İstanbul'da Fal - Falcılar

biliyorum burdan kimsenin kendisine ulaşılmasını istemiyor..sinirlenmiştir, çok üstüne gidenler olmuştur. siniri geçtikten sonra tekrar bakar bence.

canım ya hiç detay vermedin,öngörüleri uzun vade mi kısa vademiydi anda geçmişte nasıldı hepsinde mi iyiydi çok merak ediyorum senin falını. her ne kadar bana aşk konusu tutmasa da yiğitin:/

Aaa çok şaşırdım cidden.bana baktığı faldan sonra çok memnun kaldım falından diyip teşekkür etmiştim,numaran elden ele dolaşıyo yoruluyorsundur dedim o da biraz yoruluyorum ama olsun demişti.iyi konuşmuştu yani.bu durumdan çok rahatsız değil gibi gelmişti bana.çok üzerine gidildi belliki.biraz zaman geçsin siniri geçer bakar yine inşallah.hiç kaybetmek istemem yiğiti.üzüldüm vallahi...

elanormus ben yeni üyeyim özelden mesaj atamıyorum size ama erdoğan beyin numarasına ihtiyacım var çok zamandır arıyordum lütfen yardımcı olun

Merhaba ElenorMus, ben size özelden mesaj atıyorum. Edirnedeki Erdoğan beyin telefonu mesajda belirttiğim email adresiem atarsanız çok seninirim. Teşekkürler hoşçakalın.

bende yeni üyeyim ve kimseye özelden mesaj atamıyorum.. ama uzun zamandır erdoğan beyin telefonunu arıyorum lütfen yardımcı olun

yaklaşık iki ay önce baktırmıştım.o zaman da yazmıştım rezalet bir faldı diye yine tekrarlıyorum.yakın tarih vermişti üstelik geçti de tarihler hiç çıkmadığı gibi tersi oldu.sallıyor.seninle ilgili karakter analizi yapmaya çalışıyor akıl vermek istiyor.ben falcıdan akıl değil gördüğünü söylemesini isterim.bilemeyince ben anlattım bari falı doğru yola yönlendirim dedim.yine beceremedi. hayır öyle değil diyince ama böyle diyor. ya çıkmadı hiçbir şey. ben ona demiştim ısrar etmişti. orada baktıran bir kaç bayan da ne biçim falcı bu demişlerdi.onlara da ne gelecek ne geçmiş ne de anı bilememişti..ukalaymış bilemediğini söyleyince azarlıyormuş.medeni durumumu bile bilemedi yahu

ayrıca yine söylüyorum, ynı mekandaki yağmur ve Meryem de çok sallamasyon.baktıran kızlar masalarına geldiklerinde alaylı biçimde anlatıyorlardı.hep diyorum boşuna para kaptırmayın..çıkmayan fal haberi olarak yazıyorum.olumşu şeyler söyledi ben olmaz demiştim.olmadı

Yorumlarını bekliyoruz.........

Valla canım hiç aklımın ucunda olmayan eski sevgilimden bahsedip durdu, sürekli onun karakterini kişiliğini falan anlattı. Yeni ayrıldığım erkek arkadaşımdan bahsetmedi artık ben sormak zorunda kaldım, işte barışmak için hiç bir çabası yok sanki sen ayrılalım demeseydin o söyleyecekmiş gibi falan dedi.Ama bu imkansız çünkü 3 ay sonra nişanımız olacaktı bizim ve ayrılmak isteyen insanı her şekilde anlarsın yani hal ve hareketlerinden sana karşı konuşmasından vs. Ama sevgilim bana karşı son ana kadar bile çok sıcaktı.Ayrılalım dediğimde şoka girdi sesi falan titredi. Şimdi Ayhan onunla geleceğiniz yok 2,5 ay içinde biri işle tanışacaksın diyor. Bugüne kaDar 2 sevgilim oldu, ilkinden ayrıldıktan sonra 2 yıl aşka ara verdim oda çocukluk dönemimde yaşadığım bi ilişkiydi şimdi nişan hazırlığı yaptığım adamı 2,5 ayda unutup yeni bi aşka mı yelken açacağım,hiç sanmıyorum .. Fala inanmayın falsızda kalmayın demişler kızlarr :) moral bozmak yok desemde inanılmaz enerjim düştü valla benim kaç gündür.

kızlar anladığım kadarıyla ayhan hemen hemen herkese bu sevgilinle olmayacak ama biri çıkacak onla evlenceksin tarzında konuşmuş.üstelik bakış şekli bile tatmin etmedi.(4 kartla bitirdi falı, ben soru soruyorum, kendi yorumunu yapıyor, benim amacım onun yorumunu almak değil, kaldı ki çok negatif birisi, benim amacım sorularıma tarotla cevap almak.)kendi bile tıkandı artık ben söylemek sormak zorunda kaldım.karakter analizi de çok kötüydü.beni bana yanlış anlattı.ailemi yanlış anlattı.(ben sordum, yanlış cevap verdi ....) ikna edici değildi açıkçası.burda kötü yorumları haketmiyor şeklinde bir şeyler söylenmiş.ama malesef çok kötüydü.hatta benim bu zamana kadar gittiğim en saçma ve berbat faldı. bu benim yorumum.herkesin fikrine saygı duyuyorum.burası özgür platform.birbirimizi deneyimlerimizle doğru yönlendirmek amaç.

