İstanbul'da Fal - Falcılar

Benimki de tamamen aynı kelimesi kelimesine..

Bana mesaj atıp barışıp görüşmek isteyen kişi için en sonunda tek bir soru sordum evet gelecek evlilik olmayabilir ama yüzyüze gelip konuşama durumumuz varmı diye sordum.. Hayır bununla bitmiş dedi.. ilişki sormadım ki..
Ama bu durumda vereceği en mantıklı cevap yüzyüze gelmek sana bağlı olmalıydı..

"ben bi halt bilmiyorum" diyemiyeceği için "dönmez o,bitmiş" diyip kestirip atıyor,zaten sen adamın bitmiş demesi üzerine dumur olduğun için başka bir soru bile soramıyorsun,zaten inanılmaz ukala bir tavrı var,sanki hayrına fal bakıyor 50tl veriyoruz az para değil senin ukalalığını çekecek değiliz,siz siz olun bir falcı size ters dawranıyosa para ödemeden terk edin orayı,para kazanmak kolay değil millet böyle böyle zengin oluyor,müsterisine saygısı olmayan insanlardan uzak durun.siz ona değil o size muhtaç bunu unutmayın.

ben 1 ay önce baktırdım Ayhan'a ve sizin yorumlarınızı okuduktan sonra jeton düştü bende,falı ilk baktırdığım zaman dediklerinin olabilir şeyler olduğunu düşünüyordum ama simdi düşünüyorum ve görüyorumki Bu Ayhan denen adam tam bir şarlatan,kimse kusura bakmasın ama gerçek bu 50tl ye fal bakıp herkese aynı şeyi söylemek şarlatanlığın dik alası,arada kimine dedikleri tutar tutmaz o kısmı beni bağlamaz ama yüzlerce kişiye fal bakıp o kadarcık tutturma olasılığıda her zaman mümkündür zaten.Burdan ayhanı tavsiye edenler ise hiç alınmasın bunun onlarla bir alakası yok bu vesileyle neyin ne olduğunu görmüş olduk,o da bir kardır.

İnan ki diyecek birşey bulamıyorum canım .. 3 ay önce baktırdığımda Gelecekle ilgili şeyleri bilmemişti bunun bilincindeydim zaten ama olan şyleri de herkeze aynı söylemesi tamamiyle salladığının ve bizleri aptal yerine koyduğunun kanıtıymış ....

kızlar ilk gittiğim gün yorumumu yazmıştım ayhanla ilgili. şimdi bu yorumları da okuyunca gülesim geldi.resmen herkese aynı şeyi söylemiş.bu kadar olur ya.verdiğim paraya, harcadığım zaman yazık.

Kızlar ben direk birini sormadım,ilişki anlamında...Sadece merak ettiğim birini sordum.Ve genelde geleceğe yönelik merakla yorum istediğim bi faldı benimki.Benim gelecek için;
Güneşi gòrmeye yakın zamanlarda hayatım şekillenecek Ayhan a göre.Verdiği zaman aynen böyle.Kardeş konusuna pek girmedi,ama ebeveyn analizleri doğruydu.Yani yaza kadar çıkar yada çıkmaz belli olur.Zaten Ayhan ın çıkmaması bende Yiğit inde patlaması demek.Tarihler aynı olunca....
Özge 34canim cok uzulmuşsün.Keşke sen gitmeseydin.Çünkü doğru bile olmasa insanda bi etki bırakıyo illaki..Ayhan icin yazdım halbuki gidiyosanızda hazırlayın kendinizi,psikolojiniz hassas durumdaysa gitmeyin dedim.Boşver be canım takma kafaya.Hayirlisi herşeyin.İnşallah en güzeli olsun herkes için.

bak bana mart değil de, güneşin yoğun olduğu, sıcak bir zamanda aradığın kişiyi bulacaksın.hayatın şekillenecek.onunla evlenceksin dedi.adam resmen palavra.sana da söylemiş.

