Arkadaşlar andaç izinli salı günü gittim yine dediği çıkınca ama izinliymiş ayın on sekizinde dönecekmiş bilginize. Zaten cafenin boş oluşundan belliydi olmadığı sinek avlıyordu resmen üç dört kişi vardı. Bende canana baktırdım ama andaçtan sonra hiç tatmin etmedi yani
Andaç erkek kadın değil :) laf Cafe'de otuz liraya bakıyor dediklerinin tamamı zamanında çıktı banaandaç dediğiniz bayan nerede bakıyor,kaça bakıyor ve dedıklerının ne kadarı cıktı?
Andaç erkek kadın değil :) laf Cafe'de otuz liraya bakıyor dediklerinin tamamı zamanında çıktı bana
laf cafe nerede?
merhaba ben salı günü kapris cafe rozaya gittim bana şuan olmasına ihtimal vermediğim bi olay için 20 gün sonra olcak dedi. rozaya daha önce fal baktıranınız var mı?
Andaç erkek kadın değil :) laf Cafe'de otuz liraya bakıyor dediklerinin tamamı zamanında çıktı bana
Canım benim yakınlarımi yönlendirdim hatta Gülcan diye İsviçre de bi arkadasim vardı telden baktı ona bile dedikleri çıktı. Randevu aliyorsunuz çok iyi. Allah razı olsun benim hayatımda çok şeyi düzeltti. 0532 792 33 64 telefon numarasi. Astrolog zaten. Yani bilimsel bilgisi de çok. Doğum tarihinden ya da İsim söy isimden haritanizi görüyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
meraba , uzun zaman önce baktırmıştım açıkçası hiç bir dediği de çıkmadı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?