Ayhan olumsuz yorum yapmasına rağmen ilk başta burdaki olumlu yorumlarında etkisiyle iyi gibi gelmişti ama sonradan ses kaydınıda tekrar dinlediğimde çok saçma geldi. Aynı cümlelerle fal bakmış.. Bu adamın hiç bir çabası yok, bununla bir gelecek görmüyorum, mart ayında karşına yeni biri çıkacak 2015 de onunla evlilik olabilir... tarzında kalıp halinde otomatiğe bağlanmış fallar..

Yiğit terketmiş, Ayhan olumsuz söylemiş, X sallamış, Y tutturamamış... Hep böyle olmadı mı zaten... Ticarete dökülmedi mi bu iş yıllar yıllar önce... Forumda bir arkadaş "kumar gibi bi illet bu" dediğimde kafama dank etmişti ne paralar kaybettiğim.
Yine de fal terapidir, eğlenceli hale getirmek sizin elinizdedir. O kadar derinlemesine inanıp hayatınıza ona göre şekil verirseniz tabi ki fal patlar.

1. Gazetede çıkmış olan kum falı bakan beyefendi tam bir ticari. 10 söylediğinden 1'i çıkar. Sonra muhteşem falcı olur paşam..
2. Sembol cafe serkan: 3 dakika bakar. Makinalı tüfek gibi, takip edemezsiniz söylediklerini ama kafanızda gittiğiniz soruyu da bilir cevabını da...
3. Sığınak Niko: herkesin ölüp bittiği Niko. 3 hafta Cafe'ye gelmesini 3 saat sıranın gelmesini bekleyince çıldırtan ve bana soru sorarak cevap bulan Niko Lütfen bana söylediklerin çıkmasın zaten..
4. Telefonda bakan Seda: kişilik analizleri çok başarılı.. Kişiliği nedir, lokasyon olarak nerededir, kalben ne hisseder... Vb konularında gayet iyi. Yüz yüze baksa daha neler çıkar Allah bilir... Gelecekle ilgi söylediği şey henüz çıkmadı ama çıkmaması için gerçek hayatta ne sular aktı o köprüden..
5. Laf cafe sevim hanım: ağzımı açık bırakan, fal boyunca beni bağırta çağırta ağlatan tek isimdir. Kişiliğinmiş, burcunmuş hiççç vakit kaybetmiyor onlarla.. Direk konuya girer, eleştirileri acımasız ama doğrudur.. Aynı şekilde olacak dediği şey henüz olmadı.. Kesin de bi tarh vermedi ama gerçek hayatta olaylar farklı gelişti..olursa şaşarım artık..
6. Telefonda ya da yüz yüze bakan Ayça: kafandaki soruya o kadar çok odaklanmışsın ki benim kafamı karıştırıyorsun dedi. Ve bence çok haklıydı bi olacak derken hemen olmayacak diyordum.. Anlık değişimlerim vardı, kendim konsantre olamıyorum.. Bu nedenle Ayça bana çok dürüst gelmiştir. Onun dışında sağlık ve para konuları ile ilgili ne söylediyse oldu..

Vallahi canım bisey diyemem bilememistir,tatmin etmemistir.Bende biliyosunuz ilk kez gittim.Benim falımda çok iyiydi,başarılıydı.Kendi falımdan yola çıkarak her zaman ne yaşadıysam olumlu olumsuz her zaman yazdım,Ayhan ıda aynı şekilde yazdım.Olumsuzu tak diye söylüyo,bunu çok belirttik.Cıkar yada cıkmaz zaman gösterecek.Keşke her gittiğimiz falcıdan hepimiz memnun kalsak.Dediğin doğru fala inanma falsız kalma hakikaten öyle.Güzel olanlar çıksın ne diyelim.Dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden be bacı.Bana sorarsan ben çok alîştım fallarımın çıkmamasına,çıkınca şaşırır oldum artık.Allah bu konuda şaşırmayı nasip etsin.Herkesin fikrine saygım var,fal bu garantisi olan bi durum değil.Zaten hayatta neyin garantisi var ki falın,falcının olsun?

Dogru yazmışsın bu senaryo her zaman böyle ilerledi.Kimine bilen ,diğerine foss çıktı.Yazdıklarının hepsini değerlendirip lafı uzatmayacağım.Mesela Niko diyim iclerinden.Niko yere göğe sığdırılamıyodu burda vakti zamaninda.Tek bi kelimesi cikmadi,asla tavsiye etmem.Eee ne oldu?İşte dönüp dolaşıp aynı noktaya gelmedikmi?Labirentteyiz aslında.Çıkış noktasıda bulamıyoruz.Bu hep böyle sürecek.Biri beğenecek ,diğeri tu kaka diyecek.Vah ki giden paralara.....

