minikkkkkk çok sevindim adına inşallah çok mutlu olursun .... teşekkür ederim güzel dileklerin için bu birsenin üç harflileri var diye ben daha gerçekci olur sanmıştım memnun olmadığını bilmiyordumönerebileceğin biri var mı peki? Ben öyle her ay gitmiyorum ki sene de 1 belki o da çok bunalıyorum o yüzden bu ara yine çok bunaldım sadece sevgili durumu da değil benim ki hersey ters gıdıyor
sana mesaj attım özelden bana cevap yazar mısın?
Ben bugün gittim memnun kalmadım enerji meselesi diyelim 50tl uçtu gitti yani 😔beraber gidelim mi tatlım yaa?
Bi ara çok sik gittiğim fakat son zamanlarda hiçbir sey tutturamadigindan ötürü falindan medet ummadigim biridir. .kisaca gidilmez en son 50tl idi 50 tl ye yazık derim
valla bende bildi gidin diyebileceğim kimse yok maalesef.
bol dua kızlar , tek yolu bu
Peki kendisine nasıl ulaşabiliriz ?Arkadaşlar daha önce buradaki arkadaşlardan duymuştum beylikdüzündeki Sibel hanım önceleri pek ihtimal vermemiştim söylediklerine ama sonra attıklarından tuttukları oldukça fazla oldu diyeyim zaten bilerek günaha giriyoruz.Ben tavsiye ederim kendisini
geçmiş sayfalardan buldum teşekkür ederim yönlerdirme için :) peki gelecek ile ilgili söylediği herhangi birşeyi yaşadın mı ?telefon vermek yasak diye biliyorumsanırım daha önce verilmişti ama önceki sayfalarda var bnde oradan arayıp gittim ben memnun kaldım.
neden korktun ki canımm peki
geçmiş sayfalardan buldum teşekkür ederim yönlerdirme için :) peki gelecek ile ilgili söylediği herhangi birşeyi yaşadın mı ?
Ben bugün gittim memnun kalmadım enerji meselesi diyelim 50tl uçtu gitti yani 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?