cnm wala ben gitmedim gop da oturuyorum bana yakın diye gitmek istedim öncelikle sonra kadın öle iyi yada kötü herseyı söyluyormus vs diye biri anlatmış burda bende merak ettim hayır o kadar kişi gitmiş neden numarasını kimse vermiyor onu anlamadık bizde belki fiyatı uymayacak vs ama nedense sır gibi kimse hiç bir sey demiyor bende anlamış değilim böyle olunca iyice merak konusu oldu kadın :)
yahu kızlar Melekler Kahvesi Duygu hakkında iki kelam edecek yok mu?(
ben 2 sene önce gitmiştim birsene üç harflileri var kahve ve kartlarla bakıyor 35 tl di o zaman şimdi ne kadardır bilemem.Arkadaşımla gitmiştim ben çok korkmuştum fazla bişey soramadım söylediklerinden çıkanlar oldu çıkmayanlar oldu. telefonu yok ama adresini tarif edebilirim aklımda kaldığıyla
tatlım bari evini tarif et de ordan bi şekilde ulaşalım sana zahmet olmazsa. bir bilse birsen birsen diye koştuğumu bağrına basar beni evlat diye :)
ahhh yaaa biri atsa ne dua ederim
inş. anlatabilmişimdir :) dualarını da bekliyorum :))
valla ben gittiydim zamanında tavsiye eder miyim :) asla ve kataaaaaaaaaaaaaherkes Birsen hanımın teli için deli olmuş yahu :)
kim gitti? nereden çıktı?
he bana bayılıyodunissyeeaannnn :) gizli saklı olunca tadı başka mı oluyor işinn anlamadım kii ...ya burda minik vardı bayılıyordum o kadına inan takip de ediyordum kendisini ne zaman falcıya gıtmeye karar versem onun yazılarını okuyor gıtmıs kadar oluyordum :) ama şimdi ki ruh halimi toparlayamıyorum wala bulsam bırını boğazına yapıscam fallll diye :):) bakalım
ayyyy çok teşekkür ederimm ki sana anladım gibi gibi tatlım :) sadece şafak hastanesinin karşısında mı kalıyor sokak yoksa hastanenin hizasında mı önceki sayfalarda karşıda demişlerdi.. nası dua edicem ki sana Allahh ne muradın varsa versin inşallahh :)
Saol canım seninde. Canım önce şafak hastanesini bul ordan 100-200 mt. kadar aşağı yürü sağda gelinlikçi var orda birine sor istersen. Hatırladığım karşı sokaktı benimde ama sor orda gösterirler. Bulunmayacak bir yer değil aslında ben gop fazla bilmiyorum arkadaşım götürmüştü benide.
meleksin melekkkk inşallah bugün de biri seni sevindirir tatlımm
Ordan taşınmış ama o sokaktaki fotoğrafçı ve fotoğrafçının karşısında çilingir var onlar tarif ediyorlar biraz daha ileriye gitmiş ordan...meleksin melekkkk inşallah bugün de biri seni sevindirir tatlımm
Ordan taşınmış ama o sokaktaki fotoğrafçı ve fotoğrafçının karşısında çilingir var onlar tarif ediyorlar biraz daha ileriye gitmiş ordan...
birde gazimahallesinde hicran var oda güzel bakıyor gibi geldi ama daha söylediklerine vakit var...
valla ben gittiydim zamanında tavsiye eder miyim :) asla ve kataaaaaaaaaaaaa
he bana bayılıyodun
birsen gidilmesi gerekli bi falcı değil.
bir kere tavırları felan hoş değil.
telefonunuda sileli cok uzun zaman oldu.
eskilerde önerilen falcıları soruyorsunuz ya , eskilerden yazan bizler artık pek fal konusuna bakmıyoruz.
çünkü fallar çıkmadı ve bizde hayatlarımıza devam ediyoruz
o verdiğim paralarla ingilizce öğrenirdim ben be
hakkınızda hayırlısı olsun, kalpleriniz bir an önce ferahlasın inşallah.
Dip Not: Hani sayfalarca yazdığım adam var ya ben onu terk ettim , şimdi hayatımda başka biri var ve çok mutluyum
ben 2 sene önce gitmiştim birsene üç harflileri var kahve ve kartlarla bakıyor 35 tl di o zaman şimdi ne kadardır bilemem.Arkadaşımla gitmiştim ben çok korkmuştum fazla bişey soramadım söylediklerinden çıkanlar oldu çıkmayanlar oldu. telefonu yok ama adresini tarif edebilirim aklımda kaldığıyla
KULKEDİSİ ....Bana pek inandırıcı gelmedi bence gitmeden gidenler yazsınkii ne olur olmaz :)
Birsen reklamimi yapiliyor anlamadim!
Kizlar biraz okuyun, dusunun sonra karar verin. Biri bisey atiyor siz de zipliyorsunuz. Eski uyelerin ve gercekten gidenlerin lafina inaniyorum ben! Bu sayfalara reklam amacli cok insan geliyor. Yapmmayin!
Birsenden memnun olan az kisi var, gorkemin de kim oldugu daha belli degil..
Bilenlerden yada daha once gidenler bir yazsin bence! Sonra karar veririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?