İstanbul'da Fal - Falcılar

Eskiden fallari güzel çıkardı bana şimdi artık çıkmıyor dediklerinin yakimdan uzaktan hayatım la alakasi olmuyor.kisiden kisiye göre değişir tabi nacizane fikrim.

valla bende bildi gidin diyebileceğim kimse yok maalesef.
bol dua kızlar , tek yolu bu

Bi ara çok sik gittiğim fakat son zamanlarda hiçbir sey tutturamadigindan ötürü falindan medet ummadigim biridir. .kisaca gidilmez en son 50tl idi 50 tl ye yazık derim

50 tl mi arkadas nedir ya bu cok degil mi para kolay kazanilmiyor.. bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim arkadasim bir fala o kadar veremem ya en azindan eve lazim olan camiye haram derler :) artik daha uuygun birini bulursam giderim

Arkadaşlar daha önce buradaki arkadaşlardan duymuştum beylikdüzündeki Sibel hanım önceleri pek ihtimal vermemiştim söylediklerine ama sonra attıklarından tuttukları oldukça fazla oldu diyeyim zaten bilerek günaha giriyoruz.Ben tavsiye ederim kendisini

Peki kendisine nasıl ulaşabiliriz ?

telefon vermek yasak diye biliyorum sanırım daha önce verilmişti ama önceki sayfalarda var bnde oradan arayıp gittim ben memnun kaldım.

neden korktun ki canımm peki

tasa su koyuyor mum yakıyor işte suda bişey görürsen korkma falan demişti öyle söyleyince zaten otomatikman bi korku geliyor. sonra kendi kendine konuşuyor falan. falından aklımda kalan pek bişey yok 2 sene olmuştur gideli o zaman 35 tl di bir kere gittim zaten. az önce 50 tl yazmışlarda 50 tl de çok bence.

Bayanlar merhaba,

Forumu takip eden kişiler çıkan ve çıkmayan fallar hakkında yorumlar yazdığımı bilirler. Eskiden çık sık baktırıyordum ama artık dizginliyorum. Yoğun taleplere kapılarak Haleh Hanım ve Nesibe Hanımlara baktırdım. Kısaca bilgi paylaşmak istedim.

Öncelikle Haleh Hanım, geçmişe yönelik tahminleri bire bir tuttu. Geçmişin detayına çok girmiyor zaten. Kısaca anlattıkları bile yaşadıklarımı aktardı resmen. Maddi sıkıntılarımı bildi. Zamanla aşacağımı da. Ama hepiniz nedense aşk için baktırırız ya o kısım pek tutmadı. Ona öre Eylül'de tanışıp Ekim gibi bir beraberlik olacaktı. Olmadı. Hatta Temmuz-Ağustos döneminde de biri ile tanışacağımı ama onunla olmaktansa Ekim'i beklemenin daha iyi olacağını söyledi. Tarihler tutmadı.

Bu arada kişi tarifi Nesibe Hanım ile hemen hemen aynı idi. Bu nedenle belki tarih tutturamamış olabilir.

Yine de pozitif ve şeker bir bayan, rahatlamak için denenebilir.

Nesibe Hanım ise öncelikle işimi söylememe rağmen pazarlamada çalıştığımı bildi hayret ettim. :) Facebook'tan araştırmışta olabilir tabii. Geçmişi oda bildi, çok üstünde durmadı. Sonra geçmişten bir kişinin gelmesini bekliyorsan gelecek hem de hiç ihtimal vermediğin birisi telefonla özlediğini bahane ederek arayacak ama arada engel var, sen olamayacağını biliyorsun dedi. Şaşırdım. Beni tanıyanlar erkek arkadaşımın vefat ettiğini bilirler. Bu nedenle falına hiç itibar vermedim. Ama geçenlerde gerçekten geçmişten aklıma bile gelmeyen biri özlediğini söyleyerek aradı beni. Kendisi evlendi bu arada :) Aradaki engelde budur. Falın çıkmaya başladığını bu noktada idrak ettim :) İşle ilgili de tutarlıydı. Maddi sıkıntıları ve bana yansımaları gayet tutarlıydı. Kişi tarifi dediğim gibi Haleh Hanımla hemen hemen aynıydı. Sadece tarih olarak Nesibe Aralık'ı vermişti. Bu kısım çıkmadı henüz. Çıkar belki Çıkarsa yazarım.

Bu arada Haleh'e kötü diyemem fallar benzerdi çünkü sadece tarihler farklıydı. Ve Nesibe'nin nokta atışları vardı. Şimdilik bu kadar...

Umarım hepinizin gönlünden geçen her şey hayırlısıyla olsun. Sevgiler.

Kızlar selam.. uzum zamandan beri fala ara verdim ama eski aliskanliklarda kurtulmak zor.. cok fena falim geldi.. ama tlf da bakmalarina raziyim.. kim var burak dışında buragi biliyorum daha once baktirdim..

merhaba; falcı neval in telefon numarasını bilen arkadaş veya ev adresi.verir misiniz?
ben yıllar önce baktırmıştım.. cok memnun kaldım. ama bulamıyorum yerini,hatırlamıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…