İstanbul'da Fal - Falcılar

sizin dediğiniz falcılar 10-15 sene önceydi bakımları da en az yarım saatti ve nokta atışları vardı birde cüzzi bir fiyatları bunlar artık inzivaya çekildiler. bu meslek öyle kolay değil tabiki ! bizler o kadar bunalarak gidiyoruz ki sapla samanı ayıramıyoruz.

Uzun ve net baksaydi parana acimazdim. 15 dk gercekten cok az beee.... Dogru duzgun bi bakan bulamadik.... Nerde bizim o uzun uzun bakan ve her dedigi cikan falcilarimiz, ortalik dolandirici kayniyor...

vay be bu topık bırkac ay oncesıne kadar kaynardı. Dk'da bırsuru yorum yapılırdı. Farklı farklı falcı ısimlerı gecerdı. Sımdı ıse mercekle falcı aranır olmus. Isın aslı su kı kızlar bır donem reklam amaclı adı gecen falcılar cok oldu topıkte. Kımse ıyı falcıların adını paylasmadı. Uyduruk falcılar ve yakınları reklam amaclı su falcı cok ıyı vb. Yorumlar yaptıkca falcıda kuyruk olusuyordu cıdden ama ısın aslı reklam oldugu ıcın falcı fos cıkıyordu. Bu yuzden bu topıkten pek hayır gelmez artık. Sız de pek bel baglamayın bence buraya.

Cok guzel ozetlemissin canim benim, inan yok ortada dogru durust falci kalmadi gercekten! Neyse! Bulursak birini gercekten kayda deger yazariz...

başlığı okuyunca dayanamadım yorum yapayım dedim.fal baktırmak ve buna inanmak kızlar aklınızı başınıza alın böylesaçma şeylere inanmayın.çok günah.resmen Allaha ortak koşuyosunuz (haşa) gelecekte olacakları Allahtan başkası bilemez.

mihrace nasıl sana dediklerinden çıkan oldumu hiç? Ben geçiyorum oralardan tavsiye edersen çok uğrayabilirim.

İyi ki geç görmüşüm yazdığını :) O zaman cevap versem git derdim. En son 2 ay önce gittim Mihrace'ye. Okuldan da ona sık giden arkadaşlarım var. Kızlar bırakmışlar gitmeyi. Yani bana ilk baktığı falda dediği çıkmıştı. 2. gidişimde henüz bir şey yok. Arkadaşıma dediğinde de henüz çıkan olmamış. Kötü diyemem, bir çok cafe falcısına göre iyi ama kesinlikle git de diyemem şimdi açıkçası.

Girmişken bir kaç şey de yazayım. Bazı yazılanları okudum. Ben kimseyi karalayamam. Sadece kendi gittiğim ve gördüklerimi söylerim. O yüzden yanlış anlaşılmaların olmasını istemem.
Şebnem'den bahsedilmiş bir ara. Erenköy'de. Ben ve bir arkadaşım 1 buçuk sene önce gitmiştik. 2 haftada anca randevu almıştık. Falı o an etkilemişti bizi ama ne bana ne arkadaşıma dediği şeyler çıkmadı. O yüzden numarasını falan da silmişim.
Cansu'dan bahsedilmiş Yeşilköy'de. Cansu'yu çok eskiden tanırım. Evinizi, her şeyinizi tarif eder ama dediği hiçbir şey çıkmaz. Bize çıkmadı yani.
Benim öyle adam akıllı tavsiye edeceğim kimse yok o yüzden. Bir tek Nazlı var. O da fiyatı yüksek diye çok kimseye söylemem. 3 ayda bir giderim.
Hı bir de, bunu da belki bilen, isteyen olur diye yazıyorum. Çarşamba günü bir arkadaşım Ezel diye birinden randevu almıştı Bostancı'da. Travesti kendisi. Biz de onunla gittik. Ben baktırmadım. Arkadaşıma baktığı fal fena değildi. Yani arkadaşım çoğu şeyi bildi dedi. Gelecek bilinmez. Ben baktırmam ama. Beni sitelerde biliyorlar, numarama ulaşamayan varsa numaramı verirsiniz dediği için yazıyorum. Böyle yani benim de diyeceklerim :) Hı bir de şu var; gerçekten fallar beni çok olumsuz etkiledi. En güzeli kendimizi tutup baktırmamak.

Bir de, umudum yok ama yine de yazayım. Aklımda kalmadı dedim de, Yeşilköy'de bir cafede Gül vardı. Sarışın bir bayan. Çok beklerdiniz hatta fal baktırmak için ona. Ben 1 kere gidebilmiştim ona. Sonra da ayrılmıştı, ulaşamadım. Bana 3 sene önce bakmıştı. Dediği her şey çıkmıştı. Bir tek onu tekrar bulursam ona baktırırım fal :)

Arkadaşlar yeni üye oldum ve ilk yazım. aradan seneler geçmiş umarım mesajıma yanıt gelir. bağcılardaki nilüfer hanımın bilgilerini isteyecektim. mümkün mü ?

yine kendi inancını dünya üzerindeki tek doğru görerek aman günah aman şöyle diyen yorumlar gelmiş her zaman olduğu gibi...

neyse.

kızlar, kadıköyde bildiğiniz, fazla pahalı olmayan falcı var mı tavsiye edebileceğiniz?

