İstanbul'da Fal - Falcılar

yakın akrabalarımdan birinin ciddi bir hastalığı var iyileşme var mı dedim yok dedi direkt. ayrıca biri içinde bana senin bununla geleceğin yok dedi doğrudan yani bence ne görürse söylüyor

Bana okadar olumlu konusmasina rağmen hala ikna olamıyorum.
Bununla senin sonun yok başka biriyle ewlenecek sin demesini beklermis gibi..
Yiğit in dedikleri nin çıkmasını cani gönülden dilerim kendime.baktirdigim şahıs hakkında okadar olumsuz şeyler yaşadım ki mutlu olamayacağı ma inandirdim artık kendimi.
Eminolsam yiğit in ilişki yorumları nin çıktığına rahat layacagim bugün sewgili ler günü olmasına rağmen msj atmadi. Nasıl moralim bozuk anlatamam bana usanc geldi haliyle nekadar özel gün warsa hepsinde biz kavgaliyiz..
 
Canim ben cok yazdim ara ara,sen görmedin demek ki.Geçen haftanin cuma günü sayfasina git ,detaylı yorumumu bulacaksın.

sağol cnm .yiğite 2 defa baktırdım hemen hemen aynı şeyleri söyledi. bi de bunu denemek istiyorum.ne dicek merak ediyorum.yiğitle çelişirlerse o zaman vay halime
 


merhaba canım ben duydumda geçen senede bir seraptan bahsediyorduk beylikdüzünde aynı kişi değiller değil mi olamaz yani ?
Bu arada biri bana önerdi bu serpili iyidirde dedi ama bakalım gidersem paylaşırım :)
 
Valla ayhan iyi falcıdır, baktırdıgınız bir kişiyle dvm edip etmeyeceginizi söyler. Cogu kisinin de hosuna gitme bu. Onemli olan bir erkeğin arayıp aramamasından ziyade ne niyetle aradıgı ve sizin için ne hissettiği. Uc bes gun görüsürsünüz belki hemen ayrılmazsınız ama eninde sonunda patlıyor o iş. 8 yıldır tek yanılmayan falcı o benim için pembe hikaye duymak için gidiyorsanız gitmeyin net
 
sağol cnm .yiğite 2 defa baktırdım hemen hemen aynı şeyleri söyledi. bi de bunu denemek istiyorum.ne dicek merak ediyorum.yiğitle çelişirlerse o zaman vay halime

Yiğit ve Ayhan bende çelişmedi ,bakalım zaman ne gösterecek?
 

yok anlık iyi diyorlar genelde.gelecek yorumları pek iyi değilmiş sanırım.tutmuyormuş.ama zaten bir kişiyle devam edip etmeyeceğiniizi söylemesi uzun vadedeki bir gelişmedir.gerçekçi olsun.yalanla avunmak gibi bi durum kendimizi kandırmaktır sadece.bir sürü de külfeti var.bu durumda ayhan'la ilgili yorumlar çelişkili oluyor. biri sanırım yiğitin tam tersi şeyleri söylediğini yazmıştı.ben yiğitten memnunum ama biraz daha zaman var.ayhana da bi gidicem yakın zamanda bakalım ne dicek. siz her ikisini de bildiğiniz için yorumlarınız önemli.
 
merhaba canım ben duydumda geçen senede bir seraptan bahsediyorduk beylikdüzünde aynı kişi değiller değil mi olamaz yani ?
Bu arada biri bana önerdi bu serpili iyidirde dedi ama bakalım gidersem paylaşırım :)

canım ben 3 kere falan gittim ama her seferinde giderek kötüleşti.. anı çok iyi biliyor ama gelecek konusunda çok iyi midir bilemiyorum o yüzden daha iyisi varsa ona git derim ben
 
Slm kızlar,,Ayhana baktırdım, geçmişi anlatırken iyi bence, beğendim. Yani güzel analiz yapıyor, ıskaladığı birşey göremedim..evet olumlu yada olumsuz sebeplerini anlatan biri. Açıksözlü, dobra biri. Şimdi söylediği gelecek için söylediklerine zaman var. Sanki kartlar bahane hislerini anlatan biri gibi geldi bana. Tabi ki, söylediklerinin tutup tutmamasının önemi olduğu için, şimdilik nasıl bir falcı olduğu konusunda bir fikir yürütemiyorum arkadaşlar.
 

ayhan la portedeki ayhan dime?bu hafta perşembe cuma var dediler.sen ne zaman baktırdın canım?
 
nişantaşı symbol cafede handeye baktırdım. geçmişimi- yakın ve uzak- çok güzel bildi. beni tanıyan birisi olsaydı ancak bu kadar güzel anlatabilirdir. umarım gelecek için de söyledikleri çıkar, yakın zaman verdi, bekliyorum..
 

Andaç'a ilk gittiğimde tutturmuştu canım bana bende o tuttu diye tekrar gitmiştim ikinci falda ilkiyle çelişti ve başarılı bir fal değildi demek ki ilk baktırdığım fal enerji açısından daha doğru bir falmış :)
 
Kızlar bi kaç saat sonra Ayhan'a gidiyorum. 2 gün içerisinde hayatımda inanılmaz değişiklikler oldu, bakalım ne diyecek çok merak ediyorum :)
 

Aynen canım, bana barışacaksınız ama bi geleceğiniz olmayacak.Adamda hiç çaba yokki ne bekliyorsun onu dedi, gerçekten de öyleydi :) bugün gidiyorum tatlım bakalım ne diyecek.
 
Yiğit ne dediyse Ayhan tam tersini söyledi. 4 tane kart açtı. Tarot falan değil baktığı. Kişilik analizi yapmaya çalıştı. Ailemle ilgili de yanıldı. Bildigi bisey var diyemiyorum dusunun artik.Valla kusura bakmayın da hiç beğenmedim.bosuna verdim 50 tl.degmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…