İstanbul'da Fal - Falcılar

etrafa sordum malesef yok ama yine de biraz daha araştırıcam..

Yiğit bana da kurşun döktürmemi ve felak nas surelerini okumamı söyledi.ama koskoca ankarada ben de kurşun dökecek birini tanımıyorum bişey sorucam kızlar ,yiğit olumsuz birşey gördüğünde söylüyormu yoksa karşı tarafı üzmemek için söylemezmi?bu kişiyle asla olmayacak,vefat var,boşanacaksın vs vs...

bence direk söylüyor.

arkadaşlar dün gece 12 yarım gibi yiğit ile konuştum çok tatlı biri. şuan ve geçmiş ile ilgili herşeyi bildi gerçekten şaşırdım. mahkeme durumumuzu ailemizle uğraşanları bildiği gibi ablamın kariyeri olsun benim ilişki durumlarım olsun herşeyi saydı döktü verdiğim her bir kuruşa değer. Falımı söylemeyi sevmiyorum o yüzden ne dediğini yazmayacağım lakin mayısı bekleyecekmişim. bana da senin facebook una falan bakıyor dedi ama doğru çünkü bakarken yanlışlıkla twittter dan takip etmişti. mayısı 4 gözle bekliyorum bakalım. verdiğim meblağa da beklememe de değdi.

yakın akrabalarımdan birinin ciddi bir hastalığı var iyileşme var mı dedim yok dedi direkt. ayrıca biri içinde bana senin bununla geleceğin yok dedi doğrudan yani bence ne görürse söylüyor

Vefat yada ciddi hastalik ,kaza gibi olayları çoğu falcı söylemez zaten,doğruda bence.Olasılık dahilinde olan bişey için karşı tarafî ciddi etki altında bırakmak yanlış olur.Ben bana bu tip yorum yapılsın istemem açıkçası.

canım sen ayhan'a baktırmış mıydın?

kızlar önceki yorumları elimden geldiğinde okumaya çalıştım.ama la porte ayhan ile ilgili tecrübeleri olanlar baktıranlar lütfen bilgilendirsin.ben uzaktan gidicem.eğer kötüyse boşuna gitmeyelim oralara kadar.bir şey söyleyin

Canim ben cok yazdim ara ara,sen görmedin demek ki.Geçen haftanin cuma günü sayfasina git ,detaylı yorumumu bulacaksın.

Ya öyle gitmeye değmeyecek kadar kötü olsa bin kere yazardık.Rahat ol o konuda,gelecek konusunda tabiki garantisi yok ama bence pekçok falcıdan daha iyi ve yine pekçok falcıdan önce denenmeli bence...

Son düzenleme:
yuppi sonunda baktırdım yiğite whatsupptan mesaj attım ümitsizce ara bakalım hemmen dedi
kafamdaki soruları cevapladı.bana mart ayını söylemedi .baktırdığım kişi hakkında da tespiti doğruydu.
pembe tablo çizmedi ayrıca ,
ben ayhana birkez baktırdım beğenmedim
rahmanlardaki hülyayı bana arkadaşım tavsiye etmişti,en çok o bildi.31 aralık 27 ocakta arayacak dedi.30 aralıkta 25 aralıkta aradı
bu tarihler dışında da aramıştı o ayrı.
farkettim ki bu çocuğu beklemeyi bıraktığımdan beri kafam daha rahat ve yiğite daha kolay ulaştım
sanırım enerjimeselesi doğru

Merhaba kizlar, Yigit'e baktirmistim ve bekleme olmaz dedigi bir konu vardi dun oldu. Gelecek icin guzel seyler soylemisti umarim onlar cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…