İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok şaşırdım.İlk kez gecmiş sayfalarda dahil bu kadar olumsuz yorum okudum.Burda kimsenin kusura bakacağını sanmam.Ayhan hiçbirimizin babasının oğlu değil.Bizde senin gibi ona fal baktıran insanlarız.Fal işi hiç belli olmuyor işte.Başıma gelmeyen şey değil.Çöpe giden çok param olmuştur öyle.Keşke sorularına cevap alabilseydin keşke.Ben de an itibariyle çok çok başarılıydı.Ama dediğim gibi hiç belli olmuyor malesef.

Valla canım. Ben de bu kadar kötü düşüncegimi sanmıyordum. Ama yani çok kötüydü. Belki elektriğimiz tutmadı. Bişey anlatamadı. Baktım sürekli aynı şeyi söylüyor. Ben de aklimdakileri sorayım dedim.anca öyle ilerledi.kartla da kahveylede bakmadi bisey.yigitte soru sormama gerek bile kalmiyordu. Belki de ondan sonra beklentim yüksekti. Ama hiçbir cümlesi içime sinmedi.o kadar kotu dusuncelerle ayrildim yani. Neyse bu da bir tecrübe

Kahve fincanına çok bakmıyo zaten,açıp direk söylüyo.Tarotta banada beş kart seçtirdi.Ama bildiğin sağlam yorum almîştım.Tabi bişey diyemiyorum.Keşke bi falcî hepimize bilebilse.Anlam vermedim bende inan.Falcının iyi gününe denk gelmekte herhalde önemli.Falcı neye göre ,kime göre iyi yada başarısız yorum yapıyo,bende anlayamıyorum,çözemiyorum.

var midir kizlar, gonul islerinde Bana durum analizini inanilmaz yapti, yani kimsenin bilmedigi bir seyi caaaaaat diye soyledi. Bunu ne kimseye soyledim, ne forumda yazdim, ne de kendime itiraf edebilmistim, kafami diger tarafa cevirdigim bir konuydu ve dimdirek soyledi.Umarim gelecekte de an kadar basarili cikar, benim tarihlerim pek yakin degil cunku.

Bana Mayis ve Agustos dedi, yani basbayagi uzun vade ikisi de, cikarsa yazarim.

Burak bana bastan asagi patlamis durumda.

Bende merak ediyorum yiğitin çıkmayan falı varmı diye,inşallah yoktur ya bi falcı bulduk her bişeyi bilen onu da kaybetmeyelim çok üzülürüm

Başlıkta Yigit in patlayan falı yazmışsın ama galiba patlayan Burak.Burak'ın çookk var patlayan falı.....

kesinlikle bana da aynı şekilde kendi kendime kabul edemediğim birşeyi söyledi ve mayıs dedi hadi inşallah diyorum:)

Bugün Ayhan'a da gittim Yiğit'le epey paralel şeyler söyledi, şaşırdım. Ama tabii Ayhan yüzyüze olduğu için bana daha iyi geldi, durum tahlili harikaydı. Dedikleri çıkar mı çıkmaz mı bilemem, ama anlık tahlili epey iyiydi.

Neden bukadar karamsar im offf
Yiğit in söyledikleri inşallah bana da cikarda enazindan içimden geçenler in hayal olmadığını gerçekleşeceğini bilirim. Yiğit in bana çok olumlu konusmasina rağmen hala ikna olamıyorum.
Mart ayını sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Mart ayında gerceklesecek iki olaydan bahsetti umarım çıkar ikiside.

Yiğit'le Ayhan aynı kişi olabilir mi acaba :)

Merhaba kızlar hepinize, ne zamandır yazmak istiyordum yazamıyordum ama paylaşmak istediğim şeyler var...

Öncelikle lütfen çok güvendikleriniz hariç kimseye üzerimde işlem var mı diye sormayın&gitmeyin ( adını yazmak yasak sitede diye biliyorum hepiniz anlamışsınızdır.) Çünkü bu konuda sömürüye resmen açığız , hepimizin durduk yere ters giden işleri anlamlandıramadığı olaylar, aşırı şanssızlıklarımız vs vs var hepimiz şüphe yaşıyoruz ama yine de herkesle paylaşmayın olur olmadık falcılara sormayın bu konuları başımdan geçen bir olayı paylaşmak istiyorum.

