İstanbul'da Fal - Falcılar

orda benim iki arkadasim baktidi, sirdas cafede yani ben baktirayim dedigimde tavsiye etmediler

hangısıne baktırmışlar acaba sahıbı uyuz bı kadın ztn =)) hıc hoşlanmadım bgn bende arkadaşımla gıttım kalabalıktı baya kadın baya sey soyledı ama bakalımm :S:S

Son zamanlarda hiç kimse Şebneme baktırmamış zannedersem..Eskiden methini yapan kişiler de uzun süredir artık bu siteye girmiyorlar, ben de eskiden bu kadına ulaşmak istemiştim fakat cevap veren olmadı..

Kadıköy Nostradamus Cafe aman diyim boşuna gidip 30 lira vermeyin. Adını bilmiyorum ama yaşlı bi falcı iki falcı var zaten.Yaşlı olanı hayatımda gördüğüm en çok sallayan falcıydı. Arkadaşım baktırdı boşanmak üzere mutlu bi evliliğin var falan dedi. 10 dakika sürmedi bile. Hani insan hissedemiyosa elindeki tarot kartlarının anlamını bilir. Bide çıkarken parayı öderken aa en iyi falcılarımızdan diyolar dalga geçer gibi yazık ya.
Tiryaki Cafe de ben semraya baktırmıştım ama gittiğimizde baya kalabalıktı. Önceden başka bi Cafede çalışan Arzu diye biri gelmişti sarışın artık Tiryakide çalışıyomuş. Arkadaşım onada baktırdı. Tarotçu kartların anlamını biliyo yorumluyo işte. Bildikleri oldu ama birazda neyi istersen onu söylüyo ben baktırmadım kendim ama dinledim baktığı falı çokta iyi değil.
Dimo Cafe Fatoşada baktırdı arkadaşım ben ve üç kuzenim baktırmıştık herkes okadar memnun kaldı bende kaldım. Tek kişilik analazi yapmayan falcıydı hep sonrasından bahsetti. yani bize bildiğimiz şeyleri yada geçmişi anlatmadı. Ama bitek bu arkadaşım memnun kalmadı. Birazda duymak istemediklerini söylemedi elektrikleri tutmadı galiba. Ama aralarında en iyi Fatoş olduğunu düşünüyorum. Götürdüğüm arkadaşta vermedi isim ama ben de çok net isim yazdı kağıda. Kuzeniminde arabasını çizdi kağıda.

nastradamus cafelerde ikide bir falcı değişir zaten. istikrarlı falcı güremedim oralarda. ticari amaç güden cafeler bunlar..türkandı sanırım , adınıda tam hatırlamıyorum çok güzel ikambil bakardı. söylediklerini yaşardım hep. çokta müşterisi vardı..onu bile orda tutamamışlar. hafta da hatta 3-4 günde bir falcı değiştiriyorlar. İstanbulda ne kadar çok falcı varmış böyle

Merhaba arkadaslar, cok methini duydum. Birkac yil once konuya deginilmis. Benim acil falci cezminin iletisim bilgilerine ihtiyacim var. Bilenler paylasabilirse cok sevinirim. Ayrica deneyimi olanlar var mi ?

size mail attım

Gülşen , meleklerden ayrıldı kendi kafesinde bakıyor. Numarasını internetten bakıp bulabilirsin . Cihangir de ailem kafe

Canım merhaba, Seda dediğin cafe es temiydi.? Ben de baktırmıştım çok etkilenmiştim :)))) Bilgileri varsa bana özelden yazarsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
Neyse sedanin numarasini veriyorum isteyen arkadas buyur. Gercekten seda harika fal bakiyor 05327923364 ozelden yazamadim ilginc guya 50 yazim olmaliymis bu sayfada:/ neyse
isvicreden gulcanin selami var dersiniz arayan arkadaslar :)

bide su aslinin telini ben bulabilsem hani su eskiden sabirli kedide taximde calisan. Birinizin yolu duserse o kafeye sorsun lutfen. Tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…