İstanbul'da Fal - Falcılar

selam,
Ben bu kizi baskasindan da duydum yanilmiyorsan, sana da gelecekle ilgili soyledikleri mi cikti?
Bulursan bana da iletir misin?
ben de ulasirsam buraya yazarim

Biri asli numarasini kaybettim eskiden asmin kafede ve sabirli kedide calisiyordu. Sonra seda istiklal cad. 1 katta bi ufak cd dukkanin ustuydu ama artik evden bakim yapiyor harika bakiyor. Birde melekler kafesinde gülsen. Bu arada aslinin numarasi varmi kizlar yada onu taniyan. Yurt disinda yasadigim icin bulamiyorum asliyi. Bir sene once bakmisti bana kahve ve tarot. Bir bir cikti

Asli sanirim yine Sabirli Kedide
nerden biliyosun dersen cafenoin FB sayfasinda ilan vermisler, bi bak istersen sen de

Bukadar iyi olsaydı bu RİTA denen falcı ona baktıran bizler hala başka falcı arıyor olmazdık diye düşünüyorum..tuturduğu bir iki şey dışında gelecekle ilgili söylediği herşey fos çıktı maalesef, hem de her iki baktırdığım fal için de geçerli bu söylediklerim. İkinci gidişimde bambaşka şeyler söyledi tam birbuçuk yıl önce ve hiç bir söylediği de çıkmadı...

falcı rozanın falına fazla güvenme derim çunku bana dedıklerı o anlık ıkna eder gıbı olsada sonrasında gerçekleşmediğini göreceksin..damlalarda erginle ilgili bı fikrim yok fakat barışın falı tabiri caizse 5 para etmez. Damlalardaki asıl falcı bence tuğbadır ve müşterisi bellidir 1 kez gıdersen inan bana hep gitmek isticeksin çunku hem ıcınde bulundugun dönem hemde yakın zamanla ılgılı dedıgı herşey cıkıyor.

MADAM SARA diye birini duyan var mı?

kıssslaarrr
binnaz abladan haleh çetinere fal baktırdım güzel şeyler söylemiş daha önce haleh hn.baktıranlar var mı ,yorum yapabilir misiniz lütfennnn lütfeennn lütfennn

amiiinnn canım. İnşallah sizde aranızdaki sorunu çözersiniz. Allah seninde hayırlısıyla muradını versin

Merhaba , bakırköy telve cafe emelin yanındaki yiğit nerde acaba ulaşamıyorum emelin ordan ayrılmış bulmam lazım bilen varsa çok acil yazabilir mi haftasonu gitmek istiyorum

Merhaba arkadaslar, cok methini duydum. Birkac yil once konuya deginilmis. Benim acil falci cezminin iletisim bilgilerine ihtiyacim var. Bilenler paylasabilirse cok sevinirim. Ayrica deneyimi olanlar var mi ?

kızlar burda baktıran varmı arzu ısımlı bayana zayıf olan bu eskı sısman olan degıl dedıklerı cıkıyomu???

rica etsem şebnem in telini bana mail atarmısınız çok önemli..melahat_mbulut@hotmail.com

şebnemin telini bana mail atabilirmisiniz melahat_mbulut@hotmail.com

ben uzun yıllar erenköy de şebnem falcıya gittim.çok ama çok iyi zor randevu veriyor.evlendikten sonra gitmedim.evini taşımış.telinide değiştirmiş.bilenlerin bana çok acil bilgi vermesi rica ediyorum..melahat_mbulut@hotmail.com

Asli sanirim yine Sabirli Kedide
nerden biliyosun dersen cafenoin FB sayfasinda ilan vermisler, bi bak istersen sen de

Tesekkurler bi arastiricam. Yalniz netten mesela sabirli kedi cafe taksim verdimmi eski patronun ceb telefonu cikiyor. Oda yardimci olmak istemedi. Yurt disindan zor bilgilere ulasmak. Senden bi ricam var tatlim eger yolun sabirli kediye duserse ki gercekten abartmiyorum asli inanilmaz fal bakiyor. Onun telini alip bana yollaya bilirsen minnetdar olurum sana. Ben arastirmaya devam edicem. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…