İstanbul'da Fal - Falcılar

artık sabredemedim sonunda buraya yazabilmek için üye oldum:)forum yazılan bir çok falcıya gittim.aslında bakarsanız beni şaşırtan yada çok iyi bakan falcı çıkmadı karşıma,yani bana söylenen şeyler çok genel geliyor.bana söylenen şeylerin yorum v.s. bir başkasınada söylense tutar yani.yada yukarıda da okudum ne biliyim alfabede bütün harfleri söyleyip bak nasıl bildim diyenlerden tutun sende yok büyü var diyip bozmak için para tuzakları.hele telefonda baktıranlara şaşırıyorum bu enerji işiyse yüz yüze gelmeden fal bana çok anlamsız geliyor.şimdi ses tonu filan diyeceksiniz işte bana çok anlamsız geliyor.neyse uzatmayacağım geçekten bu işi iyi bilen var mı?

Arkadaslar kusura bakmayın ama dayanamayıp yorum yazıcam. Dogrudur ayhan 1 yıla kadar hissedebildiğini söyler, eger zamanını ve olayı hissedemiyorsa net bir yorum asla yapmaz ki bence dogru olan da bu.. 5 yıl sonrasını söyleyen falcıya inanıyor musunuz siz? Ayhan gelecek tercihlerinle şekillenir ama şu an gidişat böyle diye yorum yapar ki bence dogrusu da bu. Ben ezelden beri diyorum ayhan pat pat konuşur hoşunuza girmeyebilir, şimdi muhtemelen eski sevgilinle barışmak istiyorsun pek tabii hoşuna gitmez. Ayrıca bir ilişki konusunda yiğite 5 kez ayhana belki 30 kez baktırmış biri olarak ayhana daha fazla güvenirim. Yılın sonunda yaptığınız yorumlara bakarsınız bir daha degerlendirirsiniz durumu..bu forumdaki eski yorumlarda ayhanı ilk baktırdıgında olumsuz konustugu için begenmeyen ( denizden, nolur nolmaz) sonrasında falı cıkınca yazılarını tekzip eden cok üye var. Ha illa cıkar demek değil ama açıkçası çok kötü falcı deyimini hakkedecek biri oldugunu düşünmüyorum. Hiç götürmediysem 30 un üstünde arkadaşımı götürdüm, gelecek cıkan oldu cıkmayan da ama anda pek yanılmadı. O yüzden ben de bilemedi yorumunu da pek anlayamadım, inanması güç geldi. Son olarak tavsiyem olumsuz bir sey duymak işinize gelmiyorsa gitmeyin ona. Israrla bir kişi hakkında yorum yapmak istemiyorsa çok kötü enerji almıştır, konuşmaya bile deger bulmamıştır.. Durum budur!

denizden kullanıcısından alıntı
Kahve ve tarotundan ne anladık da suyuna baktırıcaz bi de... Dediklerinin tam tersi oldu bende...
Şuan gidişata göre gerçekten bende net bilmiş 3 falcı var...
Angels Burcu: tanımadığım çocuğun burcunu ve ismindeki harfleri bana aylardır her baktırdığımda söylüyor, eskisi adam olmaz diyor...
Cıvıltı cafe Suna: Tanımadığım çocuğun mesleğini bana aylar önce söylemişti, atıyor demiştim tabiki... Seninkini adam etmen zor, mantığını kullanıcan demişti...
La porte cafe Ayhan: Çocuğun tipini, yaşadığı yeri, karakterini tarif etmişti Ocak, şubat gibi tanıcaksın demişti... Eskisiyle ilgili de en acımasız yorum ondan gelmişti...

Evet bu 3ünün dedikleri oldu, Cıvıltı Cafe Suna'nın bi çok dediği havada kaldı meslek konusunda nokta atışı yapmıştı... Ama gene de fena değildi...

Esas yani eski oğlanla yıllar süren davamız bitti bu sefer çok net bitti... Bunun biteceğini de söyleyenler bu 3 kişiydi... Diğer gittiğim bir çok (20'yi bulur sayısı) falcı hep dönücek vs vs... Kaderin bu senin fln demişlerdi...
Anka da inatla bunla devam edeceksin başkasını görmüyorum, düzelicek ciddi bişey isticek demişti...
Gel gör ki tamamen bitti ve evet bu 3 falcının aylar önceden tarif ettiği gibi biriyle tanıştım...
Takdir sizin herkese tutturabilen falcı da başka tabi...

