İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de olguya baktırmayı düşünmüştüm evvelden, fakat bu sitede daha eski yorumları okuyunca vazgeçtim....

ben olguyu ilk nastradamusta görmüştüm, yeni geldi demişlerdi o zaman bir baktırmıştım ve son baktırışım oldu sonra burda baya övülmüştü nasıl bu kadar beğenildi, övüldü hiç bi fikrim yok.

Son düzenleme:
la portede bakan zannediyorum başkası bu dedigim telefonla yer ayarlıyorsun görüşüyorsun, minik bir kızı var yanlış hatırlamıyorsam pendik kurtköy civarında oturuyor

la porte cafede çalışan ayhandan mı bahsediyorsunuz? ne olmuş ordan ayrılmış mı?

İkisinede nasıl ulaşabiliriz canım ya?...

aa neval e bende baktırdım. tatlım mailini bana mesaj at arkadaştan numarasını alıp yoliim sana.
gerçi ben pek memnun kalmadım ama

telefonunu veririmisiniz ve adresini lütfen gidicemde

telini sildi ya çıkmıo diye
ama adresi tarif edeyim nişantaşı house cafenin yanında yapı kredi var o yokuştan aşağı iniorsun büfeyi de geçıosun otoparkın karşısındaki apartman ..yani yokuştan inerken solda kalıo otopark sağda..1.nci kat zilde aysel yazıodu sanırım.

telini sildi ya çıkmıo diye
ama adresi tarif edeyim nişantaşı house cafenin yanında yapı kredi var o yokuştan aşağı iniorsun büfeyi de geçıosun otoparkın karşısındaki apartman ..yani yokuştan inerken solda kalıo otopark sağda..1.nci kat zilde aysel yazıodu sanırım. teşekkürler o sarı dolmuşların ordan dimi

in dedigi cikmadi. Kasimda biriyle tanisip onunla yazin evlenecektim guya, yalan oldu. Bana evlilik cizgin 27-28 arasi demisti, yani gelecek yaz ama ne gelen ne giden var, tutma olasiligi %0 yani.

Kısslaarr selam
avcılar civarında nesibe hn.dan başka tarotçu ararken şimdide nebahat hn.diye bi bayan çıktı hiç bilen duyanınız varmı daha önce fal baktıranınız varmı.araştırmadan baktırmak istemiyorum bu arada en son 3 vakit didem hn. Baktırmıştım bazı şeyleri çok güzel bilmişti ama şimdi verdiği tarihler 3 gün geçti ve bi şey olmadı acaba tarihleri sarkar mı yoksa fosss mu olur kafam gene karışmaya içim gene darlanmaya başlad offff avcılarda nesibeden başka bildiğiniz iyi bir falcı var mı hanımlar şimdiden çokkkk mersiiii

Merhaba kızlar
Yakın bir arkadaşımdan duyduğum biri, muğla da yaşayan falcı nefiseyi duyan varmı aranızda? Telefonda baktıran, falı çıkan... Meraktayım duyan bilen ses versin lütfen

Tesadüfen gördüm bu kahve tarot falı çılgınlığını :) arkadaşlar size birini tavsiye edeceğim..bana bakım yapan bayan Hint astrolojisine göre bakım yaptı.önce inanmadım ama rapor elime gelince uykuya olan düşkünlüğümü dahi yazmış..üzerine 2014 senesinin nasıl geçeceğini de eklemiş.inanma oranımı artırmak içinde daha önceki ayların tahminleri ni de yazmış..şok oldum..eğer daha gerçekçi verilere dayanan bir analiz isterseniz iletişim numarasını veririm..bugün sadece size belki faydası dokunur diye kayıt oldum haber vermek için.

Son düzenleme:
Ataköyde cansu diye bir falcı varmış bilgisi olan var mı? Çok iyi diyorlar dedikleri çıkıyormuş...

arkadslarla gıtcektım ama ben gıdememıstı fecı sıra beklemısler hatta bı tanesı sklılıp duyguya baktırmıstı begenmıstı cansu sok yasattı demıslerdı kendım gıtmeden ınanmam:)

Isterim.... Ben isteriiiimmmm. :)

Sizden rica etsem mail adresime telefonunu atabilirmisiniz?falaym@hotmail.com simdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…