İstanbul'da Fal - Falcılar

Tercih meselesi tabii. Seda hanim felci değil Astrolog. Mecidiyeköy de ofisi var. Mehmet bey sembol cafe de taksim de. Ben memnunum. Siz sevmiyor olabilirsiniz :)

Tercih meselesi tabii. Seda hanim felci değil Astrolog. Mecidiyeköy de ofisi var. Mehmet bey sembol cafe de taksim de. Ben memnunum. Siz sevmiyor olabilirsiniz :)

Sizden ricam astrolog Seda hanıma söylermisiniz,reklamdan banlanabileceğini göremiyormu acaba?

Sizden ricam astrolog Seda hanıma söylermisiniz,reklamdan banlanabileceğini göremiyormu acaba?

Geçmiş sayfalara bakarken farkettim şimdi sizde gitmişsiniz daha önce Yiğit'e, lütfen numarasını mesaj ya da mailime atar mısınız biraz aciliyeti var durumun yazıp duruyorum habire, teşekkürler şimdiden:)

Çok tuhaf yorumlar var. Bussuru sayfaları okudum herkes birilerini ovmus ya da sikayetlerini yazmış. Bende sevdiğim sevmedigim isimleri yazdım. Neden reklam yapmakla suçlandım anlayamıyorum! Zaten burası paylaşım platformu değil mi? Üslubunuza dikkat edin lütfen. Kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok. Çok ayıp. Begendiklerimi tabi ki yazarım. Kime ne?baskalari yazarken iyi ben mi kısıtlamak zorundayım? Neden? Çok saçma :)

mail attım numarasını.......

Kusura bakmayın,başka yorumlara bakmaktan sizi farketmedim,özelden hemen yolluyorum.

Mail olarak yolladım,selinax'da yardımcı olmuş bu arada zaten.

kızlar bana anı ve geçmişİ iyi bilecek bi falcı lazım istanbulda.. geleceği geçtim hiçbiri bilemiyo ztn..

geçmişte yaşananların nedeni ve şuan ı bilmede başarılı kim var önerebileceğiniz?
taksim veya bakırköyde olması lazım ama..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende istiyorummm ondan bulursan bana da haber ver olur mu ?? :)))

Bir de özel mesaj kutum boş mesaj hakkımı doldurmadığım için mi gelmiyor bana mesajlar

Canım ben sana önce özel mesaj olarak yollamayı denedim,evet sana nedendir bilmem mesaj gitmedi.Sonra mail attım odamı gelmedi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

An ve geçmişte,Sarmaşık Hasan ve asmin buket iyiler diyebilirim.Yinede fal bu tabi bellide olmaz,kötü anlarına denk gelir,çuvallar kalırlar.

Özel mesaj alamıyor musum 532 792 33 64

Seda hanım tam olarak neye bakıyor ve fiyat olarak ayrıntılı söylermisin bence yanlış anlama insanların tepkilerini burda bundan daha bir ay önce yiğit furyası vardı ne oldu insanlar birbirlerine girdiler yiğit için eğer seda dediğiniz kişi sizin dediğiniz gibiymiyor zaten herkes kabul eder baştacı eder değilsede digerleri gibi unutulur bir ay iki ay iyi para kazanır onunla Kalır kendisi bir kafemi yoksa evindemi bakıyor telefonda bakılan fala asla inanmıyorum artık detaylarını yazarsan sevinirim

Canım ben sana önce özel mesaj olarak yollamayı denedim,evet sana nedendir bilmem mesaj gitmedi.Sonra mail attım odamı gelmedi?

Evet site yöneticisine mesaj atıp sormayı düşünüyorum bende. Çok rica etsem bir de pedaliza_28@hotmail.com bu adrese de bi yollar mısınız numarayı, diğerine ikinizinde attğı mail gelmedi Heralde mail de bi sorun var.

Bu adrese yolladım,gelmez problem olursa haberdar et ,özel mesajı tekrar denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…