Çok teşekkür ederim Ankara falcılarından bir şey çıkmıyor zaten İstanbul falcılarından umutluydum ama anlaşılan cafe falcıları dışında kalmamış.
Kimdir bu niko nerde bakar kaça bakar :)) bende geleyimmm
kaça bakıyo numarası olan yok muuuuuuu
kızlar bugün gittim fal baktırdım kahve ve iskambil bakıyor. genel bir faldı anlık çok iyi biliyor, geçmişle ilgili pek konuşmadı gelecekle ilgili tahminler verdi 2015 te evleniyomuşum ama kalbimdekiyle değilmiş acı oldu bu ama bakalım çıkar mı? ama kişilikanalizi harika sevdiğimi ve çevrsindeki insanları çok iyi bildi bakıp görücez ama aman aman tatmin olmadım 15 dk baktı.
15 dk mi! İnanamiyorum? Verdin yani parayi 15 dk icin, dolandirici bunlar beeeee....
Sorma tam 15 dk sürdü ama net konuştu canım sıkıldı şimdi az mı 15 dk gitti mi şimdi 30 tl
sedayi sormussun bana ozel mesajla. Mesaj yazamiyorum ozelden. Tek kelimeyle seda cok iyi bakiyor diyebilirim. Insanin karakterini gelmisini gecmisini goruyor. Bana ne dediyse simdiye kadar cikti. Sevgiler..
Merhabaa...
Nerededir bu seda, kaça bakar :) bir de varsa telefonunu verebilir misinn lütfen
Sorma tam 15 dk sürdü ama net konuştu canım sıkıldı şimdi az mı 15 dk gitti mi şimdi 30 tl
Tüh gitii paramm
15 dk. mıiyi yine 5 dk. bakar gönderirdi. neymiş arkada bekleyen varmış. o da 1 kişi bee. çıkmamıştı dedikleri. iskambil fallarına inanamıyorum zaten niyeyse :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?