hadi ya bende bi hevesle 20 günün dolmasını bekliyodum
güneşlideki bayana geçen cumartesi günü gittim. genel olarak memnun kaldım. özellikle kişi tarifleri oldukça detaylı. bana böyle bir fal hiç görmedim dedi. benim durumum biraz karışık olduğu için bana gelecekle ilgili net bir şey demedi. öyle de olabilir, böyle de şeklinde konuştu. ve bunu açıkça dilede getirdi. kimisi der ya şöyle olacak böyle olacak ahkam keser o şekil değildi.
her dediğimi çıktı hiç ıskalamadı mı? randevu mu almak gerekiyor
merhaba ben salı günü kapris cafe rozaya gittim bana şuan olmasına ihtimal vermediğim bi olay için 20 gün sonra olcak dedi. rozaya daha önce fal baktıranınız var mı?[/QUOTEi
rozanın dedikleri cıksaydı coktaaan iş bulup araba alıp bebekte turluyordum ! haaa bir de 15 kg vermiştim
kısacası bende çıkmadı
Merhaba uzun süredir bu konuya yorum yazmak için bekliyordum fal baktırmayı şuan elim ayağım buz kesildi inanamadım belkız beşbulak diye bir falcıya fal baktırdım söylediklerine inanamadım bi kere hiç soru sormuyor pat pat her şeyi bildi tavsiye ederim özellikle su falını biraz pahalı bakıyor ama bence değiyor söylediklerine başlarda bana pahalı gelmişti ama şuan anlıyorum ki verdiğim paraya değdi Bu arada ulaşmak isteyen olursa numarasını msjla yazarım.
Selinax selam alakasiz bir yerden girdim konuya ama ozel mesaj atma hakkim yok ne yazikkibenim ritanin numarasina ihtiyacim var sen bulmustun sanirim bana ozelden yazabilme imkanin olursa cok sevinirim,simdiden tesekkur ederim :)
Kuzum Mehmet'e gittim senden bahsettim hani durumundan...:) Niran Ünsal'da aynısını yapmıştı sonra döndü geldi dedi.Bergüzar Korel'in bi ara haberleri çıkmıştı falcılara takılıyor diye Mehmet'e geliyormuş.Ya bilmiyorum Mehmet'in enerjisi bana iyi geliyor.Ama bazen insanların kendi sorunları olur iyi bakamaz onlar da insan.Mesela işte senin hakkında konuştuğumuz gün gece baktırdım Mehmet'e öğle 1'den beri fal bakıyormuş.Ben de biraz havadan sudan konuştum beynini dağıtsın diye...Ve inanır mısın beni tanımadı ben aynı kartları çektim (tılsım şövalyesi falan) o aynı falı baktı...Sonra şunu dedi çok kişi fal bakar bazıları zihin okur bazıları laf kalabalığı yapar ama şu Symbol'de -kendimi övmek için söylemiyorum- tarotun hakkını veren 3 kişi vardır biri Tarık idi başımız sağolsun biri benim biri de Levent'tir.
Mrb nil hnm ve Emine hnmın telini msj atarmısınız bana lütfen
Nil hanımın numarasını bende msj istiyorum lütfennn
Mrb nil hnm ve Emine hnmın telini msj atarmısınız bana lütfen
bana emine akkayanın ve nil hanımın iletişim bilgilerini ve kaça baktıklarını yazabilir misin?mail adresim: sign35@mynet.com
şimdiden teşekkürler.
telefonu bende şu anda yok ama falın çokta iyi olmadığını söylemek isterim. bunu aradan geçen yıllardan sonra daha net görebiliyorum. hem o kadar iyi bakmış olsaydı en azından 2. kere giderdim.Bana bu güneşlideki falcının telefon numarasını gönderir misiniz
canım belli olmaz ki belki de seninkiler tutar
merhaba ben salı günü kapris cafe rozaya gittim bana şuan olmasına ihtimal vermediğim bi olay için 20 gün sonra olcak dedi. rozaya daha önce fal baktıranınız var mı?[/QUOTEi
rozanın dedikleri cıksaydı coktaaan iş bulup araba alıp bebekte turluyordum ! haaa bir de 15 kg vermiştim
kısacası bende çıkmadı
hadi ya benide orda çalışan adam yönlendrdi çok iyi benim bebeğimin hangi gün doğacağını bildi dedi bende bi hevesle baktırdım aslında imam için gitmiştim ben oraya ama çok sıra vardı onda bekliyemeden roza iyiymiş ona gideyim dedim keşke bekleseydim diyorum şimdi ama ben yinede takip edicecem rozanın verdiği tarihi bi bakayim olcak mı
hadi bakalım inş tutar bakıyorum roza hakkında yapılan yorumlar hiç iyi değil ama bakalım hala bekliyorum çok saol :)
Bi olumsuz yorumda malesef benden.Sana dedikleri umarım gerçek olur ama daha ònceki sayfalarda da Rosa,imam ve halen ordaysa Tasula'yı yazdım.Bu üçlüye beklenti halinde fal baktirmayin,eğlencesine gidin çok istiyosanız.Dedikleri geniş hayal güçlerinden başka birşey değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepiniz ayı fikirdesiniz :) ya ben ilk defa baktırmaya başladım böle ondan pek bilgim yoktu :) taksim bakırköy bahçelievler avcılarda tavsiye edebileceğin geleceği bilen bi falcı varmı ?
Ltf nil ve emine hnm numarasini yaza bilir misiniz?
Email adressim:
Rashada.bahari@gmail.com
Cok rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?