İstanbul'da Fal - Falcılar

Üç vakit dideme gitmek istiyorum yarın 12.30 için randevu aldım gidenler paylaşır mı

çok sayıda fal tecrübesi olan birisi olarak söylüyorum ki falcıların bu adam iyi insan, iyi niyetli/kötüniyetli/sıkıntıları var vs yorumlarına inanmayın. bir insanın iyiniyetli olup olmadığını yalnızca onu tanıyanlar bilir. ben altıncı hissim ve gözlem yeteneğim sayesinde bir insanın iyiniyetli olup olmadığını anlamakta zorluk çekmem, eğer bir falcı baktırdığım kişi için bu iyi bi insan niye bıraktın vs vs gibi yorumlarda bulunuyorsa söylediği hiçbirşeyi ciddiye almayın ve bir daha da baktırmayın. ayrıca fal bakarken soru soran falcıdan da uzak durun. eğer sana soru sormadan anlatıyorsa ve onay beklemiyorsa gerçek falcıdır, söylediklerinin tutma ihtimali vardır..

kaça bakıyo numarası olan yok muuuuuuu

boşuna gitmeyin. kadın isminden kazanıyor yalnızca. odaya girer girmez elindeki su bardağına bakıp konuşmaya başladı. bir an önce git der gibi. muğlak yorumlar yaptı, biraz açmasını isteyince kızdı. ayrıldığım sevgilimle bir hafta sonra barışacağımı bile bilemedi. sonra tavsiyelerimi kulak ardı eden bir arkadaşım gitti o da aynı şekilde hayal kırıklığı ile döndü. 40-tl vermeye değmez.

kızlar bugün gittim fal baktırdım kahve ve iskambil bakıyor. genel bir faldı anlık çok iyi biliyor, geçmişle ilgili pek konuşmadı gelecekle ilgili tahminler verdi 2015 te evleniyomuşum ama kalbimdekiyle değilmiş acı oldu bu ama bakalım çıkar mı? ama kişilikanalizi harika sevdiğimi ve çevrsindeki insanları çok iyi bildi bakıp görücez ama aman aman tatmin olmadım 15 dk baktı.

15 dk mi! İnanamiyorum? Verdin yani parayi 15 dk icin, dolandirici bunlar beeeee....

Kızlar şuana kadar falcıların sen buçocukla evlenmiyceksin diyipte evlenen oldu mu???

gunaydin kizlar ... 2 gun once nikodan bahsetmistim.kadikoyde siginak cafe de bakiyor soranlar icin. memnun kalirmisiniz bilemem. cok fazla soru soruyor solediklerini teyit ettiriyor. acikcasi gicik kapmistim o sirada :) ama gel gorki olicak seyi bildi. hakkini yemiyim simdi :) tekrar gitmeye korkuyorum cunku kotu birsey derse ki niko olumsuz da cok yorum yapiyor ben herhalde kafayi takar beklerim olmasiniii :)):44:

ben şunu anlamıyorum! 1 saat yalan dinleyince para gitmemiş mi oluyor!!?? istanbula arkadaşımız 15 dk dedi ama net şeyler söyledi diyor hangisi bizim için önemli; vaatlere para akıtmak mı!! açık ve net olanı karalamak mı !! bu arada kimseye laf çarpmıyorum da biraz tuaf olmuş AÇIKÇASI BİZDE ARTIK NE İSTEDİĞİMİZİ BİLMEZ OLDUK :s

Son düzenleme:
Sorma tam 15 dk sürdü ama net konuştu canım sıkıldı şimdi az mı 15 dk gitti mi şimdi 30 tl

15 dk. mı iyi yine 5 dk. bakar gönderirdi. neymiş arkada bekleyen varmış. o da 1 kişi bee. çıkmamıştı dedikleri. iskambil fallarına inanamıyorum zaten niyeyse :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…