roselyna kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar geçen şubatta la porte Ayhan'a baktırdığım fal bugün itibariyle tamamen gerçek oldu. Tavsiye ediyorum ama hala orada mı bilemiyorum.Bilginize
Yok orada başak var şuanda nerede olduğunu bilen varsaaa banadaaa yazsın loluuurrr

yak_den kullanıcısından alıntı
La porte -Kadıköy başak = tatlı tatlı konuşur .. verdiği tarihler genelde tutar .. 3 kere gittim resmen psikoljimi düzeltiyor konuşmaları.. kahveyi aynaya döküyor ve iskambil bakıyor ( 30 TL )

La porte - kadıkoy ayhan = söyledikleri çıkmıştı çok kısa bakıyor ( ama ayrılmış o cafeden ) ( 30TL )

çıkan ve çıkmayan fal yorumları
heartbrekaer kullanıcısından alıntı
canım roza dedıgın bayan nerde bakıyo ?banada ıyı bı falcı lazım sanal fala taktım bu ara ama yuzyuze gercekten baktırmak ıstıyorum ıyı bırısıne
( ÖNCELİK ÇIKANLAR ) nosturadamus ajlan, önceden mozaikte çalışan şimdi kadıköy istanbul cafede olan ahmet, tiryaki cafe aslı, la porte cafe ayhan, caddediki nosturadamustan sema, cadedeki sembolden 3 dakika serkan, istanbulcafe ayşe, sığnak cafe niko

( ŞİMDİDE ÇIKMAYANLAR ) rezene cafe ışıl, tiryaki cafe semra, katina cafe feza sultan, katina cafe evren, elmira, mandal cafe ada, laf cafe çiğdem, angel cafe burcu, istanbul cafe şehriban, angel cafe filiz,

funs kullanıcısından alıntı
yüzyüze baktırıcam canım burda yazan çoğu kişiye baktırdım çıtam çok yüksek en çok içlerinde ayhanı beğendim ondan ii olması lazım :)

nolurnolmaz kullanıcısından alıntı
tiryaki nevin'e baktırmıştım ben ama çıkmadı hiçbiri. o ara bi erkek arkadaşım vardı mayısta askerden dönecekti nevin de bana mayısta bi sevincin var demişti tek tutturduğu bu. Ona göre eski sevgilimle evlenecektim ama adı bile kalmadı o kişinin :)

angels'ta ilhan'a baktırdım tutturabildiği hiçbir şey olmadı. Biriz vardı orada, bi dönem ona baktırıyodum ama onun da falları çıkmadı bi tek geçmişte ve anda iyiydi. Burcu'dan çok bahsediliyodu ama baktırmadım hiç.

Kadıköy'de öyle çok memnun kalınacak bi falcı yok sanırım, Nostradamus'takilere hiç bulaşma. Sini Mantı Elif'i ben tavsiye etmem, fal boyunca ağlayayım diye gözümün içine bakmıştı resmen :) Şehriban'ı da tavsiye edemem kimine çıkıyo kimine çıkmıyo, bana daha hiçbir şey çıkmadı. Kadıköy'de resmen yok iyi bi falcı :) bir tek la porte cafe'de ayhan vardı onun dediklerinin çoğunu yaşadım ama o da fal bakmıyo artık diye duydum.

Bu yorumları paylaştım çünkü açıkçası ayhanın yorumlarından hoşlanmadıgı için bazı üyelerimizin gereginden fazla sert yorum yaptıgını düşünüyorum. Burda yiğiti ayrı yere koyarım ama bu kadar patlak falcı varken, ayhana cok kötü demek haksızlık olur. Zamanla dediklerinin dogru oldugunu anladım diyen de cok kişi var. Ha bu demek değildir ki birine de cok kötü bakmamıs olsun ama bu da istisnai bir durum olur ancak.. Üstüne rezalet falcı demenin söylenenlerin etkisiyle sinir yapılması sonucu hırsla söylendiğini düşünüyorum. Ayrıca ayhan evlilik ve ask gibi konularda size kalmış seçimlerde asla kesin konuşmaz, ben öyle hissediyorum, yapabilirsiniz böyle bir olasılık yüksek der.. Yadırgayacak bir şey yok bunu.. Neyse söyleyeceklerim bundan ibaret

Son düzenleme:
Babypink cim ltf beni yanlis anlama, tum gecmis tespitlerini okudum ve diorum ya belki de isime gelmedigi icin ama o kdr imkansiz ki yigit vedigerlerinin soyledigi, bence de zaten ayhanin dedigi gibi olcak...birinin bana bunu demesi gerekiyordu.. Sadece su anla ilgili cevabini ogrenmek istedigim seylerle ilgili gecistirdi beni, ve tum hayatimla ilgili degil de onumuzdeki bir yilla ilgili fal bakti gibi...
bu arada tam da bugun bana dedi ki bu olmayacak ama sen m e t harfi olan biriyle tanisip birlikte olacaksin mart a kadar...cok asik olacaksin evlenebilirsin bile..
Bomba! Bugun ahmet diye bi cocukla tanistim ve o dunden razi birlikte olmaya ama ben maalesef su an bisey hissetmiyorum bakalim sonradan bisey olur mu yazicam gelismeleri...tekrar da soyluyorum aci olsa da ayhanin fali cok daha gercek ve muhtemel olacaga daha yakindi... hic de eskisiyle evlenecegimi falan sanmiyorum...

