siz baya eski üyesiniz :) olgunun telefonunu rica edebilir miyim ??
siz baya eski üyesiniz :) olgunun telefonunu rica edebilir miyim ??
Benim en beğendiğim falcılar arasındadır Olgu..Bir kere dobradır..Olumsuz da söyler olumlu varsa onu da söyler.Pembe tablo çizmez..Objektif bir falcıdır..Bana fal bakanlar arasında olumsuz söyleyen tek kişiydi..Yalnız bazı yorumları ortada olur..Mesela bu iş olur ama sen istersen..Ve olursa da şu zorlukları olur..Eğer tavsiye ediyormusun diye sorarsan ederim..Burcuya da baktırdım....Onda hayal kırıklığı yaşadım..Çok fazla beklentiyle gitmiştim.Umduğum gibi olmadı...Bana çok fazla pembe tablo çizdi...Ütopik geldi söyledikleri..Yalnız dediği birkaç şeyi yaşadım..Çok enteresan Olgudan daha fazla detay bilmesine rağmen nedense fazla pozitif olduğu için belki inanamadım..Burcunun verdiği tarihlere takılmayın süresi uzayabiliyor...Ben de öyle oldu ama dediği şey gerçekleşti..Gidin derim Burcuya da.Enerjisi çok yüksek ve pozitif bir insan..Olguyla böyle bir iletişim kuramadım daha soğuktu..İşin ilginci her ikisinin de söyledikleri birbirine zıttı..Daha doğrusu zıttan öte Burcu çok mutlu olacağımı ama Olgu olursa eğer bazı sorunlar yaşayacağımı söyledi..Bakalım ben de bilmiyorum...Olgu iskambil falı bakar ve o kartları nasıl yorumluyor hayret edersiniz...Burcu kahve falı bakar ve açmadan konuşmaya başlar..Size bol şanslar..İnşallah memnun kalırsınız..
Olgunun numarasi varsa rica edebilir miyim? Msj atabilir misiniz bana
telefonu 0535 234 49 28, mecidiyeköy civarında bir yere çağırıyor bana trumptowersta bir kafede baktı. 40-TL canım.
amanııın ne zaman 40 olmuş ??
Olgu hanimin teli sizde varsa bana da msj atabilir misiniz yak den hanim?
Telefondan bakıyor mu acaba İstanbul dışı için biliyor musunuz?
maalesef bilmiyorum ama telini vermişler bir sorabilirsiniz isterseniz
bu arada maalesef arayınca gelen ayhanın bir kaç dediği oldu yakında avrupa yakasında buluşacak olan var mıdır?
malum ulaşamıyorum kendisine
acıl bı falcıya gıtmem lazım,hangısı gelecegı daha ıyı gördü?ona gıdeyım
Olgu hanimin teli sizde varsa bana da msj atabilir misiniz yak den hanim?
amanııın ne zaman 40 olmuş ??
Bu ayhan dediginiz hafif hatunsu biri mi? Bi ara kadikoyde la porte de bakiyordu sanki..
bende yıllardır onu arıyordum telefonunu bi atsana cnm eski gemide çalışan dileğin numarasınınişantaşında kendi ofisinde bakıyor, baya da uzun sürüyor..
ben de numarası var ama msj atamıyorum, gunde 10 msj atsam 10 gunde açılıyor sanırım :)
bende yıllardır onu arıyordum telefonunu bi atsana cnm eski gemide çalışan dileğin numarasını
siz daha önce baktırdınız ve memnunsunuz galiba banada iletebilir misiniz numarayı aldığınız zaman...
telefonunu veririmisiniz ve adresini lütfen gidicemde60 tl olmuş ben baktırdım 2 yıl önce ne dediyse aynısını söyledi ama çıkan hiç bir şey yok..
tarihlerde çok başarısız 2 yıldır çıkan bişi olmadı..
size çıkan oldu demek biraz daha bekliyelim o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?