İstanbul'da Fal - Falcılar

75 tl ye sallama bi fal bakıosa yazık.bide hayalgücüne hayran kalırım yok şöyle biri böyle biri tarife başlıo.

Kimse memnun değil mi? Memnun kalan çok kişi duydum ben, ayrıca ben de memnunum kendisinden çoğu şeyi bilmişti bende.

Eski yorumlara bakicaksiniz boyle konular icin, giden tecrubeli ve forumun eski uyeleri arkadaslarim hic memnun kalmamislardi. Yenilere guvenmiyorum ben! Neler gorduk biz bu forum da falcilarla ilgili, reklam yapani, abartani... Dikkat etmek lazim...

Eski yorumlara bakicaksiniz boyle konular icin, giden tecrubeli ve forumun eski uyeleri arkadaslarim hic memnun kalmamislardi. Yenilere guvenmiyorum ben! Neler gorduk biz bu forum da falcilarla ilgili, reklam yapani, abartani... Dikkat etmek lazim...

Yenilerden değilim ben yeni olsam bile memnun kaldığım bi falcıyı söylerdim, sonuçta burası düşüncelerimizi paylaştığımız bi alan Burak'a 4-5 kez baktırmışımdır her baktırdığımda da tutarlıydı falları bende. Hakkımda hiçbir şey bilemeyen falcılardan çok çok daha iyi olduğundan da eminim. Siz memnun kalmamış olabilirsiniz, herkes her şeyi beğenmek zorunda diye bi kural yok zaten

Kızlar ben Ankara'da oturduğum için sizin topiğin yapancısıyım bu yüzden de fal tecrübesi olanlarınızdan yardım istiyorum :2: çok fazla bir biriyle tezat çok falcı yorumu okuduğum için içlerinden seçmekte zorlandım açıkçası. Eğer öneriniz olursa minnettar kalırım

merhaba

yazdıkalrınızı okudum. peki bu asıye hocaya nasıl ulasabılırız. genel de asıye hoc ave ayse hoc aevde olmuyormus? adres telefon bılen var mı? bana yazabılırmısnız arkadaslar?

neler neler var. mılyarlar ısteyenler var. ve sonucu cıkmay
an. dolandırılıcıklık bunlar....

fala merak sardımmmm şuana kadar sadece 2 sene önce baktırdım damlalar cafde tuğbaya an ve geçmiş iyi gelecek fosss
onun harici ablam tesad,fen bi yerde baktırmışşş ilk defa orda olan bi adama yne 2 sene evvel ablamdan çok benden bahsetmiş senn kardeşin sevgilisyle evlillik dışı hamile kalıp intihar edicek vs vs çok korkmuştum fal öyle bişeyki o zamanlar sevgilim uzaktaydı ve nerdeyse 3 aydır görüşemiyoduk ama inanın hiçbişey yaşamamış olamam rağmen adetlerim gecikince psikolojim bozuluyodu falan insan psikolojisini çok etkiliyo
geçmiş sayfaları okudum buseden bAHSEDiliyo aradım pazarları bakıyorum dedi başka kesin kess güzel bakan makul fşyatlı biri varmı yada daha çok hoca gibi istiyorum yıldızname ebced falan bilenler yardımcı olsunn

geçmiş sayfalarda fatihte bi hocadan bahsdiliyodu ama ucu kaçtıııı

Ankara da bir zamanlar gulhan vardi, simdi nerde bilmiyorum! İnan pek bilmiyorum ankara falcilarini, istanbulda bazi falcilar cok iyiydi ama, onlarda bakmaz oldu. Simdikiler den hic is yok! Atmaca tutturmaca goturuyorlar, bir iki sey bilince de bazilari bildi diye yaziyor o kadar... Su ana kadar evet bu super dedigimiz biride yok yani anliyacagin istanbulda da..

Cikarsa yazarim...

ben de falcı arıyorum baktırmak için bugün niyetlendim. televizyonda emine akkayayı gördüm de, ona baktırsam mı acaba, sanki biraz pahalıydı gibi hatırlıyorum. ona baktırıp memnun kalan veya kalmayanların düşünceleri neler? ya da istanbulda özellikle anadolu yakasında kimi tavsiye edersiniz?

sedayi sormussun bana ozel mesajla. Mesaj yazamiyorum ozelden. Tek kelimeyle seda cok iyi bakiyor diyebilirim. Insanin karakterini gelmisini gecmisini goruyor. Bana ne dediyse simdiye kadar cikti. Sevgiler..

Canimmm,

Cok tesekkurler. Cok sordugum isim oldu, o kim bu kim diye ama tavsiyeni dikkate alacagim. Yazarim mutlaka sana.
Cevapladigin icin tesekkurler..

Sevgili kizlar gunaydinnn.
uzun bir suredir girmiyordum buraya ama falcilarin bildigi seyler olunca sizlerle paylasmak istedim.mayis ayinda siginak kafede niko ya fal baktirmistim.ben falcilari ses kaydi alirim bu arada.bana agustos ayinda karsina evli bir adam cikicak dikkat et uzak dur demisti. agustos degil ama kasim ayinda cikti oyle biri.bosaniyorum davaligim diyen sahsiyet iliski yasamasamda evet hatami kabul ediyorum telefonlada olsa gorustum.bu sirada nisantasi symbol meryem ve hande ye fal baktirdim.kesinlikle ikiside falimda bu adami gorduler ayrica evli oldugunuda solediler ve adamin cok iyi bir insan oldugunu gercekten bosandigini ve beni sevdigini ve bosanmanin benimle alakasi olmayan bir sey oldugunu soylediler.ve evet arkadaslar bugun itibariyle duydum ve gordum ki bu adamcagiz esine geri donmus.hos dedigim gibi ben iliski yasamadim ama konusmak da olsa konustum ve sonuc olarak uzulen gene ben oldum.suan en cok uzuldugum sey su niko bana aylar once solemis uyarmisti ama ben dinlemedim.bugun nikoya geri gidicem.meryem ve hande bitti benim icin cunku ben biraz onlara guvenip onlar sayesinde adama guvenmistm.neyse bu animi sizlede paylasmis oldum kizlar.....

Çok teşekkür ederim Ankara falcılarından bir şey çıkmıyor zaten İstanbul falcılarından umutluydum ama anlaşılan cafe falcıları dışında kalmamış.

Kimdir bu niko nerde bakar kaça bakar :)) bende geleyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…