Kadıköyde iyi diyebileceğiniz kim var kızlar? 30dan fazla olmamak şartıyla
Kadikoyde çok fal baktırdim duyduğum gittiğim tiryaki nevin vardı söyledikleri çıkan ve yeni gittim la porte ayhan dediler ama o yoktu la porte can vardı çok memnun kaldım herşeyi bildi hatta bilmediklerimi de yani farketmediklerimi gelecekle ilgili mantıklı konuştu çıkarsa yazarım:)
Ayhan 50'ye bakıyo diye biliyorum zaten, çok benim için :) Dediğiniz can kaça bakıyo peki?
Evet ayhan pahalıymis can 30 kahve ve tarot bir arada bence bunlar aracı çünkü bu durugörü meselesi çünkü sembolleri gerçek anlamını ancak böyle yorumlarsiniz bende ilgilendim zamanında bu yüzden seçerim iyi fal bakanları çünkü burada iyi denilenlerde o vasıf yoktu:)
Teşekkür ederim canım, 30 bile çok aslında da veriyoruz işte :) Ben bi Burak'ı beğenirim, bu kez farklı birine baktırayım dedim
merhaba arkadaşlar tesadüfen konuya dahil oldum önerebileceğim la porte can gerçekten memnun kaldım kendisi bu konuda hakim ve hissiyatı muhteşem anlatmaya başlıyor şaşırıp kalıyorsunuz geçmişi bildi gelecek tahminleri güzeldi vallahi memnun kaldım fal enerji meselesi ve gerçekten enerjisini alıyor kesinlikle deneyin gittiğim en başarılı falcılardan biri söylemek yetersiz gidip görmeli pişman olmassiniz içimden gelen ve samimi tavsiyelerimden biri:)
peki yeri tarif edermisin ve hangi günler orada
merhaba arkadaşlar tesadüfen konuya dahil oldum önerebileceğim la porte can gerçekten memnun kaldım kendisi bu konuda hakim ve hissiyatı muhteşem anlatmaya başlıyor şaşırıp kalıyorsunuz geçmişi bildi gelecek tahminleri güzeldi vallahi memnun kaldım fal enerji meselesi ve gerçekten enerjisini alıyor kesinlikle deneyin gittiğim en başarılı falcılardan biri söylemek yetersiz gidip görmeli pişman olmassiniz içimden gelen ve samimi tavsiyelerimden biri:)
arkdaşım sana mesaj atmak istedim ama yeni üye olduğum için izin verilmedi.bana yardımcı olurmusun?
30 lira canım kahve ve tarot olarak bakıyor:)fiyat olarak ne kadara bakıyor canım?
Kadikoyde çok fal baktırdim duyduğum gittiğim tiryaki nevin vardı söyledikleri çıkan ve yeni gittim la porte ayhan dediler ama o yoktu la porte can vardı çok memnun kaldım herşeyi bildi hatta bilmediklerimi de yani farketmediklerimi gelecekle ilgili mantıklı konuştu çıkarsa yazarım:)
nerden gördüm bu yazıyıkadıköye gittiğimde, sırf merakımdan uğrarım şimdi :44:
canım beğendiğine sevindim içim rahat etti şimdi inşallah herşey gönlümüze göre olur kişi olarakta gayet iyi bir insan en azından müşteri gözüyle bakmıyor:)Ben de dayanamadım baktırdım Can'a. Tatmin edici bi faldı diyebilirim, öyle çok zaman vermedi ama çoğu şeyi bildi. Ayrıntılı bakıyor, baya da soru sordum öyle 5 dakikalık fallardan değildi, umarım dedikleri de çıkar :)
bence denemelisin hissiyatı açık bir insan bana farklı geldi klasik fal yorumu gibi değildi farklı bir enerjisi var hiç konuşmasanda seni okuyabiliyor sadece rahat ol bir de kişilk olarakta sevdim o yüzden yazma gereği duydum:)nerden gördüm bu yazıyıkadıköye gittiğimde, sırf merakımdan uğrarım şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?