Sevgili Çekme Helva :)
elbette tanışmak isterim sizinle ..Mail adresim meryemnevra@hotmail.com
benim baba tarafım hala orada..Aslen çerkesiz zaten Kastamonu da çerkes baya var..Siz hangi ilçedensiniz?
tarot kahve bi arada..ama gülşenden randevu alman lazım çok dolu oluyor çunku ve melekler kahvesındekı bence en ıyı falcı bence
eylül diye bir hanfendi var ve çokta memnun kalırsınız isterseniz verebilirim
Google a selma toprak yazarsan kendi sitesi var zaten
canım merhaba, ben bu siteden bularak 2 falcıya baktırdım biri sitenin prensesi Elmira diğeri de Selma Toprak, Elmira'nın dediği şeyler çıkmadı ama Selma Toprak'ın dediği şeyler doğrultusunda ilerliyor hayatım. Alıntı yaptığın mesajımda Selma Toprak'a baktırmasını önerdiğim arkadaşta da durum aynı o da ikisine de baktırdı, onun hayatı da Selma Toprak'ın dediği şekilde ilerliyor... Ben öneririm baktır, kadınlar kulubunden aradığını söylediğinde 75 liraya bakıyor yani diğer falcıyla aynı rakam sonuçta) kesinlikle güzel bakıyor... duymak istediklerimi söylemesiyle ilintili değil bu yorumum, duymak istemediğim şeyleri de söyledi ama yine yazıyorum güzel bakıyor denemeni öneririm...
Neyse sedanin numarasini veriyorum isteyen arkadas buyur. Gercekten seda harika fal bakiyor 05327923364 ozelden yazamadim ilginc guya 50 yazim olmaliymis bu sayfada:/ neyse
isvicreden gulcanin selami var dersiniz arayan arkadaslar :)
bide su aslinin telini ben bulabilsem hani su eskiden sabirli kedide taximde calisan. Birinizin yolu duserse o kafeye sorsun lutfen. Tsk
bu arada talena adlı arkadaş özel mesaj atmışın ama kutun dolu cevap atamıyorum
bu arada talena adlı arkadaş özel mesaj atmışın ama kutun dolu cevap atamıyorum
arkadaşlar merhaba yeni aranıza katıldım çok çaresiz durumdayım aşık olduğum kişiyle 3 yılı doldurduk yazın bitti ama hala görüşüyoruz öylesine bir görüşme tabii umrunda pek değilim gecen gün arkadaşından ögrendm yurt dışına yerleşiyormuş ben o olmadan yapamam gitmesine izin veremem bana yardımcı olabilecek birini biliyorsanız allah rızası için söyleyin aylardır başvurmadığım kapı çare kalmadı sonuç sıfır diyebiklir. doğru düzgün dolandırıcı olmayan biri varsa nolur söyleyin artık intihar etmeyi düşünüyorum çok çaresizim.
Dansmarue;
mesaj kutumu boşalttım senin için;
Mesaj yazabılırsen sevinirim.Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?