sizi üzmek istemem ama bende çok kötü patladı inşallah sizde öyleolmaz diyorum
Arkadaslar,
Bugun ben de Ayhan i denedim ve malum konu hakkinda tamamen Yigit ten farkli seyler soyledi...onun disinda evet kisileri ve olaylari bildi ama bir konuyla ilgili cok net bir sonuc cikarmiyormus ya da cvap vermiyormus gibi geldi bana.. mesela isimde ne zaman yer degisikligi var diyorum (illa olacak bisey cunku)..simdi yok, yakin zamanda yok...ne zaman var? Net cevap yok
Ya da eeeee ne zaman evlencem diyorum...bu sene degil diyor. evet ben de biliyorum da zaman konusunda birsey yok. yani 1yillik mi fal bakti anlamadim. Acikcasi ben cok etkilendigimi soyleyemiycem, beni tarif etmesi de garip geldi baska, kendi kisiligimi niye falcidan dinliyorum..burayi cok uzatti bende :) tabi her gittigim falci aksini soylemesine ragmen onla bi sonun yok demesine de kil olmus olabilirim :) ama mesela diyorum hayatinda biri var mi? o senle olmiycak dio! sorumun cvabi bu degil ki, onla ilgili sordugum herseyi kestirip atti..o yuzden aslinda su anda karsindaki kisinin sana karsi ne dusundugu, ne hissettigi ve su an ne yaptigiyla ilgili iyi biliyor yorumlari vardi ya, sonumuz olmasa da ben bu sorulara da cevap alamadim..
Mart ta yeni biriyle olacakmisim, onla evlenebilirsin bile dedi. Ulen evleniyo muyum evlenmio muyum? Evlenebilirsin ne demek? ben yaptigi yorumlari da ortalamanin ustunde buldugumu soyleyemiycem..soyledigi harfleri falan ben biyere oturtup yonlendirdim..yigit hakkaten cok bomba detaylar bilmisti bende de!!! kafam karisti ya
ponpons özelden msj attım sana bakarsın. özel yazma hakkın yok sanırım.
Babypink cim ltf beni yanlis anlama, tum gecmis tespitlerini okudum ve diorum ya belki de isime gelmedigi icin ama o kdr imkansiz ki yigit vedigerlerinin soyledigi, bence de zaten ayhanin dedigi gibi olcak...birinin bana bunu demesi gerekiyordu.. Sadece su anla ilgili cevabini ogrenmek istedigim seylerle ilgili gecistirdi beni, ve tum hayatimla ilgili degil de onumuzdeki bir yilla ilgili fal bakti gibi...
bu arada tam da bugun bana dedi ki bu olmayacak ama sen m e t harfi olan biriyle tanisip birlikte olacaksin mart a kadar...cok asik olacaksin evlenebilirsin bile..
Bomba! Bugun ahmet diye bi cocukla tanistim ve o dunden razi birlikte olmaya ama ben maalesef su an bisey hissetmiyorumbakalim sonradan bisey olur mu yazicam gelismeleri...tekrar da soyluyorum aci olsa da ayhanin fali cok daha gercek ve muhtemel olacaga daha yakindi... hic de eskisiyle evlenecegimi falan sanmiyorum...
La Porte Cafe Ayhan: Baktırdığımda moralim çok bozulmuştu ama zamanla dediklerinin doğru olduğunu anladım.
Arkadaslar kusura bakmayın ama dayanamayıp yorum yazıcam. Dogrudur ayhan 1 yıla kadar hissedebildiğini söyler, eger zamanını ve olayı hissedemiyorsa net bir yorum asla yapmaz ki bence dogru olan da bu.. 5 yıl sonrasını söyleyen falcıya inanıyor musunuz siz? Ayhan gelecek tercihlerinle şekillenir ama şu an gidişat böyle diye yorum yapar ki bence dogrusu da bu. Ben ezelden beri diyorum ayhan pat pat konuşur hoşunuza girmeyebilir, şimdi muhtemelen eski sevgilinle barışmak istiyorsun pek tabii hoşuna gitmez. Ayrıca bir ilişki konusunda yiğite 5 kez ayhana belki 30 kez baktırmış biri olarak ayhana daha fazla güvenirim. Yılın sonunda yaptığınız yorumlara bakarsınız bir daha degerlendirirsiniz durumu..bu forumdaki eski yorumlarda ayhanı ilk baktırdıgında olumsuz konustugu için begenmeyen ( denizden, nolur nolmaz) sonrasında falı cıkınca yazılarını tekzip eden cok üye var. Ha illa cıkar demek değil ama açıkçası çok kötü falcı deyimini hakkedecek biri oldugunu düşünmüyorum. Hiç götürmediysem 30 un üstünde arkadaşımı götürdüm, gelecek cıkan oldu cıkmayan da ama anda pek yanılmadı. O yüzden ben de bilemedi yorumunu da pek anlayamadım, inanması güç geldi. Son olarak tavsiyem olumsuz bir sey duymak işinize gelmiyorsa gitmeyin ona. Israrla bir kişi hakkında yorum yapmak istemiyorsa çok kötü enerji almıştır, konuşmaya bile deger bulmamıştır.. Durum budur!
Günaydın herkese... arkadaşlar dün Yiğit, bundan sonra kadınlar kulübünden kimseye fal bakmayacağını, artık rahatsız olduğunu, hakkında iyi ya da kötü yorum yapılmasını da istemediğini, kimsenin boşuna aramamasını söyledi, elçiye zeval olmaz, benden iletmemi istedi.
Babypink cim ltf beni yanlis anlama, tum gecmis tespitlerini okudum ve diorum ya belki de isime gelmedigi icin ama o kdr imkansiz ki yigit vedigerlerinin soyledigi, bence de zaten ayhanin dedigi gibi olcak...birinin bana bunu demesi gerekiyordu.. Sadece su anla ilgili cevabini ogrenmek istedigim seylerle ilgili gecistirdi beni, ve tum hayatimla ilgili degil de onumuzdeki bir yilla ilgili fal bakti gibi...
.
Günaydın herkese... arkadaşlar dün Yiğit, bundan sonra kadınlar kulübünden kimseye fal bakmayacağını, artık rahatsız olduğunu, hakkında iyi ya da kötü yorum yapılmasını da istemediğini, kimsenin boşuna aramamasını söyledi, elçiye zeval olmaz, benden iletmemi istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?