İstanbul'da Fal - Falcılar

canım tebrik ederim.darısı başıma :) hangi falcıya gitmiştin?

su falcıları abartmayalım lutfen ben aytenden sonra bussru falcıya gıttım ahım sahım degıl yanııı

tubili 34 rica etsem bana bu tekirdağdaki falcını telini özel malime yazarmısın simirteyr et hotmail.ayrıca skype de fal bakan gamze şahin hakkında bilgisi olan varmı?

Benimde çıkması imkansız dediğim fal çıktı şimdi İstanbul Kafe'de olan ahmet enerjin tutmamıştır üstelik doğum
Haritamı falların beraber yorumlaması müthişti belli donanımlı hele bi kaç dizide oynayan kişilerinde fal baktırması boşuna değil beNce

tubili 34 rica etsem bana bu tekirdağdaki falcını telini özel malime yazarmısın simirteyr et hotmail.ayrıca skype de fal bakan gamze şahin hakkında bilgisi olan varmı?

Merhaba
Ben yıllar önce baktırmıştım.
Maalesef hiçbirşeyi çıkmadı.
Çok kendine güvenle bakıyor ve büyü bahanesiyle başka insanlara paslıyor.

arkadaşlar beylik düzü serpile gittik bugun. bilgi ve kişiler inanılmaz ..ama zaman dair söyledikleri doğrumu merak ettim. giden varsa bilgi verirmisiniz ??

Canım geç oldu biraz kusura bakma özelden yazamadım dediğim gibi msj hakkım yokmuş sağlık olsun.anna'ya sakın gitme ona para yetiştiremezsin falı 100,yok sende büyü var onu üzerinden kaldırıcam normalde 1,500 sana 750 taksit taksit getirirsin heeeeeee daha bitmedi sana okuma yapıcam onun fiyatından zaten bahsetmedi artık gerisini düşün sakın paranı kaptırma geçmişimizi zaten hepimiz biliyoruz sadece onu biliyor o kadar allaha emanet ol iyi akşamlar.

Kızlar bir süreliğine İstanbul'a geliyorum acil önerebileceğiniz özellikle de suya bakan ve ana yönelik isabetli olan bir falcı var mı. Ankara'da denemediğim falcı kalmadı maalesef Ayten Hanım'ın numarasını alabilir miyim. nerede bakıyor tam olarak.

Topiği okurken dikkatimi çekti bir de Burak'tan övgü ile bahsetmişsiniz. Numarasını rica edebilir miyim Yardımcı olursanız sevinirim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…