On yıldır fal baktıran biriyim,Sembol'üde ,Mehmet'ide,Ayhan Işık sokağıda avucumun içi gibi bilirim, faldanda falcıdan da iyi anlarım,Seda hanım'la falan işim olmaz benim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tercih meselesi tabii. Seda hanim felci değil Astrolog. Mecidiyeköy de ofisi var. Mehmet bey sembol cafe de taksim de. Ben memnunum. Siz sevmiyor olabilirsiniz :)
Sizden ricam astrolog Seda hanıma söylermisiniz,reklamdan banlanabileceğini göremiyormu acaba?
Geçmiş sayfalara bakarken farkettim şimdi sizde gitmişsiniz daha önce Yiğit'e, lütfen numarasını mesaj ya da mailime atar mısınız biraz aciliyeti var durumun yazıp duruyorum habire, teşekkürler şimdiden:)
Geçmiş sayfalara bakarken farkettim şimdi sizde gitmişsiniz daha önce Yiğit'e, lütfen numarasını mesaj ya da mailime atar mısınız biraz aciliyeti var durumun yazıp duruyorum habire, teşekkürler şimdiden:)
bana atabilirmisiniz telini teşekkürler
Mail olarak yolladım,selinax'da yardımcı olmuş bu arada zaten.Geçmiş sayfalara bakarken farkettim şimdi sizde gitmişsiniz daha önce Yiğit'e, lütfen numarasını mesaj ya da mailime atar mısınız biraz aciliyeti var durumun yazıp duruyorum habire, teşekkürler şimdiden:)
Mail olarak yolladım,selinax'da yardımcı olmuş bu arada zaten.
Kusura bakmayın,başka yorumlara bakmaktan sizi farketmedim,özelden hemen yolluyorum.
kızlar bana anı ve geçmişİ iyi bilecek bi falcı lazım istanbulda.. geleceği geçtim hiçbiri bilemiyo ztn..
geçmişte yaşananların nedeni ve şuan ı bilmede başarılı kim var önerebileceğiniz?
taksim veya bakırköyde olması lazım ama..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir de özel mesaj kutum boş mesaj hakkımı doldurmadığım için mi gelmiyor bana mesajlar
kızlar bana anı ve geçmişİ iyi bilecek bi falcı lazım istanbulda.. geleceği geçtim hiçbiri bilemiyo ztn..
geçmişte yaşananların nedeni ve şuan ı bilmede başarılı kim var önerebileceğiniz?
taksim veya bakırköyde olması lazım ama..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özel mesaj alamıyor musum 532 792 33 64
Canım ben sana önce özel mesaj olarak yollamayı denedim,evet sana nedendir bilmem mesaj gitmedi.Sonra mail attım odamı gelmedi?
Kurtulus son durakta,merve pastanesini geçin ilk soldan girin cıkaz sokak burası son bina 3.zil
Evet site yöneticisine mesaj atıp sormayı düşünüyorum bende. Çok rica etsem bir de pedaliza_28@hotmail.com bu adrese de bi yollar mısınız numarayı, diğerine ikinizinde attğı mail gelmediHeralde mail de bi sorun var.
Bu adrese yolladım,gelmez problem olursa haberdar et ,özel mesajı tekrar denerim.
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?