Kizlar falci asliyiyi taniyan varmi aranizda, en son asmin cafede ve sabirli kedi kafede taksimde calismisti. Bir sene once bana ne dediyse hepsi cikti inanilmaz bisi. Ben yurtdisinda yasiyorum eski isyerini aradim cikmis. Bilgi vermediler. Asliyi taniyan varmi aranizda?
Biri asli numarasini kaybettim eskiden asmin kafede ve sabirli kedide calisiyordu. Sonra seda istiklal cad. 1 katta bi ufak cd dukkanin ustuydu ama artik evden bakim yapiyor harika bakiyor. Birde melekler kafesinde gülsen. Bu arada aslinin numarasi varmi kizlar yada onu taniyan. Yurt disinda yasadigim icin bulamiyorum asliyi. Bir sene once bakmisti bana kahve ve tarot. Bir bir cikti
Arkadaslar merhaba cok iyi ve her dedigi cikan ermeni falci rita ya nasil ulasabilirim adresini,telefonunu bilen varsa yardimci olabilirmi? Bir de en onemlisi hayatta mi? Bu kadinin kerametlerini herkes konusuyor,acil bulmam lazim...herkese iyi gunler ve sevgiler
arkadaşlar merhaba yeni üyeyim çok uzundu yazılar bazılarını okudum arada kaynayanlar olmuştur belki ;
bugün falcı rozaya gittim şuan bana göre olması düşük ihtimal olan bir şeyin olacağını hatta ilişkinin ciddiyetle ilerleyeceğini belli tarihler vererek söyledi , daha önce rozaya baktırıp gerçekten tuttu diyen var mı?
bide aynı sokakta damlalar cafeydi sanırım ergin diye birine baktırdım o da benzer şeyler dedi barışmayı ve kişiyi baya iyi tarif etti.
baktıranlar varsa bunlara yorum alabilir miyim ya aklım karıştı lütfen
Bukadar iyi olsaydı bu RİTA denen falcı ona baktıran bizler hala başka falcı arıyor olmazdık diye düşünüyorum..tuturduğu bir iki şey dışında gelecekle ilgili söylediği herşey fos çıktı maalesef, hem de her iki baktırdığım fal için de geçerli bu söylediklerim. İkinci gidişimde bambaşka şeyler söyledi tam birbuçuk yıl önce ve hiç bir söylediği de çıkmadı...
sağol canım bazen korkunç bi karanlığın ve umutsuzluğun içine düşüyorum ,hayat hep ters gidecek hiç bi isteğim ,beklentim gerçekleşmeyecek sanıyorum ama herşey geçecek biliyorum sabırlı olmam lazım farkındayım ,içimden bi ses sabırlı ol ve bekle diyor böyle bitmeyecek yarım kalmayacak diyo ,çünkü onunla benim aramda yanlış anlaşılmalar oldu bi türlü bi araya gelip çözemedik 1,5 sene geçti üstünden karşılaştığımız zaman gözünün bebeği titriyo ,ama ne o nede ben bi türlü bi adım atıp olayı çözemedik bana da dua etmekten ve fallara sarılmaktan başka bi çare kalmadı .selinax hn.yakınlığın için teşekkür ederim çünkü benim bu olayımı en yakın arkadaşlarım dahil hiç kimse bilmiyor ve ben ilk defa hiç tanımadığım bi insana anlatıyorum içim birazcık ferahlasın diye her işte bir hayır vardır diyorum ve sana gerçektan çok teşekkür ediyorum Allah ne muradın varsa versin
Şebneme zaten baktırıyorum ama arada krizim tutuyor tekrar baktırmak için ama Şebnem her zaman hem telefonunu açmaz, annesiyle iletişim kurmak ve bir gün önceden randevu almak gerekiyor. Bir de çok sık baktırınca kızıyor, söylediklerimi bu kadar sık baktırınca olma sürelerini uzatıyorsunuz gelmeyen 6-7 aydan önce diyor. Yani arada iyi yedekler olması gerekiyor, biraz ayıp oldu ama ne yapayım hissettiğimi yazdım.
Bana da Elmira'nın telefonunu verir misiniz?
Şebnem bilgilerini nasıl verebilirim bilemiyorum size? Daha yeni üye oldum.
Şebnem konusunda yorum yapmazsam çatlarım. Kendisinin 2 yıl boyunca müdavimiydim. Bana telefonda da bakardı. Aynen dediğin gibi telefon numarası, araba plakası, kapı numarası, evdeki eşyaların yerini bile söylerdi ve her dediği olayı aynen bire bir yaşardım ancak maalesef kişileri hep karıştırırdı. Sırf kişileri karıştırdığı için gitmeyi bıraktımsonuçta kişilerle ilgili konular için fal baktırıyoruz...
Asli sanirim yine Sabirli Kedide
nerden biliyosun dersen cafenoin FB sayfasinda ilan vermisler, bi bak istersen sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?