Geçen sene felan yine forumda beğenilen bir falcıyı denemiştim doğruya doğru anda ve kişilik analizinde çok da beğendim kimsenin bilemediği detayları bildi ileriye dönükte çok net bildiği şeyler oldu neyse 4-5 ay sonra yine gittim önce konuştuk felan biraz sonra fala geçtik yine kötü olmamakla birlikte önceki kadar da iyi değildi sonra malum konu açıldı sende değil ama ailene yapılmış sen büyük kızsın seni etkiliyor bu yüzden ilişkilerin yürümüyor işlerin yolunda gitmiyor vs dedi işte tanıdıkları varmışta halledebilirmişte ve de bunun ne kadar bir ücreti olur dedim söylediği rakam ben gibi bir öğrenci için çok yüksekti direkt söyledim yapabileceğim bir şey yok dedim kalıcak artık...sonra da ben sana borç veririm sen bana biraz biraz getirirsin dedi ... Yani şimdi size okuyunca basit gelebilir ama falın etkileyici olması şahsında inandırıcılığını artırıyor ne yazık ki aklınızda bulunsun istedim okuyun benzer olay başınıza gelebilir...

Melekler Kahvesine çok dadandım kızlar bir ara denemediğim kalmadı Remziye den uzak durun Meryeme gelince 29 harfi sayıyor sonra tutturdum mu tutturdum mu diyip duruyor tabi tutturdun harfi kaldı ki saydın hepsini yani... Dilek hanım fena değil Pelin de her zaman iyi bakamıyor ama bir defasında cidden iyi baktı birine baktırıcam diyorsanız bence en makulu Duygu hanım gelecek adına ne olur bilemem ama anda felan çok iyi Melekler Kahvesinin fiyatlarıda makul olduğundan çok gittim bir ara canım sıkıldıkça gittim resmen...

Burak ve Yiğit'i de deneme fırsatım oldu ikisi de bana benzer şeyler söylediler şu anda Burak'ın dediği tarih sarktı ama ileriye dönük farklı konuştular birbirlerinden gönlüm Yiğit'in dediğinin olmasından yana... :) Bu arada ben baktıralı bir kaç ay oldu bana öyle geliyor ki bir falcıya çok talep olduğunda resmen insanların enerjilerini soğuruyoruz görüşleri köreliyor Burak'ın çok patlayan falının olmasını buna bağlıyorum Yiğit'e gelince bana çok net bildiği şeyler oldu cidden çok memnun kaldım hatta eski erkek arkadaşımın direkt adını verip bu kim dedi sonrada dönücek dedi ki evet adım attı hatta bu ara yine baktıracaktım ama hem biraz bekleme kararı aldım fal biraz daha şekillensin diye hemde Yiğit anladığım kadarıyla çok talep görüyor ve çok yoğun o yüzden şu ara kendi adıma Yiğit'in enerjisini ortaya iyi koyabileceğini düşünmüyorum hem Yiğit için hemde param için daha doğru bir zamanı bekliyorum...

Hepiniz sağlıcakla kalın aman kontrolünüzü kaybetmeyin ...:))

Arkadaslar,
Bugun ben de Ayhan i denedim ve malum konu hakkinda tamamen Yigit ten farkli seyler soyledi...onun disinda evet kisileri ve olaylari bildi ama bir konuyla ilgili cok net bir sonuc cikarmiyormus ya da cvap vermiyormus gibi geldi bana.. mesela isimde ne zaman yer degisikligi var diyorum (illa olacak bisey cunku)..simdi yok, yakin zamanda yok...ne zaman var? Net cevap yok
Ya da eeeee ne zaman evlencem diyorum...bu sene degil diyor. evet ben de biliyorum da zaman konusunda birsey yok. yani 1yillik mi fal bakti anlamadim. Acikcasi ben cok etkilendigimi soyleyemiycem, beni tarif etmesi de garip geldi baska, kendi kisiligimi niye falcidan dinliyorum..burayi cok uzatti bende :) tabi her gittigim falci aksini soylemesine ragmen onla bi sonun yok demesine de kil olmus olabilirim :) ama mesela diyorum hayatinda biri var mi? o senle olmiycak dio! sorumun cvabi bu degil ki, onla ilgili sordugum herseyi kestirip atti..o yuzden aslinda su anda karsindaki kisinin sana karsi ne dusundugu, ne hissettigi ve su an ne yaptigiyla ilgili iyi biliyor yorumlari vardi ya, sonumuz olmasa da ben bu sorulara da cevap alamadim..
Mart ta yeni biriyle olacakmisim, onla evlenebilirsin bile dedi. Ulen evleniyo muyum evlenmio muyum? Evlenebilirsin ne demek? ben yaptigi yorumlari da ortalamanin ustunde buldugumu soyleyemiycem..soyledigi harfleri falan ben biyere oturtup yonlendirdim..yigit hakkaten cok bomba detaylar bilmisti bende de!!! kafam karisti ya

ayhan yiğit'le kıyaslanamaz bile bence.berbattı.yiğit'i tek geçerim.dediklerinin hemen hemen hepsi çıktı.bazısı için beklemem gerek.zaman göstericek.çıkmasada bu kadarı bile çok iyi.yiğit 10 numara.gerisi hikaye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…