski geçmiş sayfalarda duygu diye birinden memnun kalmayanlar vardı. hangi duygu eminde değilim :44: sana ne dedi? sen memnun kaldın mı?

tatlım bari evini tarif et de ordan bi şekilde ulaşalım sana zahmet olmazsa. bir bilse birsen birsen diye koştuğumu bağrına basar beni evlat diye :)

tatlım bari evini tarif et de ordan bi şekilde ulaşalım sana zahmet olmazsa. bir bilse birsen birsen diye koştuğumu bağrına basar beni evlat diye :)

canım bu gop bağlar cd var mağazalar falan var oraya git şafak hastanesi var onun önünden doğru yürü sağda gelincikçi var o aradan gir hemen sağda apartman var bahçeli gibiydi. fotografçı var tam hatırlamıyorum ya fotografçının karşısıydı ya da fotografçının üstü falcı birsen dersen biliyorlar zaten kolay bulunabilecek yerde evi

inş. anlatabilmişimdir :) dualarını da bekliyorum :))

ayyyy çok teşekkür ederimm ki sana anladım gibi gibi tatlım :) sadece şafak hastanesinin karşısında mı kalıyor sokak yoksa hastanenin hizasında mı önceki sayfalarda karşıda demişlerdi.. nası dua edicem ki sana Allahh ne muradın varsa versin inşallahh :)

herkes Birsen hanımın teli için deli olmuş yahu :)

kim gitti? nereden çıktı?
valla ben gittiydim zamanında tavsiye eder miyim :) asla ve kataaaaaaaaaaaaa
he bana bayılıyodun
birsen gidilmesi gerekli bi falcı değil.
bir kere tavırları felan hoş değil.
telefonunuda sileli cok uzun zaman oldu.
eskilerde önerilen falcıları soruyorsunuz ya , eskilerden yazan bizler artık pek fal konusuna bakmıyoruz.
çünkü fallar çıkmadı ve bizde hayatlarımıza devam ediyoruz

o verdiğim paralarla ingilizce öğrenirdim ben be

hakkınızda hayırlısı olsun, kalpleriniz bir an önce ferahlasın inşallah.

Dip Not: Hani sayfalarca yazdığım adam var ya ben onu terk ettim , şimdi hayatımda başka biri var ve çok mutluyum

Saol canım seninde. Canım önce şafak hastanesini bul ordan 100-200 mt. kadar aşağı yürü sağda gelinlikçi var orda birine sor istersen. Hatırladığım karşı sokaktı benimde ama sor orda gösterirler. Bulunmayacak bir yer değil aslında ben gop fazla bilmiyorum arkadaşım götürmüştü benide.

meleksin melekkkk inşallah bugün de biri seni sevindirir tatlımm

minikkkkkk çok sevindim adına inşallah çok mutlu olursun .... teşekkür ederim güzel dileklerin için bu birsenin üç harflileri var diye ben daha gerçekci olur sanmıştım memnun olmadığını bilmiyordum önerebileceğin biri var mı peki? Ben öyle her ay gitmiyorum ki sene de 1 belki o da çok bunalıyorum o yüzden bu ara yine çok bunaldım sadece sevgili durumu da değil benim ki hersey ters gıdıyor

neden korktun ki canımm peki

Birsen reklamimi yapiliyor anlamadim!

Kizlar biraz okuyun, dusunun sonra karar verin. Biri bisey atiyor siz de zipliyorsunuz. Eski uyelerin ve gercekten gidenlerin lafina inaniyorum ben! Bu sayfalara reklam amacli cok insan geliyor. Yapmmayin!

Birsenden memnun olan az kisi var, gorkemin de kim oldugu daha belli degil..

Bilenlerden yada daha once gidenler bir yazsin bence! Sonra karar veririz...

arkadaşım gidenler memnun olduğunu geçirdiği kazaya kadar bildiğini yazmış yeni öğrendim minik memnun olmamış bize yakın diye gitmek istedim ama kadına ulaşmak bu kadar mı zor olur ya hayır gidenler var neden sessiz kalıyorlar onu anlamadım gitsek bilsek neyin ne olduğunu burda yazacağız zaten

Bi ara çok sik gittiğim fakat son zamanlarda hiçbir sey tutturamadigindan ötürü falindan medet ummadigim biridir. .kisaca gidilmez en son 50tl idi 50 tl ye yazık derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…