yakın akrabalarımdan birinin ciddi bir hastalığı var iyileşme var mı dedim yok dedi direkt. ayrıca biri içinde bana senin bununla geleceğin yok dedi doğrudan yani bence ne görürse söylüyor
Canim ben cok yazdim ara ara,sen görmedin demek ki.Geçen haftanin cuma günü sayfasina git ,detaylı yorumumu bulacaksın.
Bencede daha fazla ne anlatabilir ki? Bu arada beylikdüzünde de serpil var o da çok iyi takır takır söylüyor ama çok çok ilerisini söylüyor o yüzden daha bir kaç yılı var yorum yapabilmem için :) Siz hiç duydunuz mu onun hakkında bir şeyler?
sağol cnm .yiğite 2 defa baktırdım hemen hemen aynı şeyleri söyledi. bi de bunu denemek istiyorum.ne dicek merak ediyorum.yiğitle çelişirlerse o zaman vay halime
Valla ayhan iyi falcıdır, baktırdıgınız bir kişiyle dvm edip etmeyeceginizi söyler. Cogu kisinin de hosuna gitme bu. Onemli olan bir erkeğin arayıp aramamasından ziyade ne niyetle aradıgı ve sizin için ne hissettiği. Uc bes gun görüsürsünüz belki hemen ayrılmazsınız ama eninde sonunda patlıyor o iş. 8 yıldır tek yanılmayan falcı o benim içinpembe hikaye duymak için gidiyorsanız gitmeyin net
merhaba canım ben duydumda geçen senede bir seraptan bahsediyorduk beylikdüzünde aynı kişi değiller değil mi olamaz yani ?
Bu arada biri bana önerdi bu serpili iyidirde dedi ama bakalım gidersem paylaşırım :)
aynı kişi değillerdir bence :)merhaba canım ben duydumda geçen senede bir seraptan bahsediyorduk beylikdüzünde aynı kişi değiller değil mi olamaz yani ?
Bu arada biri bana önerdi bu serpili iyidirde dedi ama bakalım gidersem paylaşırım :)
Slm kızlar,,Ayhana baktırdım, geçmişi anlatırken iyi bence, beğendim. Yani güzel analiz yapıyor, ıskaladığı birşey göremedim..evet olumlu yada olumsuz sebeplerini anlatan biri. Açıksözlü, dobra biri. Şimdi söylediği gelecek için söylediklerine zaman var. Sanki kartlar bahane hislerini anlatan biri gibi geldi bana. Tabi ki, söylediklerinin tutup tutmamasının önemi olduğu için, şimdilik nasıl bir falcı olduğu konusunda bir fikir yürütemiyorum arkadaşlar.
ayhan la portedeki ayhan dime?bu hafta perşembe cuma var dediler.sen ne zaman baktırdın canım?
Bakırköyde LAf cafe sanırım tam hatırlamıyorum ama Andaç vardı orda ona baktıran oldu mu ? Onun falı tuttu gibi duruo bana ağustos sonu eylül başı gibi tekrar görüşme var demişti ama geleceğiniz yok demişti yılbaşından sonra da zaman aşımına uğrayacka demişti.. eylül 2de görüştük en son ve zaman aşımına uğradı sanırım :/
Valla ayhan iyi falcıdır, baktırdıgınız bir kişiyle dvm edip etmeyeceginizi söyler. Cogu kisinin de hosuna gitme bu. Onemli olan bir erkeğin arayıp aramamasından ziyade ne niyetle aradıgı ve sizin için ne hissettiği. Uc bes gun görüsürsünüz belki hemen ayrılmazsınız ama eninde sonunda patlıyor o iş. 8 yıldır tek yanılmayan falcı o benim içinpembe hikaye duymak için gidiyorsanız gitmeyin net
Kızlar bi kaç saat sonra Ayhan'a gidiyorum. 2 gün içerisinde hayatımda inanılmaz değişiklikler oldu, bakalım ne diyecek çok merak ediyorum :)
Yorumlarını bekliyoruz.........
Bugün ben de ilk defa Ayhan a gidicem.yazarim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?