O zaman mail adresini rica edebilirmiyim cok tesekkur ederim.Kendisi cep telefonu kullanmıyor yada bilerek vermedi bilmiyorum
meryemnevra@hotmail.com
ben mail gönderdiğimde hemen aynı dakika cevap verdi..Sağda solda tarota kahve falına çok para harcadım keşke daha önce tanısaydım ...
Bana da kizkardesim soylemisti arkadasi gitmis isimde soyluyormus bende gidecektim yola ciktim nedense vaz gectim gitmedim.gitmedigimin sebebide buradan onceki yorumlara baktim cansu ile ilgili bilmedigini soyluyorlardi.internetten atakoy cansu fal diye girin hangi cafede calistigi telefonu adresi var yanlizrandevu almaniz gerekiyor 30 tl bakiyor iyi gunler.nerde bu cansu ben gitmek istiyorum numarası nerde vs iletişim bilgisi olan varsa bana msj atsın
Bana da kizkardesim soylemisti arkadasi gitmis isimde soyluyormus bende gidecektim yola ciktim nedense vaz gectim gitmedim.gitmedigimin sebebide buradan onceki yorumlara baktim cansu ile ilgili bilmedigini soyluyorlardi.internetten atakoy cansu fal diye girin hangi cafede calistigi telefonu adresi var yanlizrandevu almaniz gerekiyor 30 tl bakiyor iyi gunler.
Tesadüfen gördüm bu kahve tarot falı çılgınlığını :) arkadaşlar size birini tavsiye edeceğim..bana bakım yapan bayan Hint astrolojisine göre bakım yaptı.önce inanmadım ama rapor elime gelince uykuya olan düşkünlüğümü dahi yazmış..üzerine 2014 senesinin nasıl geçeceğini de eklemiş.inanma oranımı artırmak içinde daha önceki ayların tahminleri ni de yazmış..şok oldum..eğer daha gerçekçi verilere dayanan bir analiz isterseniz iletişim numarasını veririm..bugün sadece size belki faydası dokunur diye kayıt oldum haber vermek için.
eski yorumlarda yeşilköy cansu diye geçiyor ikisi aynı kişimi acaba ?
Kısslaarr selam
avcılar civarında nesibe hn.dan başka tarotçu ararken şimdide nebahat hn.diye bi bayan çıktı hiç bilen duyanınız varmı daha önce fal baktıranınız varmı.araştırmadan baktırmak istemiyorum bu arada en son 3 vakit didem hn. Baktırmıştım bazı şeyleri çok güzel bilmişti ama şimdi verdiği tarihler 3 gün geçti ve bi şey olmadı acaba tarihleri sarkar mı yoksa fosss mu olur kafam gene karışmaya içim gene darlanmaya başlad offff avcılarda nesibeden başka bildiğiniz iyi bir falcı var mı hanımlar şimdiden çokkkk mersiiii
Hanımlar,dün bir mail aldım..Bir çok bayanın kahve falı gibi dayanaksız (eğer bakan kişi medyumsa elbette bir sözüm olamaz) bilgi edinme için baktırdığını ve hatta bir mesajda bayan tarot baktırdığını ve ayrılık var dendiği için depresyona girdiğini okudum..ama ayrılık olmamış :)
Ben Hint Astrolojisi ile ilgileniyorum..Ayrıca yıldızname açıyorum..Eğer doğruluğunu görmek ve test etmek isterseniz bir üye bana doğum bilgilerini versin ve ona 2013-2014 öngörülerini yazayım..siz karar verin..
iyi forumlar
kızlar uzun zamandır gıremıyordum sıter rıca etsem eskı uyelerden bakırkoy fılızın numarasını gonderebılırlermı onceden gıtmıstım ve 1 yıl aradan sonra soyledıklerı cıkmaya basladı lutfen acıl gonderırmısınız.
ben yazıyım bılgılerımı ozelden olurmu?
