İstanbul'da Fal - Falcılar

Sevgili Çekme Helva :)

elbette tanışmak isterim sizinle ..Mail adresim meryemnevra@hotmail.com

benim baba tarafım hala orada..Aslen çerkesiz zaten Kastamonu da çerkes baya var..Siz hangi ilçedensiniz?

merhaba jyotisha hn. Benim de aşiretin devamı orada ikamet etmekte senede 1- 2 kere gitmekteyiz nerden olduğuma gelince sarmısak diyarı taşköprü bi kaç gündür netim de sorun vardı telden giriyorum şimdi sorun gidince mesaj atarım istanbul da nerde yaşıyorsun ben avcılar tarafındayım görüşmek üzere hoşcakal

tarot kahve bi arada..ama gülşenden randevu alman lazım çok dolu oluyor çunku ve melekler kahvesındekı bence en ıyı falcı bence

Daha yukarıda yazılmış ama tekrarlayayım gülşen kendi kafesini açmıştı ailem kafe, cihangirde buradan telini vermem uygun olurmu bilemedim ama isteyene özelden yazarım, yeri de kolay firuzaga ilkokulunun köşesinden saga dönünce hemen göreceksiniz zaten karşısında bir su bayı mi ne öyle bir şey vardı

arkadaşlar google da bulamadım tlefonunu gönderebilir misiniz?
teşekkürler

Çok sağol canım!! Valla çok sevindim pek ümitli değildim bulabileceğimden. Cafe es e gittim şikayet geldi bıdı bıdı konuştular. Hep öyle olur zaten dedim :)))

bu arada talena adlı arkadaş özel mesaj atmışın ama kutun dolu cevap atamıyorum

Ozelden msj yazamiyorum sebep 50 tane yazim oaliymis bu sayfada. Biraz sacma acikcasi.. :/ Beyala mecbur soruna burdan cevap vermeliyim. Kimse icin reklam yapmayi sevem ama burdaki her bayan arkadaslarda bilirki falcilar arasinda cok üc kagitci var atiyorlar para kazanmak icin bende sahit oldum. Istanbulda uc ay kaldim isvicrede boyle fal kafeler olmadigi icin istanbulda fal baktirmanin tadini cikardim diyebilirim. Neden asliyi sedayi ve gulseni tavsiye etmemde gerceken bire bir dediklerinin cikmasi.. asli cok baska bakiyor sedada baska gulsende baska. Mesela arkas sormussun asli iyi bakiyorsa neden sedayida tavsiye ediyorsun, cunku nasil diyim insan birine fikir danistimi mesela arkadas cevresinde, bunun disinda diyelim ayri birbirini tanimayan baska arkadaslarinda ayni fikri veriyorsa daha emin oluyorsun. Buda oyle bisi. Bu yuzdende asliyi sedayi gulseni tavsiye ettim, ucu cok iyi . Sonucta kendi hislerimiz bize bazen oyun oynadigi icin hisleri kuvetli birine yiginmak istiyoruz. Birde ustune para oduyoruz yani. Ve kendine falciyim diyen insanlarin hayalleriyle oynayan sahte falcilarada karsiyim. Isin aslina bakilirsa kimse istemez falciya gitmeyi ama bazen caresizlik cikar yol bulamamak insani falciya goturuyor cunku sadece bi umut pesindeyiz.. bu yuzdende emin oldugum dedikleri bir bir cikan falcilari tavsiye ettim. Sevgiler

bu forumun amacı paylaşmak, insanların birbirine zor zamanlarında yardımcı olmaları sanıyordum ancak geçmişe doğru gidip bir okumaya başladım ki eyvah!
birinin iyi dediğini diğeri kötülüyor, hatta iyi diyeni reklam yapmakla suçluyor...
burada amaç paylaşmaksa neredeyse 4000 sayfadan oluşan konuda tek bir konuda bile hemfikir olan yok.
herkes gittiği falcıları kendi sade yorumlarıyla anlatsalar (ki bazı arkadaşlar bunu yapmış sağolsunlar), diğerleri de onay ya da itirazlarını kendilerine saklasa, eleştirmese olmaz mı?? Sonuçta herkesin beğenisi kendine. bu bir enerji işi, birine süper bakan kişi bir başkasına bakamayabilir. sonuçta fal bu, neyi eleştirdiğinizi farkında mısınız???
neredeyse 4000 sayfanın yarısını okudum, kafa karışıklığından başka bir sonuç yok! bu nasıl paylaşımdır, yardımdır anlayamadım...

Eskiden falci falci gezen biri olarak söylüyorum butun falcilar yalanci hepsi olmasını istediğiniz seyleri söylüyorlar hele kadinlar kahvesindekilerin hepsi yalanci pelin özellikle hep istediğim şeyleri soledi dediklerinn hic biri cikmadi kadınlar kahvesi duygu pelin dilek Remziye hepsi palavraci diğerleride paranizi kaptirmayin

arkadaşlar merhaba yeni aranıza katıldım çok çaresiz durumdayım aşık olduğum kişiyle 3 yılı doldurduk yazın bitti ama hala görüşüyoruz öylesine bir görüşme tabii umrunda pek değilim gecen gün arkadaşından ögrendm yurt dışına yerleşiyormuş ben o olmadan yapamam gitmesine izin veremem bana yardımcı olabilecek birini biliyorsanız allah rızası için söyleyin aylardır başvurmadığım kapı çare kalmadı sonuç sıfır diyebiklir. doğru düzgün dolandırıcı olmayan biri varsa nolur söyleyin artık intihar etmeyi düşünüyorum çok çaresizim.

Şuan çok üzgünsün anlayabiliyorum ama bi erkek için hayatına son vermeye değer mi sence? Dışarıda bir sürü erkek var, o olmadı diye başkası olmayacak değil ya. Hem belki ona takılarak hayatını güzelleştirebilecek kısmetleri kaçırıyosun. Aşk dediğin şey gelip geçici, insanın başına bi kez de gelmez bunun için aileni mi üzeceksin?
İkincisi, merak ettim işlem mi yaptırmak istiyosun? İşlem yaptırmak ne kadar sinecek içine? Diyelim ki yaptırdın, adam sana geri döndü için rahat edecek mi? Allah bir şeyin olmasını istemiyorsa zorlamayın, demek ki karşınıza çok daha iyisini çıkaracak. Bence sen falcıları hocaları bırak, bu haline şükret ve bol bol Allah'a dua et. Sana döner de mutlu olursanız ne ala, ama dönmezse demek ki hayırlısı bu değilmiş diye düşün

Umarım en kısa zamanda yanlış yollara sapmadan toparlanırsın.

selam kızlar,
arada benden falcı telefonu fln istemek için msj atanlar oluyor ama o donemi atlattım cok şükür 9 yıldır beraber oldugum sevdiğimle nişanlıyım artık. ztn burdan aldığım bilgilerle sadece bi falcıya gitmiştim. sonra zamanla hersey duzeldi yoluna girdi başka bişeye gerek kalmadı. Zaman, sadece zaman diyorum başka bişey demiyorum zamanla rabbim herkesin yuzunu gulduruyor hakettiğini veriyor nasibinizde varsa eger hayırlısı neyse onu versin hepinize :)

Arkadaşlar KAdıkoy Acıbadem de Ayten Hanım var.Çay falı bakıyor.Öyle kahve falı gibi 10-15 dakıka değil ama 1 saat suruyor.Ancak emın olun bır daha baska falcıya gıtmıceksınız.Olmuş ve olacak herseyı goruyor.Hatta olacagını soyledıgı sey sız ordayken bıle olabılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…