İstanbul'da Fal - Falcılar

Gülşen cafe açtı ama kapattı diye biliyorum şimdi Yeşilpınar da yada Eyüp te evinde bakıyor 40 TL'ye ama çok negatif bi enerjisi var ben 1 kız batırdım fakat çok memnun kalmadım

selam :) sen de fallarının çıktığına şahit oldun mu ?
Ben baktirdim 1 kız ama çok memnun kalamadim maalesef çok negatif enerjisi var. Kendine cafe açmıştı kapattı şimdi ya Yeşilpınar da ya Eyüp ye yanlış hatirlamiyorsam evinde bakıyor ama gitmeyi düşünmüyorum. Ben sembol cafe Mehmet bei seviyorum kısa vadede dedikleri oluyor. 5 dk bakıyor 20 tl. Birde hem harita çıkarmak hemde seks hayatına kadar ikili ilişkilerde ciddi yorumlar yapan ve bana göre uzun vadede de dedikleri çıkan Seda hanim. Bunların dışında denediklerim hep hayal kirikligi

Ya ole evine gitmek istemiyorum pek falcilarin bende o yuzden eliyorum hep onlari

Ben ya sembol cafe memet gidiyorum kısa vade işler için yada genel bakım için Seda hanımı tercih ediyorum. Memet cafede bakıyor Seda telde seans yapıyor . Ikisinide tavsiye ederim.

Merhaba :)
Seda Hanım'dan bahsetmişsiniz, kendisine nasıl ulaşabilirim ?
Telefonunu ve adresini alabilir miyim ?

Ben kendim devamlı müşterisiyim bazen kendisi diyor biraz ara verelim:) o zaman mehmet beye sariyorum inşallah ulasmistir yazdigim size çünkü özel mesaj atamiyormusum ben çok anlamiyorum burdan :)

Rica etsem Yiğit'in telefonunu alabilir miyim? Özel mesaj hakkım yokmuş, burdan yazabiliyorum sadece.

On fal tavsiyesi varsa sayfada sekizi reklam.Çookkkk dikkatli olmamız gerek çookkk....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ya sembol cafe memet gidiyorum kısa vade işler için yada genel bakım için Seda hanımı tercih ediyorum. Memet cafede bakıyor Seda telde seans yapıyor . Ikisinide tavsiye ederim.

Canim Cansu herkese aynı şeyi söylüyor sarışın transeksuel bu bayan ben geçen yıl baktirmistim bi arkadaşımla cafe güzel diye gitmiştik sonra fal batırdik herkese aynı şeyleri söylüyormus villada oturacan ikizn olacak :))) ben genel bakımda seda hanımı kısa vadeli işlerde sembol cafe mehmet beyi tek geçerim. Mehmet bey cafe de bakıyor. Seda hanim Astrolog telde seans yapıyor harita cikarirsa yuzyuze fallarda telde seans. Allah razı olsun ben çok memnunum indirim yapıyor da.

On fal tavsiyesi varsa sayfada sekizi reklam.Çookkkk dikkatli olmamız gerek çookkk....

Çok haklısınız. Ben daha önce burdan çok tavsiye aldım çoğu yalancı çıktı. Ama sembol cafe mehmet bey kısa vadeli şeylerde çok başarılı. Genel bakimda da seda hanim. Allah her ikisinden de razi olsun. Diğerleri tecrübe oldu ama hep kazık yedik

Seda hanim sembol cafe de değil ama telde seans yapıyor ofisi var harita cikartirsaniz ofise gidiyorsunuz. Fal için telde seans uyguluyor

Bir sonraki hafta bende deniyim bari ikisinide :) birde arkadasim bahsetti bakirkoyde brinden onu denicem ilk :) tesekkurler

Seda hanim sembol cafe de değil ama telde seans yapıyor ofisi var harita cikartirsaniz ofise gidiyorsunuz. Fal için telde seans uyguluyor

On yıldır fal baktıran biriyim,Sembol'üde ,Mehmet'ide,Ayhan Işık sokağıda avucumun içi gibi bilirim, faldanda falcıdan da iyi anlarım,Seda hanım'la falan işim olmaz benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…