Çok şaşırdım.İlk kez gecmiş sayfalarda dahil bu kadar olumsuz yorum okudum.Burda kimsenin kusura bakacağını sanmam.Ayhan hiçbirimizin babasının oğlu değil.Bizde senin gibi ona fal baktıran insanlarız.Fal işi hiç belli olmuyor işte.Başıma gelmeyen şey değil.Çöpe giden çok param olmuştur öyle.Keşke sorularına cevap alabilseydin keşke.Ben de an itibariyle çok çok başarılıydı.Ama dediğim gibi hiç belli olmuyor malesef.Yiğit ne dediyse Ayhan tam tersini söyledi. 4 tane kart açtı. Tarot falan değil baktığı. Kişilik analizi yapmaya çalıştı. Ailemle ilgili de yanıldı. Bildigi bisey var diyemiyorum dusunun artik.Valla kusura bakmayın da hiç beğenmedim.bosuna verdim 50 tl.degmez.
Çok şaşırdım.İlk kez gecmiş sayfalarda dahil bu kadar olumsuz yorum okudum.Burda kimsenin kusura bakacağını sanmam.Ayhan hiçbirimizin babasının oğlu değil.Bizde senin gibi ona fal baktıran insanlarız.Fal işi hiç belli olmuyor işte.Başıma gelmeyen şey değil.Çöpe giden çok param olmuştur öyle.Keşke sorularına cevap alabilseydin keşke.Ben de an itibariyle çok çok başarılıydı.Ama dediğim gibi hiç belli olmuyor malesef.
Valla canım. Ben de bu kadar kötü düşüncegimi sanmıyordum. Ama yani çok kötüydü. Belki elektriğimiz tutmadı. Bişey anlatamadı. Baktım sürekli aynı şeyi söylüyor. Ben de aklimdakileri sorayım dedim.anca öyle ilerledi.kartla da kahveylede bakmadi bisey.yigitte soru sormama gerek bile kalmiyordu. Belki de ondan sonra beklentim yüksekti. Ama hiçbir cümlesi içime sinmedi.o kadar kotu dusuncelerle ayrildim yani. Neyse bu da bir tecrübe
Başlıkta Yigit in patlayan falı yazmışsın ama galiba patlayan Burak.Burak'ın çookk var patlayan falı.....var midir kizlar, gonul islerindeBana durum analizini inanilmaz yapti, yani kimsenin bilmedigi bir seyi caaaaaat diye soyledi. Bunu ne kimseye soyledim, ne forumda yazdim, ne de kendime itiraf edebilmistim, kafami diger tarafa cevirdigim bir konuydu ve dimdirek soyledi.Umarim gelecekte de an kadar basarili cikar, benim tarihlerim pek yakin degil cunku.
Bana Mayis ve Agustos dedi, yani basbayagi uzun vade ikisi de, cikarsa yazarim.
Burak bana bastan asagi patlamis durumda.
alcanzar Yiğit in tel. gulozy61@gmail.com adresine gönderirmisin
var midir kizlar, gonul islerindeBana durum analizini inanilmaz yapti, yani kimsenin bilmedigi bir seyi caaaaaat diye soyledi. Bunu ne kimseye soyledim, ne forumda yazdim, ne de kendime itiraf edebilmistim, kafami diger tarafa cevirdigim bir konuydu ve dimdirek soyledi.Umarim gelecekte de an kadar basarili cikar, benim tarihlerim pek yakin degil cunku.
Bana Mayis ve Agustos dedi, yani basbayagi uzun vade ikisi de, cikarsa yazarim.
Burak bana bastan asagi patlamis durumda.
Bugün Ayhan'a da gittim Yiğit'le epey paralel şeyler söyledi, şaşırdım. Ama tabii Ayhan yüzyüze olduğu için bana daha iyi geldi, durum tahlili harikaydı. Dedikleri çıkar mı çıkmaz mı bilemem, ama anlık tahlili epey iyiydi.
Yiğit'le Ayhan aynı kişi olabilir mi acaba :)
özel mesajlarinda yolladim......
Bende merak ediyorum yiğitin çıkmayan falı varmı diye,inşallah yoktur ya bi falcı bulduk her bişeyi bilen onu da kaybetmeyelim çok üzülürüm
Yorumlarını bekliyoruz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?