Taksimdeki Şengül hala aynı cafede mi son zamanlarda giden yada duyan var mı ?
Arkadaşlar fal öyle hissiyatla, enerji ile falan bakılmaz, bakılsa bile çok kısa süreli olur diye düşünüyorum. Üç harflilerle iletişimde olan kişilerin uzun vadeli bilgiler içeren ve tutarlı sayılabilecek fal bakabileceğini düşünüyorum sadece..yani tarot, iskambil ve hatta kahve falı bana hep hikaye gelmiştir...bunun yeni başlamak ile de ilgisi olduğunu sanmıyorum..tabi bunlar benim uzun süreli deneyimlerimin sonucu oluşan kendi fikirlerim..
çekme helva ve 37 tesadüf olamaz.sanırım kastamonulu bir hemşerim var burada :)
yanlış anlaşılma var sanırım..size,benden analiz istediğinizi kim söyledi? Phaldor diye bir üye var burada..o yazmış benim mailimi buraya..sonra da bana mail gönderdi bildirmek için..gerçekten çok komik :)
hiçbir mesajımda isminiz dahi geçmedi..
çekmehelva37 nickini görünce de üyenin kastamonulu olduğunu düşündüm ve benimde memleketim olduğu için selam vermek istedim hepsi bu?
Sizin sıkıntınız nedir anlamadım?
burak hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim .
umarım gecikmeli olarak çıkar çünkü o kadar çok şeyi bildi ki bende geleceğe dair söyledikleri olabilir diye umuda kapıldım hayırlısı bakalımm
teşekkür ederimmm duan için fıstık çıkarsa tabiki paylaşırım ama söylediği tarihlerin üzerinden 9 gün geçti karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama galiba olmayacak ,nedir bu halimiz olamayacak duaya amin mi diyoruz o yüzden mi olmuyor anlamadım gitti nedir bu kısmetsizlik herşeyin hayırlısı şekerimmmtamam cnm inşallah çıkar da, sende paylaşırsın burda.
çekme helva ve 37 tesadüf olamaz.sanırım kastamonulu bir hemşerim var burada :)
teşekkür ederimmm duan için fıstık çıkarsa tabiki paylaşırım ama söylediği tarihlerin üzerinden 9 gün geçti karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama galiba olmayacak ,nedir bu halimiz olamayacak duaya amin mi diyoruz o yüzden mi olmuyor anlamadım gitti nedir bu kısmetsizlik herşeyin hayırlısı şekerimmm
tabi cnm herşeyin hayırlısı, belki karşına çıkacak başka biri daha hayırlı olacaktır bellimi olur. tabi sen yinede moralini yüksek tutmaya çalış.
Arkadaslar merhaba cok iyi ve her dedigi cikan ermeni falci rita ya nasil ulasabilirim adresini,telefonunu bilen varsa yardimci olabilirmi? Bir de en onemlisi hayatta mi? Bu kadinin kerametlerini herkes konusuyor,acil bulmam lazim...herkese iyi gunler ve sevgiler
Ben de istiyorum Rita'nın telini ve adresini. :kedi:
Bana da mesaj atabilir misiniz ritanın numarasını rica etsem?
ritanın telefonu 0535 213 79 78 bayanlar:)
alan alsın telefon rehberimden siliyorum.
nedense kayıt etmişim hhihiihih :)
bu arada istanbulda 2 kişiden biri kastamonuludur.
en çok göç veren 2. şehir
mesela örnek : minnak depresif
Rita nin sana dedikleri cikmis miydi sekerim?
ritanın telefonu 0535 213 79 78 bayanlar:)
alan alsın telefon rehberimden siliyorum.
nedense kayıt etmişim hhihiihih :)
bu arada istanbulda 2 kişiden biri kastamonuludur.
en çok göç veren 2. şehir
mesela örnek : minnak depresif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?