İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm abdest almaya gerek olacakmıki? ben okumucam sanırım dua falan :)

saim hocayı eşimin bir arkadaşı yardımıyla bulduk ama netten aratınca kk da çıktı.burda da yazanlar gidenler olmuş.ben fal yada büyü istemiyorum.kısmet işi için gideceğim.okuma yapıyor bildiğim kadarıyla saim hoca.bende gidip öğrenecem bakayım ne dicek :)

arkdaşım sana mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin verilmedi.bana yardımcı olurmusun?

arkdaşım sana mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin verilmedi.bana yardımcı olurmusun?

Saim hocaya gecen sene gitmistim bir arkadasimla. Ikimizide dua yazilmis kagitlar vermisti bir tomar. 5000 ihlas oku sonra yak bunlari dedi. Anlamsiz buldum dualari yakmaktansa namaz kilip okurum dedim. Hepsini denize atmistim.
Burasi yeri degil ama cok bunaldiysaniz bu esmalari gunde 100, 121 veya 300 kere hayirlisiyla.. diye niyet ederek dusundugunuz kisi icin okuyabilirsiniZ. cok rahatlatiyor ve etkili. "Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah"

cnm peki ne yaptırıyor,yada ne soruyor? yada kendisine büyü/muska yapılmış kişiyi anlıyormu sence?
bir de regliyim yarın gitsemmi karar veremedim

kizlar merhaba.ben nisantasi symbol cafe fulya yi soracaktim..yorumlariniz nelerdir gercekten merak ediyorum..

Son düzenleme:
Çok övülmüş de ondan aramıştım , madem öyle arayıp yormayalım kendimizi 😄

Vallaha ben yorma derim.Sırasıyla her falcı bi övülme kısmından geçiyor zaten.Yinede sen bilirsin ama bence parana yazık.

merhaba arkadaşlar tesadüfen konuya dahil oldum önerebileceğim la porte can gerçekten memnun kaldım kendisi bu konuda hakim ve hissiyatı muhteşem anlatmaya başlıyor şaşırıp kalıyorsunuz geçmişi bildi gelecek tahminleri güzeldi vallahi memnun kaldım fal enerji meselesi ve gerçekten enerjisini alıyor kesinlikle deneyin gittiğim en başarılı falcılardan biri söylemek yetersiz gidip görmeli pişman olmassiniz içimden gelen ve samimi tavsiyelerimden biri:)

Kadıköyde iyi diyebileceğiniz kim var kızlar? 30dan fazla olmamak şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…