- 19 Ocak 2007
- 107
- 1
- 116
telefonda bakıp bakmadığını bilmiyorum ama telefonu elime geçerse sana da veririm.
özel mesaja cvp veremedim.çünkü 50 msj yazmam gerekiyormuş.
Burdan kodlayarak yazsan? Sıfır beş sıfır gibi :)
merhaba. ben niko ve bağcılar nülüferin telefonunu biliyorum.isteyenlere burdan veririm ama özel mesaj atamıyorum.siz bana atarsanız ordan veririm.
Uzun zamandır eskisi gibi fal baktırmadığım için foruma girmiyordum. bu hafta biraz problemliyim farklı birine baktırmak istedim.
Bu forumda eskilerde adı geçen Cihangirde Ailem Cafe Gülşen (eskiden melekler kahvesindeymiş): olumlu yorumlarını okumuştum ama ben bu faldan hiç bir şey anlamadım. 40 dk ya yakın bakıldı, işimle ilgili tutarsız anlamsız gelen konulardan başladı, ailemde sırayla babmın geçirmiş olduğu ciddi bir rahatsızlık (benim haberim yok bundan ama gülşen geçirdiğini iddia ediyor), annemin rahatsızlıkları... (birsürü hastalık sayıldı, olmazsa geleceğe atıldı, ikiside çok şükür ciddi bir rahatsızlık geçirmediler ve benden daha sağlıklılar maşallah diyebilirim). Falda en hoşlanmadığım konudur bu, illa hastalık çıkacak..
Bunun dışında şuanki ilişkimden bir cacık olmayacağını söyledi (bu konuda tutarlı).. ve bir kağıda falda gördüğü kişilerin profillerini çizdi.. verilen birkaç tarih var bakalım..
Bu arada ben bu forumda eski üyelerdenim, şu ana kadar aradığım falcıyı bulamadığım için kimseyi tavsiye etmemiştim.
Birkaç aydır ara ara baktırdığım genç bir çocuk var, falcılıktan öte durugörüsü ve psişik enerjisi olan biri, tesadüfen bulmuştum, çok etkilemişti beni. Uzun zamandır ona baktırıyorum ve çok isabetli yorumları, açıkçası artık ara ver diyor, bu son dönem suyunu çıkardım biraz.
Reklam gibi algılamayın lütfen ama Berk ismi, taksim civarında bazen kadıköyde aradığınızda istediğiniz cafeye gelebilir. Kendisine telefonunu verebilirmiyim diye sormuştum, olur dedi, oyuzden burdan denemek isteyen olursa numarasını veriyorum. (tel.0541 262 2513) 30tl. (baştan savmıyor kesinlikle)
Baktırıpda memnun kalırsanız yorumlarınızı bilmek isterim.
berk ne falı bakıyor? yüzüne mi bakıp konuşuyor? :44:
Berk tarot bakıyor, tarottan öte berkin değişik bir enerjisi olduğunu düşünüyorum, öyle boş boş havaya yüzüne bakıp konuşmuyor.
Bir örnek veriyim Berkle yeni tanıştığımız dönem bana yaklaşık 1 saatlik tarot seansı yaptı. Erkek arkadaşımla problemlerim var çözemiyorum kafamdaki kuşkuları aldığım cevaplar ilginçti.. Berk birisi için fal bakarken karşıdaki kişinin enerjisine bürünüp o adamı hissediyor bunu farkettim.
o dönem arkadaşımın köpeği kaybolmuştu, daha doğrusu kaçmış, bulunma şansı çok azdı. Berkle buluştuk bu köpek için sorumu sordum ve çektiğim karta bakınca tuhaf hissettim. Kartların anlamını bilmiyorum ama elimdeki karttaki resimde arka planda elinde köpek olan bir adam ön taraftada yüzyüze konuşan bir erkek ve kadın, o konuşan çift bizdik.. Berkkk olamaz dedim köpek sordum elimdeki kartta köpekli adam çıktı.. Köpek biri vasıtasyla gelicek merak etme dedi ve 2 gün geçmedi haber geldi ilan verilmişti, bir adam köpeği bulmuş ve aramıştı köpek bulundu.. ama çektiğim kart ilginçti..
Erkek arkadaşımın üzerinde eski evliliğinden kalma herhangi yapılmış negatif bişeyler olabilirmi diye düşünüyordum, berkle bakarken kartlara bunu sordum, kart çek dedi ve elime gelen kart büyücü kartıydı.
Bunun gibi enterasan şeyler yaşıyorum berkle.
hımm ilginç. düşüncelerine müdahale edip, seçmen gereken kartıda seçtiriyor olabilir mi acaba :44: çünkü bu tür psişik güçlere sahip kişilerin, düşünce gücüyle yaptırabildiklerini biliyorum. ama sonuç itibariyle söylediklerinin çıkması önemli olan tabi.
ayni seyi bende dusunmustum, telepati yeteneginin oldugunu dusunuyorum, kisa vadeli olanlari yasadim diyebilirim, ben falda uzun vadeli gelecegi merak etmem sormamda.. sonuclar herzaman degiskendir.. anlik durumlar, kisa vadeli sonuclar basarili.
bende uzun geleceği sormam. belki zamanla yaşanan olaylar, durumlar karşısında hepimizin fikri değişebilir. düşüncelerin değişmesiyle sonuçlar da değişmeye başlar..zaten yaşadıkların seni bir şekilde iyi ya da kötü sonuca ulaştırır...peki bu berk hiç cafede falan çalışmıyor mu?
kızlar bişey soracağım.
merkezefendi camisindeki saim hocaya gideceğim fakat regliyim.bugün aradım yarın gel dedi ama soramadım.regliyken gidilebiliyormu böyle yerlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?