İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba ben salı günü kapris cafe rozaya gittim bana şuan olmasına ihtimal vermediğim bi olay için 20 gün sonra olcak dedi. rozaya daha önce fal baktıranınız var mı?

Arkadaşlar andaç izinli salı günü gittim yine dediği çıkınca ama izinliymiş ayın on sekizinde dönecekmiş bilginize. Zaten cafenin boş oluşundan belliydi olmadığı sinek avlıyordu resmen üç dört kişi vardı. Bende canana baktırdım ama andaçtan sonra hiç tatmin etmedi yani

andaç dediğiniz bayan nerede bakıyor,kaça bakıyor ve dedıklerının ne kadarı cıktı?

Ben bi baya falan düşkünüm Taksim de her cafe ye uğrar her falciya baktirdim hemen hemen. Birgün Escafede Seda hanima baktirdim. Şimdi Seda hanim telefonla bakıyor. 4 yıldır tanıyorum. Ofisi vardı bi ara. Osho diye astrologlara özel bi fal bakıyor. Tüm tanidiklarimi yonlendirdim mesela. Birkez bile olumsuz sonuç almadık. Tarot
Çin Tarotu. Osho ve Katına bakıyor. Isimler, tarihler birebir çıkıyor. Ilgilenenlere tavsiye ederim. Ben nisanliydim mesela ayrilacagimizi bildi. Şimdi ki nisanlima kadar herseyi :) ilgilenen olursa 0532 792 33 64 çok yoğun calisiyor. Bildiğimiz bi çok falci da ona bastırıyor :)) kesinlikle bir yaşam koçu.

Ben taksim de her cafe ye girip çıktım sonra biriyle tanıştım ve abonesi oldum :)) insanin ruhunu okuyor. Çok değişik bi tarzı var. Unlulere bile bakıyor. Randevu alamiyorsunuz yogunluktan :)) Seda hanim tam bir uzman yani. Osho bakıyor seksten duygulara iliskilerle ilgili herşeyi biliyor herseyi ha bi de Çin Tarotu bakıyor o da çok iyi. Zaten Katına bakıyor normal Tarot bakıyor Astrolog zaten. Yurt dışı şehir dışı seans yapıyor. Ben 4 yıldır tanıyorum .herkese öneririm 0532 792 33 64 şiddetle tavsiye ederim :) bana özelden ulaşirsaniz bilgi veririm seve seve :)

Yani olumlu yorum önemli değil ki içinden çıkmadığımiz şeyleri bilmeli. Ben birini tanıyorum Seda hanim. Çok çok iyi maşallah. Osho Çin Tarotu Tarot ve Katına bakıyor aynı zaman da Astrolog müthiş görüyor geleceği. Özelden yazana numarasını verebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben uzun süre fal baktiridm hele ki taksim bi çok insan hayal kırıklığı yarattı. Sonra bi bayanla tanıstim çok profesyonel sasirmistim başta. Ama o zaman nişanlıydim ayrilamazdik mümkün değildi hiç sorun yoktu Seda hanım ayrılık dedi şok olmuştum ve yalan soylemim o zaman negatif düşünmüştüm ama ayrıldık ve ben suan başka biriyle nişanlıyim ve Seda hanim burcuna kadar soylemisti :) şimdi kendisine sormadan adım atamiyorum :) isteyene nosunu yapabilirim yani

ataköyde cansu diye birine gitmiştim.. aylar önce.. anı biliyo ama dediği hiçbirşey çıkmadı..
hatta iyi olacak diye verdiği tarihlerde herşey terse döndü ve daha kötü oldu...

olan benim giden 30tl ye oldu.. ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba ben salı günü kapris cafe rozaya gittim bana şuan olmasına ihtimal vermediğim bi olay için 20 gün sonra olcak dedi. rozaya daha önce fal baktıranınız var mı?

meraba , uzun zaman önce baktırmıştım açıkçası hiç bir dediği de çıkmadı :/

Canım benim yakınlarımi yönlendirdim hatta Gülcan diye İsviçre de bi arkadasim vardı telden baktı ona bile dedikleri çıktı. Randevu aliyorsunuz çok iyi. Allah razı olsun benim hayatımda çok şeyi düzeltti. 0532 792 33 64 telefon numarasi. Astrolog zaten. Yani bilimsel bilgisi de çok. Doğum tarihinden ya da İsim söy isimden haritanizi görüyor.

çok reklam oldu ama bu :)) nedense güvenmedik

Ama doğruyu yazdım reklam ya da değil. Sonuçta bende başkalarına baktiriyorum mesela Cansu hanima da baktığım Ataköy de hatta Cafenin ismini hatırlıyorum setinus çok iyi servisi yemekleri arkadaslarla gitmiştik Cansu hanim transeksuel sarisin hoş bi bayan o zaman eski nisanlimla gitmiştik direk evleneceksiniz villada oturacaksiniz ikiz çocuklarınız olacak demişti :))

Ama ayrıldık seda hanim i sevmemin sebebi ayrılacağımizi söyledi ve yeni nisanlimin ismine burcuna kadar verdi :) neden böyle bi durumu anlatmam ya da övmem reklam oluyor ki?

Ben başta belirtirmistim çok falciya gittim diye olabilir bu da Terapidir yani. Gülşen hanima baktirmistim melekler den ama sonra kendi yerini açtı şimdi ise telefonda bakıyor. Fakat geçmiş i çok iyi analiz etmesine rağmen geleceğe dair tutarsızlık var. Ve ben seda hanima sabit bağlandım. Herkesin düşüncesi kendine. Özgür bir platform neden birebir tecrübe ettiğim birseyi paylaşmam böyle karşılandı anlayamiyorum m ben yeni üye oldum. Bi çok şeyi okumaya çalıştım. Kendi dusuncelerimi de paylaştım. Açıkçası üzüldüm bu yoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…