sordum 50 tl'ymiş. bence kurşun için çok
bende yok ama burdakı arkadslarda var ıstersen verırler
yiğitin numarasını yazabılır mısınız kızlar
Bana boyle bisey demedi,ilk kez duydum.Evet bencede bu para kurşun için çok fazla.Etrafında varsa dökebilen biri döktür derim.Kurşun dökmek için falcı,medyum vs.gibi özelliklere sahip olmak gerekmiyor.Akrabadan,komşudan çıkar belki kurşun döken birileri.
50tl iyi yine,ben 100tlye döken biliyorum :S bir de üçlememiz lazım falan derse 300tl yapıyor :/
Yiğit bana da kurşun döktürmemi ve felak nas surelerini okumamı söyledi.ama koskoca ankarada ben de kurşun dökecek birini tanımıyorumbişey sorucam kızlar ,yiğit olumsuz birşey gördüğünde söylüyormu yoksa karşı tarafı üzmemek için söylemezmi?bu kişiyle asla olmayacak,vefat var,boşanacaksın vs vs...
Yiğit bana da kurşun döktürmemi ve felak nas surelerini okumamı söyledi.ama koskoca ankarada ben de kurşun dökecek birini tanımıyorumbişey sorucam kızlar ,yiğit olumsuz birşey gördüğünde söylüyormu yoksa karşı tarafı üzmemek için söylemezmi?bu kişiyle asla olmayacak,vefat var,boşanacaksın vs vs...
Vefat yada ciddi hastalik ,kaza gibi olayları çoğu falcı söylemez zaten,doğruda bence.Olasılık dahilinde olan bişey için karşı tarafî ciddi etki altında bırakmak yanlış olur.Ben bana bu tip yorum yapılsın istemem açıkçası.Yiğit bana da kurşun döktürmemi ve felak nas surelerini okumamı söyledi.ama koskoca ankarada ben de kurşun dökecek birini tanımıyorumbişey sorucam kızlar ,yiğit olumsuz birşey gördüğünde söylüyormu yoksa karşı tarafı üzmemek için söylemezmi?bu kişiyle asla olmayacak,vefat var,boşanacaksın vs vs...
Vefat yada ciddi hastalik ,kaza gibi olayları çoğu falcı söylemez zaten,doğruda bence.Olasılık dahilinde olan bişey için karşı tarafî ciddi etki altında bırakmak yanlış olur.Ben bana bu tip yorum yapılsın istemem açıkçası.
canım sen ayhan'a baktırmış mıydın?
kızlar önceki yorumları elimden geldiğinde okumaya çalıştım.ama la porte ayhan ile ilgili tecrübeleri olanlar baktıranlar lütfen bilgilendirsin.ben uzaktan gidicem.eğer kötüyse boşuna gitmeyelim oralara kadar.bir şey söyleyin
yiğitin bakım ücreti ne kadar?
kızlar önceki yorumları elimden geldiğinde okumaya çalıştım.ama la porte ayhan ile ilgili tecrübeleri olanlar baktıranlar lütfen bilgilendirsin.ben uzaktan gidicem.eğer kötüyse boşuna gitmeyelim oralara kadar.bir şey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?