Merhaba arkadaşım. Ben Ayhan'a gitmeyi göze almıştım ama son sayfalarda olumsuz yorumlar var baya. Yiğit de artık bakmayacağını belirtmiş. Ki ben nedense Yiğit'e gitmek istemiyorum. İlk defa fal baktıracağım için de işe yarar bir şeyler olsun istiyorum. Bu ayça dediğin kişiyi önceki sayfalarda hiç okumadım sanki yaa. Zahmet olmazsa bilgilerini bana atabilir misin veya teli varsa? Bn mesaj atamıyorum da yeni olduğumdan:) : Cerenimo.kt@msn.com adres bu. Sence Ayça'ya mı gitmeliyim? Yoksa başka birini önerir misin?

arkadaşlar bende ayhana ilk kez gittim de şöyle bi şey var herkes aynı şeyi yazmış. Banada aynı şeyleri söyledi:S Martta biriyle tanışacaksın 2015de evleneceksin dedi ve başka şeyler...kişilik analizi filan iyiydi beklediğin bişiy var sırf ona kurulusun dedi ki ewet doğru bu. ilk önce çok etkilenmiştim de bi baktım buraya herkesin hemen hemen aynı falı ya

arkadaşlar son zamanlarda online falcılar beni maddi manevi çok yordu. Yıllar sonra yüzyüze fal baktırmak istiyorum ama eğer bilginiz gideniniz varsa yorumlarınızı öğrenmek isterim yeşilköydeki esraya baktıran varmı?

Artık fala tövbe ettim kuzum, çünkü inanılmaz enerjimi düşürdü. Ben bir umut barışırız diye düşünürken resmen nişanlanacağın kişinin umurunda değilsin demeye getirdi, sen söylemeseydin o ayrılacakmış gibi falan dedi. Şoka girdim. Cumartesi günü gitmiştim, pazar günü full evdeydim dışarı çıkasım gelmedi sürekli ağlamaklı ruh hali içine girdim. Çok saçma ama fazlası ile etkilendim. Karakter analizinde iyi gibi yada herkeze aynı şeylerimi söylüyor bilemiyorum. Bu ayhana 2. gidişim aşağıda belirttiğim şeyleri ikidir bana söylüyor;
-İnanılmaz sabırsız insansın
-Çok kurumsal bi yerde insanlarla sık sık iletişim halinde olan güzel bi işin olacak
-2014 te evlilik yok
-Eski sevgilin ukala biraz havalı vurdumduymaz biri, ben buyum ister kabul et ister etme havasında
-İlişkinizi kurtarmak için hiç bi çabası yok
-Bununla kesinlikle bi gelecek yok
-2,5 ay içinde hayatına biri girecek ve 2014 tamamı 2015 te falanda birlikte görünüyorsunuz
-Eski sevgilin çok inatçı biri
1 erkek kardeşin mi var? Dik başlı vs vs :))
-Erkek arkadaşın istanbul dışında mı yaşıyor?

Bende artık ayhana her gittiğimde klişeleşmiş cümleler bunlar.Sizede bi benzerlerini söyledi mi yavru ceylanlarım? :))

hahahahaa şaka gibi yaa :) gönlünü ferah tut ve sen kendi hislerine göre yol al,yemin ederim harfi harfine banada söyledikleri aynı
özellikle ;
-Eski sevgilin ukala biraz havalı vurdumduymaz biri, ben buyum ister kabul et ister etme havasında
-İlişkinizi kurtarmak için hiç bi çabası yok
-Bununla kesinlikle bi gelecek yok
-2,5 ay içinde hayatına biri girecek ve 2014 tamamı 2015 te falanda birlikte görünüyorsunuz
-Eski sevgilin çok inatçı biri
1 erkek kardeşin mi var? Dik başlı vs vs :))
resmen benm falımı yazmışsın :S

Ayhan'a fal baktıranlara önerim fazla kaile almasınlar,bir ilişki bitince genelde düşük ihtimal tekrardan dikiş tutuyor adamda bu gerçek üzerinden yürüyor,bu da onu herkesten farklı yapıyor güya :S benim arkadaşımı topu topu bir ay çıktığı adam terk etti ve adam 3sene sonra arkadaşıma geri döndü ve 4 senedir ewliler,şimdi bebekleri oldu.Bir insan sizin kaderinizde varsa gelir bulur sizi,gerisi teferruat.

Şaka gibi ya inanamıyorum. Bu kadar para tuzağı olur yani.Allah bilir daha kaç kişiye aynı şeyleri söyledi.Bi daha tövbe valla .. İnsan boşlukta olunca üzüntülü olduğu bi dönemde olunca bu tarz şeylere başvuruyor azıcıkta olsa rahatlamak için, ama artık tövbe yani .. Nasıl üzülmüştüm ya şoka girdim söylediği cümle hala kulaklarımda yankı yapıyor; sen ayrılmak istemeseydin o ayrılacaktı zaten diye .. Valla başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Sağol kuzum biraz da olsa rahatladım, demekki ezberlemiş artık bu cümleleri !!! Allah sorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…