Cansu hiç birşey bilmiyor bilginize. O kadar çok kişiye baktırdımki yazsam gülersiniz banahangisi cıktı derseniz hiç biri maalesef..
teşekkür ederim arkadaşım bilgilendirdiğin için kime gitmek istesem fos çıkıyor yasiteden baktım pek iyi şeyler yazılmamış ben şuna inanmaya başladım bazı zamanlar insanın enerjisi mi yükseliyor bilmiyorum ama gerçekten bişeyleri hissedebiliyor görebiliyor sonra o enerji bittikden sonra bakamıyorsun çünkü bir ara bende laf olsun diye fal bakayım dedim arkadaşıma öyle kalbime doğanı söyledim söyledim kız hiç tepki vermedi sonra öğrendim ki onun hayatını biliyorum sanmış o bilmediğimi öğrenince çok şaşırdı sonra iş yerinde müdürüm öyle laf olsun diye baksana dedi bakmaz olaydım adam nasıl ya diye şok oldu derken oteki bak bana kardeşi bak bana derken bir çok kişiye öyle bakmaya başladım karşılığında hiç bir şey almadan artık patronum her hafta baktırıyordu üst üste üst üste ben nefes alamaz oldum enerjim bitti inanılmaz baş ağrılarım başladı en son müdürüme bakarken eşinin onu aldattığını söyledim bugun yarın şok olacağın bir şey yasayacaksın dedim ve karslıgında eşin sana böyle konuşacak dedim kadın ertesı gun işe sabah 7 de geldi gözleri şiş ağlamaktan hemen yanıma geldi gece eşimin beni aldattığını öğrendim ve en kötüsü de sen ne dediysen aynısını söyledi bana dedi o gün o kadar pişman oldum ki keşke demeseydim anlatmasaydım dedim o gündür bu gün bende ki o enerji his gitti demek istediğim o ki muhtemelen cansu da başlarda çok iyidir onca insana baka baka enerjisi hisleri körelmiş artık otomatiğe bağlayıp herkese roman yazar olmuştur diğer bütün falcılarda aynı şey olduğunu düşünmeye başladım sanırım yeni yeni başlayan insanları keşfetmemiz lazım
3vakit didem fiyasko olmuştu bende, belki sende gecikmeli de olsa çıkabilir, belli olmaz.
Reklam değildir umarım!! eğer reklam değilse bende baktırmak istiyorum.
umarım gecikmeli olarak çıkar çünkü o kadar çok şeyi bildi ki bende geleceğe dair söyledikleri olabilir diye umuda kapıldım hayırlısı bakalımm
çekme helva ve 37 tesadüf olamaz.sanırım Kastamonulu bir hemşerim var burada :)
:) bu mesajı yazan hanım,2 hafta önce benden analiz istemişti..hatta burayı bana haber veren de kendisi..Evet ortada kasıtsız bir reklam var,sağolsun düşünceleri için..
Bakın ben sizden analız falan istemedim. hatta sizi ilk kez burda gördüm, aleni bir sekilde reklam yapıyorsunuz..Buna müdahale edilmeli diye düşünüyorum. Ayrıca o yazdıgınız anlizler bütün yıldızname kitaplarında yazıyor.komik olmayın lütfen:18:
Cansu hiç birşey bilmiyor bilginize. O kadar çok kişiye baktırdımki yazsam gülersiniz banahangisi cıktı derseniz hiç biri maalesef..
İşinize gelmeyince böyle bir savunma mekanizması geliştirdiniz sanırım:) Yapmayın Allah aşkına!! aklı basında herkes reklam oldugunu,sizin kitaplardan yada netten okuyup yazdıgınızı anlar
Merhaba Jyotisha
Özelden ve mail adresinden bilgilerimi attım ulaştı mı acaba ?
reklamlarrrrrrrrr yani:))
:) dediği bayan ben oluyorum..
tek bir sorum olacak size..Kahve falı,tarot baktırmak için gittiğiniz insanlar güzel hatrınız için mi bakıyor acaba? yoksa sadece anlık hislerle yüzünüze bakarak daha doğrusu sallayarak herhangi bir gerçekliğe dayanmayan bilgilerle mi kandırıyorlar giden kişileri? medyumları ayrı tutarak konuşuyorum..
Her insanın o kadar kolayına geliyor ki birine yatfa takmak ya da kötülemek..Size diyebilecek başka birşeyim yok maalesef..
Ama şunu asla unutmayın..şu an bana haksızlık ediyorsunuz ..bu üzüntüm muhakkak bir gün ayağınıza dolanır..çünkü kimseyi dolandırmadım..o kadar dolandırılmışsınız ki herkesi aynı keseye koymaya alışmışsınız..
Allah hepimize selamet versin..
kimse size dolandırıcı demedi, burası falcıların kendini sunma yeri değil deneyim paylaşma yeridir. siz bedava bakıp sonra mailere ücretlidir demiş olmanız sizinle ilgili kötü irtiba bıraktı madem paralı açın bir yer ya da bir site hazırlayın sizde bizim vaktimizi aldınız o maili yazarken aba altından sopa göstermeye çalışmayın benim yazımda da ah edilecek bir durum yok,kim kimin ahını alır CENAB-I HAK bilir inançlı ahı bilen biri bunuda anlar
:)) saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?