olur elbette..doğum tarihi,doğum saati ve doğum yeri ..bunlar yeterli
Hanımlar,dün bir mail aldım..Bir çok bayanın kahve falı gibi dayanaksız (eğer bakan kişi medyumsa elbette bir sözüm olamaz) bilgi edinme için baktırdığını ve hatta bir mesajda bayan tarot baktırdığını ve ayrılık var dendiği için depresyona girdiğini okudum..ama ayrılık olmamış :)
Ben Hint Astrolojisi ile ilgileniyorum..Ayrıca yıldızname açıyorum..Eğer doğruluğunu görmek ve test etmek isterseniz bir üye bana doğum bilgilerini versin ve ona 2013-2014 öngörülerini yazayım..siz karar verin..
iyi forumlar
ben de denemek istiyorum. mesaj atıyorum şimdi size.
iki kişi yeterli..zaman alan bir iş :)
iki kişi yeterli..zaman alan bir iş :)
şansımı denemek istemiştim, olsun napalım :))
Mıcra adlı üyenin analiz özeti
doğduğu ayın yöneticisi jüpiter tam olarak saturn gezegeninin etkisi altına girmiş.doğruluğu her daim savunursunuz ve yalan,riya vb.durumlardan nefret duyarsınız.çocuklarınızın çoğu erkek olur.bu etki altında doğduğunuzdan dolayı çok cömert olursunuz ve bu yüzden zahmet çekersiniz..
30 yaşından sonra kazançlarınız artar.hareketlerinize hakim ve disiplin sahibisinizdir.eşinize sadık olursunuz.dedikoduyu sevmezsiniz.iyilik ettiklerinizden kötülük görürsünüz ama yine de iyilik etmekten geri kalmazsınız.
Bu etkideki kadınlar kendi kazançlarıyla geçinirler genelde.kadir kıymet bilmeyen insanlara çok fazla para harcarsınız.erkek malından çok fayda göreceksiniz.30 yaşına doğru maddi anlamda mağdur olacak olsanızda çok geçmeden beklenmedik bir rahata kavuşacaksınız..ömrünüzün sonuna kadar kimseye muhtaç olmadan yaşarsınız inşaallah..kardeşlerinize maddi anlamda yardımcı olursunuz.babanın anneden önce vefat etme durumu var..beyaz tenli erkek ve kadınlardan uzak durmanızda fayda vardır..çünkü size sihir yapmaya çalışacaklardır.özellikle sarı saçlı,beyaz tenli ve yüzünde bir alamet olan kadından kaçın,size büyü yapıp hayatınızı mahvetmeye uğraşacaktır..
Bunlar yıldızınızın söyledikleri..şimdi ise 2013 e ait öngörülerimi ekliyorum.
Mıcra adlı üyenin 2013 öngörüleri
04/12/2013 - 03/02/2014 tarihleri arasında kişi oldukça rahat bir zaman dilimi geçirecektir.gelirinde bir artış olacak ve iş konularında bir takım girişimleri olacaktır..bu konuda ailesinden de destek gelecektir..fakat bu zaman aralığında ufak sağlık sorundlarından rahatsızlık duyabilir.
03/02/2014 - 21/02/2014 tarihleri arasında bir konuda yanlış kararlar alabilirsiniz.düşünmeden hareket etmeyin..kararlarınızı defalarca kontrol edin..gereksiz harcamalar görünüyor..işle alakalı bazı kötü haberler alabilirsiniz.aile ve arkadaşlar her ne kadar yanınızda olsa da maddi kayıplar mevcut olacak..
21/02/2014 - 23/03/2014 tarihleri arasında kendinizi ve aklınızı çok karışık durumda bulabilirsiniz.bir sürü fırsat karşınıza çıkacak fakat onları bu oluşacak kararsızlığınız yüzünden kaçıracaksınız.seyahatlerden fayda gelmeyecek..anne-babanın sağlık sorunları sizi bir hayli rahatsız edecek..
Bu şekilde ayrıntılı olarak analizinizi yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?