Merbaba
saim hocaya nasil ulasabilirim. nette ne adresini bulabildim ne telefonunu. iletisim bilgilerini msj atabilirmisin ?
Saim hoca öyle yabana atılacak bir falci değil merkez efendi camisinin hocasidir kendisi fal bakmaz benim aile büyüklerim gitmiştir ve iyi bir hocadir parayla ısı olmaz gelen ne milletvekilleri vardır kendisine dua almak icin
arkdaşım sana mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin verilmedi.bana yardımcı olurmusun?
Saim hocaya gecen sene gitmistim bir arkadasimla. Ikimizide dua yazilmis kagitlar vermisti bir tomar. 5000 ihlas oku sonra yak bunlari dedi. Anlamsiz buldum dualari yakmaktansa namaz kilip okurum dedim. Hepsini denize atmistim.
Burasi yeri degil ama cok bunaldiysaniz bu esmalari gunde 100, 121 veya 300 kere hayirlisiyla.. diye niyet ederek dusundugunuz kisi icin okuyabilirsiniZ. cok rahatlatiyor ve etkili. "Ya Kadir Ya Allah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah"
ısabetlı fal bakan bır falcı lazım bana?
cnm peki ne yaptırıyor,yada ne soruyor? yada kendisine büyü/muska yapılmış kişiyi anlıyormu sence?
bir de regliyim yarın gitsemmi karar veremedim
Nikonun telefonuna ulaşan var mı??
Çok övülmüş de ondan aramıştım , madem öyle arayıp yormayalım kendimizi 😄Hiç telefonunu aramayın bence.Taksim'de cafedeyken baktırmıştım çok önce,hiçbir dediği çıkmıyor.
Çok övülmüş de ondan aramıştım , madem öyle arayıp yormayalım kendimizi 😄
Vallaha ben yorma derim.Sırasıyla her falcı bi övülme kısmından geçiyor zaten.Yinede sen bilirsin ama bence parana yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?