hayatına müdahale etmek gibi olmasın canım ama , bence sen bu ahmet denen kişiye bir şans ver derim.
Ayhanın geçmiş ve şuan yorumları bence iyi, beğenmeyen de olabilir tabi bilemiyorum. En azından Ayhan seni seviyor diye kandırmayan, beynini uyuşturmayan biri.

La Porte Cafe Ayhan: Baktırdığımda moralim çok bozulmuştu ama zamanla dediklerinin doğru olduğunu anladım.

Ah evet, dün gibi hatırlıyorum falını. O dönem bi erkek arkadaşım vardı 'bununla olmaz, ama ciddi zaafın var bu çocuğa karşı o yüzden fazla bi şey söyleyemem.' demişti. Duymak istemediğim şeyi söylediği için bi daha gitmemiştim, ama haklı çıktı. Fiyatı bana göre biraz pahalı olduğu için gitmiyorum artık.

Vallaha ben sana katılmaktayım.Tam tamına on yıldır fal baktırıyorum.Ne rezalet falcılar gördüm,ne berbat yorumlarla karşılaştım.Asla övünülecek bişey değil,ama falcıdan ilk oturduğum an karşısına bişey çıkarmı çıkmazmı anlar oldum artık.Ve Ayhan dan kesin sağlam bi elektrik aldım.Kesinlikle herkese bilemez belki,oda bizim gibi insan.Morali bozuk olur,hasta olur,modu düşük olur.Enerjisinin yüksek anına gelmekte artı bişey bence.Ama çok kòtü falcı yorumunu haketmiyor.Tecrübelerimle bu konuda temin edebilirim sizi.Haaa şunuda diyim.Ayhan tek bisey icin banada kısacık bi yorum yaptı.Ama eminimki kayda değer bi mevzu olmadığı için ,detaya girmeyip uzatma gereği duymadı.Bence haklıda.Daha öncede yazdım Ayhan'ı tanımaz etmezdim,ilk kez senin tavsiyenle Babypink baktırdım.Benim babamın oğlu değil ve şu an ki yorumumu haketmese tek kelime olumlu yazmam onunla ilgili.Falcîlar için onlinede de burda da en acımasız eleştirileri yapanlardan biriyim.Gelecek belki bende de çıkmayacak,ben bunuda göze alarak duruşu,fala bakış açısı,hiç soru sormadan fala bakması(hayatında biri varmı vs.gibi)burdaki gecmiş yorumlardan da yola çıkarak derimki;Ayhan belki en en iyisi değil ama pek çok atıp tutan, iyiyim imajını çizmeye uğraşan falcılarla kıyaslanmayacak kadar iyi yorumcu.Tabiki beğenmeyenler olacaktır,ama burda ki tüm yorumlardan da gecmiş tüm sayfalarada baktım,yüzde 90 Ayhan ın falı ile ilgili yorumlar olumluydu.

Son düzenleme:
Günaydın herkese... arkadaşlar dün Yiğit, bundan sonra kadınlar kulübünden kimseye fal bakmayacağını, artık rahatsız olduğunu, hakkında iyi ya da kötü yorum yapılmasını da istemediğini, kimsenin boşuna aramamasını söyledi, elçiye zeval olmaz, benden iletmemi istedi.

Ayyyy olamaz, neden?

Tam da adam gibi birini bulmustuk, onu da kusturduk mu simdi??:26::26:

Burda onun hakkinda olumsuz yorum yok ki zaten, yorumlar olumlu ve ciktigini soyleyen pek cok kisi var, bence bu adam cidden tutturuyor. Bana baktigi falda tek kelime sallamasyon yoktu, kelimesi kelimesine dogruydu. Olumsuzu da caaaaaaat diye soyledi zaten.

Son düzenleme:

Ehh sekerim adam kahin degil ya, butun hayatinla ilgili nasil baksin

Kimbilir nelerle karşılaştı,kimbilir nelerle muhatap kaldı.Sabrını taşıracak bişey yaşamıştır mutlaka.Kötü yorumuda var burda doğru.İyiyi elimizde tutmayı hiçbi zaman beceremedik.Kişisel karardır,saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…