Bu laf cafe sevim bakırköy laf cafe mi bu arada orasıysa yeni mi bu hanım?

bak bana mart değil de, güneşin yoğun olduğu, sıcak bir zamanda aradığın kişiyi bulacaksın.hayatın şekillenecek.onunla evlenceksin dedi.adam resmen palavra.sana da söylemiş.

Hadi beee.Ciddimisin???oyyyy nerelere gidem ya???Ya hiç öyle falcı imajı vermiyoda ama ya.inan şaşkınım.Hadi bazısından anlarsın bu palavracî dersin.Ayhan öyle bi imajda cizmiyo.Vallahi kardeş ne diyeceğimi bilemiyorum.Ne desem söyleyecek sòz yok.Ah be kalktim teee nerelere kadar....Geçmiş olsun o zaman hepimize.Ama anlık durumu bende o kadar nasıl bildi hayret ya??

Aynen güzelim. Allah hepimize hayırlısı ile gönlümüzde ki nasip etsin inşallah. Bide böyle hassas bi dönemden geçerken onunda öyle demesi bende şok etkisi yarattı. Ama herkeze aynı dediğini şuan okuyunca birazda olsa rahatladım :) Dua edin benim için inşallah en kısa zamanda yumuşarda eskisi gibi oluruz

aynen öyle canım.bi de ukala güya teselli ediyor. sen bunla mutsuzsun hiçbir çabası yok.sana ayrılalım dememiş.ama o noktaya getirmiş, ama sen söylemesen o söylecek dedi. sen güneşin yoğun olduğu o dönemdeki adamla aşkı yaşıyacaksın.o seni mutlu edecek biri dedi.hadi buna da zaman var diyelim de.ben en son ayrıldıktan sonra 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım.şu an o kadar da zor ki. kararlıyım bir süre kafamı dinlemeye.ihtimali bile zayıf yani. bende anlık durumu bilseydi belki inanırdım.onu da bilemedi.ailemle ilgi yorumları da yanlış.ilk başladığı an kartlara dokunmamasından anladım.falı öyle bitirdi.herkese aynı şeyleri söylüyor.kime tutarsa elbet birine tutar düşüncesi.resmen yalancı.

İnanın öyle şaşkınım ki...Hakkımızda hayırlısî olsun.Hepimizin gönlünden geçenin en alâsî olsun.Tüm falcıların sallamasyonda olsa Allah güzel yorumlarını bizlere gerçek edip yaşatsın.

Ayhan bana da sizlerle aynı şeyi söyledi...kesinlikle iyi bir falcı değil.

Kızılderili Mulla diyorum..1 senedir her söylediğini harfi harfine yaşadım

O zaman Ayhan ın fal konseptine uygun olarak benden Ayhan a tüm fal baktırıp güneşi bekleyenleri pazar günü yayınlanan "güneşi beklerken"dizisini izleyerek güneşi beklemeye davet ediyorum.
Bunuda böyle geyiğe vuralım,acımızı unutalım.En büyük hayâl kırıklığını çok güvendiğim icin Ayhan a sanîrım ben yaşadım.Banada olumsuz konuşmasına rağmen dürüst bi falcı bulduğum için memnundum.Arayîşa devammm.....

Güneşin yüzünü göstermeye başladığı zaman.. Mart.. saçımı başımı yolmak istiyorum:)))))))) bu kadarına da pes bari arada bir değişiklik yapın birine mart dediysen diğerine nisan de:)))

Adam gibi bakan tek Yigit var bence. Burak in da basarili oldugu insanlar var ama bana pek tutturamadi bence.

Ayhan icin resmen soklardayim su an, ben de adam gibi falci bulduk diye seviniyordum tam

anam herkese güneşten mi bahsetmiş. bana güneş müneş dememiş ama herkese aynı şeyleri sıraladıysa çıkma ihtimali çok zayıflar demektir. Yaw ben ordayken millet gelip deftere randevu için isim yazdırıp duruyorlardı. Sanırım herkes güneşi beklemeyi seviyor

Burnuma kötü kokular geliyor. Biz yine mi kandırıldık.

Birde bu Yiğit'in sinirleri geçmiş mi, sakinleş mi.. En son durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…