İstanbul'da Fal - Falcılar

siz baya eski üyesiniz :) olgunun telefonunu rica edebilir miyim ??

maalesef bilmiyorum ama telini vermişler bir sorabilirsiniz isterseniz

bu arada maalesef arayınca gelen ayhanın bir kaç dediği oldu yakında avrupa yakasında buluşacak olan var mıdır?
malum ulaşamıyorum kendisine

Bu ayhan dediginiz hafif hatunsu biri mi? Bi ara kadikoyde la porte de bakiyordu sanki..

Kızlar ben safiyeden iyi elektrik almıştım. . Dediklerinden 2 sey çıktı. . Bakalım devami nolcak ? :) giden var mi ben bi daha gitmek istiyorum da

4 yıl evvel gıtmıstım.sıyah saçlı orta yaş bı hanım tarot bakmıstı.dedıklerı aynen ama aynen çıktı.bır ara fal tv de görmüştüm o hanımı ..sımdılerde aradım cafede yokmus unlulerın falcısı oldu artık gelmıyo dedıler.fecı pahalı dedıler.

amanııın ne zaman 40 olmuş ??

iki hafta kadar önce baktırdığımda ödedim, istanbul dışı sanırım bursaya gidiyor ara sıra telefonla iletişim kurabilirsiniz ben watsaptan yazışmıştım o şekilde buluştuk verdiği tarihler çıkarsa bir kez daha gideceğim, arkadaşıma söyledikleri tutmak üzere

kızlar merhaba eskiden gemi de çalışan dilek vardı oo çok iyiydir tespitleri çıkardı ordan ayrıldı telefonunu bilen duyan varsa yazsın mesajda atsın bize nişantaşında ofisi vardı bnmde bugüne kadar baktırdığım en iyiyisiydi

siz daha önce baktırdınız ve memnunsunuz galiba banada iletebilir misiniz numarayı aldığınız zaman...

60 tl olmuş ben baktırdım 2 yıl önce ne dediyse aynısını söyledi ama çıkan hiç bir şey yok..
tarihlerde çok başarısız 2 yıldır çıkan bişi olmadı..
size çıkan oldu demek biraz daha bekliyelim o zman

telefonunu veririmisiniz ve adresini lütfen gidicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…