kızlar burda baktıran varmı arzu ısımlı bayana zayıf olan bu eskı sısman olan degıl dedıklerı cıkıyomu???
orda benim iki arkadasim baktidi, sirdas cafede yani ben baktirayim dedigimde tavsiye etmediler
ben uzun yıllar erenköy de şebnem falcıya gittim.çok ama çok iyi zor randevu veriyor.evlendikten sonra gitmedim.evini taşımış.telinide değiştirmiş.bilenlerin bana çok acil bilgi vermesi rica ediyorum..melahat_mbulut@hotmail.com
Merhaba arkadaslar, cok methini duydum. Birkac yil once konuya deginilmis. Benim acil falci cezminin iletisim bilgilerine ihtiyacim var. Bilenler paylasabilirse cok sevinirim. Ayrica deneyimi olanlar var mi ?
size mail attım
cezmi telefondan bakıyor mu? bana da gönderir misiniz telefonunu? eemkms@gmail.com teşekkürler
Biri asli numarasini kaybettim eskiden asmin kafede ve sabirli kedide calisiyordu. Sonra seda istiklal cad. 1 katta bi ufak cd dukkanin ustuydu ama artik evden bakim yapiyor harika bakiyor. Birde melekler kafesinde gülsen. Bu arada aslinin numarasi varmi kizlar yada onu taniyan. Yurt disinda yasadigim icin bulamiyorum asliyi. Bir sene once bakmisti bana kahve ve tarot. Bir bir cikti
Biri asli numarasini kaybettim eskiden asmin kafede ve sabirli kedide calisiyordu. Sonra seda istiklal cad. 1 katta bi ufak cd dukkanin ustuydu ama artik evden bakim yapiyor harika bakiyor. Birde melekler kafesinde gülsen. Bu arada aslinin numarasi varmi kizlar yada onu taniyan. Yurt disinda yasadigim icin bulamiyorum asliyi. Bir sene once bakmisti bana kahve ve tarot. Bir bir cikti
Gülşen , meleklerden ayrıldı kendi kafesinde bakıyor. Numarasını internetten bakıp bulabilirsin . Cihangir de ailem kafe
Gülşenin tarihleri bende çok tutuyor tarzını seviyorum favorilerimdendir kendisi
Merhaba , bakırköy telve cafe emelin yanındaki yiğit nerde acaba ulaşamıyorum emelin ordan ayrılmış bulmam lazım bilen varsa çok acil yazabilir mi haftasonu gitmek istiyorum
gülşen tarot mu bakıyor?
Canım merhaba, Seda dediğin cafe es temiydi.? Ben de baktırmıştım çok etkilenmiştim :)))) Bilgileri varsa bana özelden yazarsan çok sevinirim.
merhaba sabırlı kedi taksimi aradım ordaki no dan, adam yanlış diyip kapattı arayan ve konuşabilen varmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?