İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim sende hakli olabilirsin ben fal baktirdigim bazi kisilere sordum yok uc harflim falan dediler kalbime doguyor soyluyorum dedi esas olan ucunci gozu acilmis 6.hissi guclu kisilerin bakmasidir fal vs bu isleriin enerji gerektirdigini anlatmisdi hatta bana biri de onlara guvenip bakilmaz ki dedi soylediklerinin cogu yalan olur dedi nasil oluyor dedigim de bana gokyuzunun 7 kati vardir dedi her katinda melekler var dedi arsi alemdir insanlarla ilgili bilgileri cenabi hakka ulastirirlar cinler arsi aleme gecemez dedi meleklerin en asagi seviyesinde onlari dinler duyduklari bazi seyler ustune bin katarak sahibine soyler. Cinler gecmisi ogrenirler dedi bu onlar icin cok kolay ama gelecek icin meleklerden duyduklari bir en fazla iki sey soylerler demisdi ne kadari dogru ne kadar yalan rabbim bilir wala allah hakkimizda hayirlisini versin arkadasim.

::
ben çekmehelva 37 2senedir bu forumu takip ediyorum 3 ay öncede üye oldummmm.jyotisha hanımda nickimden nereli olduğumu çözmüş hemşehri olduğumuz için selam vermek istemiş aldım selamın başım üstüne toprağım onun dışında ne reklamla nede falcı tavsiyesi ile işim olmaz ,evettt maalesef hayat hepimizi bazen altından tek başımıza kalkamayacagımız noktalara getiriyor ,ve bu noktada birçogumuz doğa üstü şeylerden medet ummaya başlıyoruz bende kendi adıma söylüyorum gaybı cenabı haktan başkasının bilmeyeceğini bildiğim halde 2 yıldır yaşadığım olumsuzluklardan dolayı sadece kendimi biraz da olsa rahatlatmak amacı ile bi kaç kere falcı kapısına gittiğim oldu ve daha önceki mesajlarımda da açıkca görüleceği gibi sadece ben şu falcıya gittim kısslarr sizce nasıldır diye sormuşumdur yada hakkında bilgisi olan var mı diye sormuşumdur onun dışında ne tavsiye ne öneri hiç bi şey yoktur .hepinize saygılar sevgiler fallara ihtiyaç duymadan yaşayabileceğimiz güzel ve mutlu günler diliyorum.

burak hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim .

Burak'a ben baktırdım. isim, anne baba adı ve doğum tarihi ile bakıyor, tarot veya kahveye bakmıyor, baktırmak istediğin kişinin doğum tarihini söylüyorsun. memnun kaldım ben, geçmişi tutturdu gelecek için söylediklerinin vadesi var daha, çıkacağını umud ediyorum

Kizlar falci asliyiyi taniyan varmi aranizda, en son asmin cafede ve sabirli kedi kafede taksimde calismisti. Bir sene once bana ne dediyse hepsi cikti inanilmaz bisi. Ben yurtdisinda yasiyorum eski isyerini aradim cikmis. Bilgi vermediler. Asliyi taniyan varmi aranizda?

tamam cnm inşallah çıkar da, sende paylaşırsın burda.
teşekkür ederimmm duan için fıstık çıkarsa tabiki paylaşırım ama söylediği tarihlerin üzerinden 9 gün geçti karamsarlığa kapılmamaya çalışıyorum ama galiba olmayacak ,nedir bu halimiz olamayacak duaya amin mi diyoruz o yüzden mi olmuyor anlamadım gitti nedir bu kısmetsizlik herşeyin hayırlısı şekerimmm

tabi cnm herşeyin hayırlısı, belki karşına çıkacak başka biri daha hayırlı olacaktır bellimi olur. tabi sen yinede moralini yüksek tutmaya çalış.

tabi cnm herşeyin hayırlısı, belki karşına çıkacak başka biri daha hayırlı olacaktır bellimi olur. tabi sen yinede moralini yüksek tutmaya çalış.

sağol canım bazen korkunç bi karanlığın ve umutsuzluğun içine düşüyorum ,hayat hep ters gidecek hiç bi isteğim ,beklentim gerçekleşmeyecek sanıyorum ama herşey geçecek biliyorum sabırlı olmam lazım farkındayım ,içimden bi ses sabırlı ol ve bekle diyor böyle bitmeyecek yarım kalmayacak diyo ,çünkü onunla benim aramda yanlış anlaşılmalar oldu bi türlü bi araya gelip çözemedik 1,5 sene geçti üstünden karşılaştığımız zaman gözünün bebeği titriyo ,ama ne o nede ben bi türlü bi adım atıp olayı çözemedik bana da dua etmekten ve fallara sarılmaktan başka bi çare kalmadı .selinax hn.yakınlığın için teşekkür ederim çünkü benim bu olayımı en yakın arkadaşlarım dahil hiç kimse bilmiyor ve ben ilk defa hiç tanımadığım bi insana anlatıyorum içim birazcık ferahlasın diye her işte bir hayır vardır diyorum ve sana gerçektan çok teşekkür ediyorum Allah ne muradın varsa versin

Rita'nın iletişim bilgilerini bulabildin miacaba? bulduysan benimle paylaşır mısın?

ritanın telefonu 0535 213 79 78 bayanlar:)
alan alsın telefon rehberimden siliyorum.
nedense kayıt etmişim hhihiihih :)

bu arada istanbulda 2 kişiden biri kastamonuludur.
en çok göç veren 2. şehir

mesela örnek : minnak depresif

selamlar minik depresif hn.,cekmehelva37 nick yaparsam işte böyle kabak gibi çıkar meydana nereli olduğum neyse sıkıntı yok seviyorum ben doğduğum toprağı ayrıca mutlu oldum hemşehri olduğumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…