Ben ankaradan takip ediorum burayi kizlar.bagcilardaki nilufer hanimin numarasini isticektim.telefonda bakiyor mu acaba?siz bana msj atabiliyorsaniz msj atarmisiniz?

Sığınak Cafe Nikoya gidenler olmuş son zamanlarda. bende iki kere baktırdım ona. İlk gittiğimde nerdeyse sadece yüzüme bakıp bütün hayatımı anlattı bana. ilkinde hayatımdan nerdeyse hiç görüşmediğim kuzenimin ismini söyledi direk ve en yakın arkadaşımın. onunla aramızın bozulucağını söylediğinde bi sene önce buna inanmamıştım gerçekten ama dediği oldu. tarihleri şaşsada çıkan şeyler oldu söylediklerinde. hiç çıkmayan şeylerde oldu ilk gittiğimde erkek arkadaşımla 2014 martta ayrılıcağımızı söyledi en son gittiğimde 2015 kasım. hoş bu tarihlere var ama bi gittiğimde mart bi gittiğimde nisanda evlilik düşüncelerin yoğunlaşıcak kasımda ayrılık dedi. gerçekten bizim ilişkimiz fazla iniş çıkışlı oda tam tarihi tutturamasada eninde sonunda ayrılık olup kara kaşlı kara gözlü bi erkekle evleniceğimi söylüyo. gerçekten ilk karşısına oturdugunda fazla şaşırtıyo. bi yakınım daha baktırdı onuda şaşırttı baya. soru kısmında isim verdiğimde şu kim dediğimde hep net şeyler söyledi yada kim olduğunu bildi diyebilirim. bişeyler anlatmaya başlarsan sana göre şekillendiriyoda biraz. ama nokta atışları çok var. çok soğuk bi tipi olmasına rağmen ben çok sıcak içten buluyorum onu. verdiği yakın tarih hep 15gündür ama biri arıcaksa mutlaka 15gün içinde der. çok ay verir. hep uzak tarihler verdiği için bana şuan önümde kötü geçicek bi ocak ayı varmış mesela onu bekliyorum galiba :) şaka bi yana birazda olumsuz konuşur bu ilişkiler konusunda falan. ama tek hoşuma giden şey. kafamda onun karşısına oturdugum düşünceyi direk söylüyo :) mesela oturdun karşısına aldatıyo diye düşünüp durma aldatmıyo gibi meraba dedikten sonra yapıştırıyo hemen :) erkek arkadaşım işsizdi ve hiç umudum yoktu o dönem işe gireceğinden. şimdi çalışıyo niko bunu söylemişti tabi o zaman ama inanmamıştım içimden :)

Nikoya inat kaderimdeki erkek olduğunu söyleyen bi dolu falcıda oldu :) Sayfalarda gezerken çok görmedim ama Dimo cafe Fatoş'un karşısına oturduğum an kahvemi içerken elindeki beyaz kağıda evleniceğim çocuk olarak şuan birlikte olduğum erkek arkadaşımın ismini yazması beni çok etkilemişti. Denenebilir bence Fatoş.

Tiryaki cafe semra hakkında çok iyi yazılar okudum ama onun baktığı falı arkadaş arasında sallarlar sadece. 10 dakika sürmüyo. Deymez.

Yine balıkçılar sokağında bi cafe var adını unuttum şuan orda bitane kadın var. hatta kapıda kahve ve tarot bakılır yazıyo tiryaki cafenin bi alt sokağı diyebilirim. güzel tarot bakıyo çok uzun ve olumlu bi kadın tarot kartlarını okuyo resmen karşında. tarotu herkes bakmaya çalışıyo ama gerçekten baya iyi biliyo yorumlaması çok güzel. burçları sana sormaz hayatındakilerin hepsini kendi söyler. mila değil diğeri. iki kişi bakıyolar zaten.

Ben Angel's Cafe'de Naz hanıma baktırırdım hep, her dediği de çıkardı. Ama şimdi nerelerde bilmiyorum

Sığınak Cafe'de Levent'e arkadaşlarım baktırmıştı ve onlara dedikleri çıktı, merak ediyorum yarın gitsem mi diye. Baktıran var mı? Niko demişsiniz ama çok negatif geldi bir an, ona baktırasım yok

Ne uzun yazı böyle ee hangisi iyi şimdi. dimo cafe fatoş mu? yoksa niko mu? isme bak niko

bende, anlık yaşadığın olayları bilmişti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…