İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana bu güneşlideki falcının telefon numarasını gönderir misiniz

Arkadaslar selam ,
Hande hanım diye birini duydum telde de bakıyormus ,iskambil-tarot kahve .. 539 lu bir no'dan ulastım kendisine ,bir kac yorum var olumlu.Baktıran var mı kendisine ? (cafe adı vs bilmiyorum sadece telefonunu buldum.)

Selinax selam alakasiz bir yerden girdim konuya ama ozel mesaj atma hakkim yok ne yazikki benim ritanin numarasina ihtiyacim var sen bulmustun sanirim bana ozelden yazabilme imkanin olursa cok sevinirim,simdiden tesekkur ederim :)

Merhaba,
Benimde ozelden yazma hakkim yok .
Rica etsem bana rithanin numarasin ozelden yaza bilirmisiniz?

Merhaba Mehmetin adresini ve ya numarasini vere bilir misiniz ?

hadi bakalım inş tutar bakıyorum roza hakkında yapılan yorumlar hiç iyi değil ama bakalım hala bekliyorum çok saol :)

Bi olumsuz yorumda malesef benden.Sana dedikleri umarım gerçek olur ama daha ònceki sayfalarda da Rosa,imam ve halen ordaysa Tasula'yı yazdım.Bu üçlüye beklenti halinde fal baktirmayin,eğlencesine gidin çok istiyosanız.Dedikleri geniş hayal güçlerinden başka birşey değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hepiniz ayı fikirdesiniz :) ya ben ilk defa baktırmaya başladım böle ondan pek bilgim yoktu :) taksim bakırköy bahçelievler avcılarda tavsiye edebileceğin geleceği bilen bi falcı varmı ?

hepiniz ayı fikirdesiniz :) ya ben ilk defa baktırmaya başladım böle ondan pek bilgim yoktu :) taksim bakırköy bahçelievler avcılarda tavsiye edebileceğin geleceği bilen bi falcı varmı ?

Abartmıyorum,on yıldır aklına gelebilecek herkese fal baktırdım.Tavsiye edilir bir iki isim vardı benim için,onlarında izini bi süre sonra kaybettim.Falcıların en büyük ortak özellikleri kafalarında başarıyla üretmeleridir.İlk tecrüblerin ve emin ol daha nice Rosa'lara denk geleceksin.Taksim'de sana pembe tablo çizmeyen,en azından gerçeklere yakın yorum yapmaya çalışan Sarmaşık cafe Hasan 'î önerebilirim.En son 25 tl idi.Orda bide Ayşe var,Hasan'ın eşi oda fal bakıyor.Eğer olurda sıra var vs gibi sebeplerle Ayşe'ye yönlendirirlerse asla kabul etme ,çünkü iyi olan Hasan.Birde Asmin cafe Buket iyicedir,onuda deneyebilirsin,Buket'te 25tl.Hiçbir falcıya kefil olmam,enerji işi tabi ama inan bu iki isim mâkul ücretleriylede en azindan bi kez denenir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istanbulda yıldıznameye bakan bildiğiniz dürüst temiz bir hoca var mı ? sıkıntılarım var dua ve akıl almak istiyorum..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…