Ben baktirdim 1 kız ama çok memnun kalamadim maalesefselam :) sen de fallarının çıktığına şahit oldun mu ?
Ya ole evine gitmek istemiyorum pek falcilarin bende o yuzden eliyorum hep onlari
Seda hanımı öneririm. Geleceğe dair söyledikleri birbirine çıkıyor
Merhaba :)
Seda Hanım'dan bahsetmişsiniz, kendisine nasıl ulaşabilirim ?
Telefonunu ve adresini alabilir miyim ?
yani ben yiğit'in müşteri ihtiyacı oluğunu düşünmüyorum. ne zaman gitsem aynı.boş kaldığı yok ki.sürekli sirkülasyon. tabi bazılarıyla enerjisi tutmamış olabilir. o da var tabiki. ama benim falcım o tek geçerim.
Ben kendim devamlı müşterisiyim bazen kendisi diyor biraz ara verelim:) o zaman mehmet beye sariyorum inşallah ulasmistir yazdigim size çünkü özel mesaj atamiyormusum ben çok anlamiyorum burdan :)
Ben ya sembol cafe memet gidiyorum kısa vade işler için yada genel bakım için Seda hanımı tercih ediyorum. Memet cafede bakıyor Seda telde seans yapıyor . Ikisinide tavsiye ederim.
ataköyde cansu diye birine gitmiştim.. aylar önce.. anı biliyo ama dediği hiçbirşey çıkmadı..
hatta iyi olacak diye verdiği tarihlerde herşey terse döndü ve daha kötü oldu...
olan benim giden 30tl ye oldu..((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yardımınız için teşekkür ederim. :)
Çok haklısınız. Ben daha önce burdan çok tavsiye aldım çoğu yalancı çıktı. Ama sembol cafe mehmet bey kısa vadeli şeylerde çok başarılı. Genel bakimda da seda hanim. Allah her ikisinden de razi olsun. Diğerleri tecrübe oldu ama hep kazık yedikOn fal tavsiyesi varsa sayfada sekizi reklam.Çookkkk dikkatli olmamız gerek çookkk....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
On fal tavsiyesi varsa sayfada sekizi reklam.Çookkkk dikkatli olmamız gerek çookkk....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben ya sembol cafe memet gidiyorum kısa vade işler için yada genel bakım için Seda hanımı tercih ediyorum. Memet cafede bakıyor Seda telde seans yapıyor . Ikisinide tavsiye ederim.
Ltf nil ve emine hnm numarasini yaza bilir misiniz?
Email adressim:
Rashada.bahari@gmail.com
Cok rica ederim
Seda hanim sembol cafe de değil ama telde seans yapıyor ofisi var harita cikartirsaniz ofise gidiyorsunuz. Fal için telde seans uyguluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?