- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.902
- 898
Çok üzüldüm.Ama geçen yıl baktıranlar var.Yeni mi vefat etmiş.
Evet bende rica ediyorum telefonunu bilen varsa msj atsın.O çok iyiydi.
arkadaşlar iyi geceler yarın istanbula gidiyorum taksim ve beyoğlunda iyi fal bakan dedikleri cıkan bildiğiniz bir yer varmı bana önerebileceğiniz fal bakmasını bilen neresi var ?
Arkadaşlar merhaba...Yiğitin telefon numarasını gönderebilir misiniz rica etsem...
Eski bi yiğitçi olarak(!:)))) cevap vereyim dedim, burdayız:) yiğitin Mart itibariyle gerçekleşecek dediği diğer seyler de 1 ay gecikmeyle tamamen oldu. Zamanda sapmayı çok umursamıyorum ama bunu burda yazabilmek de çok rahatlattı. Adamın söylediği şeyin gününü takip edip zamanı geçince yerin dibine sokmayı hiç bir zaman anlayamadım. Bence sorun falcılarda falan değil, insanlardan yarı tanrı rolünü oynanmasını bekleyen bizlerde:) neyse benim falım biraz gecikmeyle de olsa çıktı. Bu arada yiğit bu forumda adı geçsin istemiyor bu yüzden onu sevenler olarak ' namı diğer yiğitçiler':)) adını zikretmiyoruz ricasına saygı gösterip:) yiğitin boş kalma durumu veya reklama ihtiyacı da yok zaten..
Tsk ederim canim. İki kelam daha etmek istiyorum. Kotu haber su, hic bir zaman her seyi bilen falci bulamayacagiz ve beklentinin bu olmasi her zaman hayalkirikligi yasatacagimiz anlamina gelir. Herkes bir kendine donup sorsun lutfen, bir kisinin tarihiyle herkesin hayatinda ne olacagini bilmesi ne derece olasi? Bir gun birine fal baktirirsiniz her dedigi cikar, sonra bir kez daha baktirirsiniz bilemez. Bu normal cunku gelecek ongorusu dedigimiz sey su anki sartlarla gelecege dair sunulan ilhamin yorumlanmasi. Gelecek degisebilir cunku tercihler degisir. Aksini dusunmek kati bir predeterminizm olur ki einstein gorelilik kavramini 1920 lerde ortaya atti. Hayat kati matematiksel neden sonuc iliskileriyle ilerlemiyor, yani gelecekten insanlarin yaptigi secimler sorumlu. Bu tabii cogu kisinin hosuna gitmeyecektir cunku sorumlulugu kader algisindan cikarip kisinin kendi kucagina birakir. Falcilarin iyi olanlari su anki sartlarla en olasi gelecegi soyleyebilendir. O sebeple yakin gelecek ongorusunu daha fazla dikkate alip 1-2 ay sonrasi icin bile bir soru isareti koymak gerekir cunku zaman uzadikca sartlarin degismesi daha olasidir. Bu anlamda fal baktirmak sacma o zaman da diyebilirsiniz aslinda degil, belki o anki sartlarin iyi analizini yapmamiz sayesinde istedigimiz sonuclar icin nasil davranmamiz gerektigi konusunda yol gosterebilir, riskleri bertaraf edebiliriz. Tarot bu anlamda en yol gosterici yontemlerden biri, eger iyi bakabilen biri varsa. Tabii eger beklenti her seyi her daim bilen bir falci bulmaksa bu baslik boyle uzar gider. Yigitciler versus anti yigitciler gibi anlamsiz kamplasmalar olur, o fos cikti, bu cirt oldu gibi yorumlari cok sik duyariz. Bu yuzden beklentiniz nedir, onun adini bir koyun, enerjisini begendiginiz insanla devam edin ve uzak gelecegi cok dikkate almayin derim. Yoksa bu arayis asla bitmez. Bir de cok para vermeyin 100-200 tl gibi. O kadar bilse sayisali bilirdi bu insanlar:) saglicakla...senin adına çok sevindim canım
Tsk ederim canim. İki kelam daha etmek istiyorum. Kotu haber su, hic bir zaman her seyi bilen falci bulamayacagiz ve beklentinin bu olmasi her zaman hayalkirikligi yasatacagimiz anlamina gelir. Herkes bir kendine donup sorsun lutfen, bir kisinin tarihiyle herkesin hayatinda ne olacagini bilmesi ne derece olasi? Bir gun birine fal baktirirsiniz her dedigi cikar, sonra bir kez daha baktirirsiniz bilemez. Bu normal cunku gelecek ongorusu dedigimiz sey su anki sartlarla gelecege dair sunulan ilhamin yorumlanmasi. Gelecek degisebilir cunku tercihler degisir. Aksini dusunmek kati bir predeterminizm olur ki einstein gorelilik kavramini 1920 lerde ortaya atti. Hayat kati matematiksel neden sonuc iliskileriyle ilerlemiyor, yani gelecekten insanlarin yaptigi secimler sorumlu. Bu tabii cogu kisinin hosuna gitmeyecektir cunku sorumlulugu kader algisindan cikarip kisinin kendi kucagina birakir. Falcilarin iyi olanlari su anki sartlarla en olasi gelecegi soyleyebilendir. O sebeple yakin gelecek ongorusunu daha fazla dikkate alip 1-2 ay sonrasi icin bile bir soru isareti koymak gerekir cunku zaman uzadikca sartlarin degismesi daha olasidir. Bu anlamda fal baktirmak sacma o zaman da diyebilirsiniz aslinda degil, belki o anki sartlarin iyi analizini yapmamiz sayesinde istedigimiz sonuclar icin nasil davranmamiz gerektigi konusunda yol gosterebilir, riskleri bertaraf edebiliriz. Tarot bu anlamda en yol gosterici yontemlerden biri, eger iyi bakabilen biri varsa. Tabii eger beklenti her seyi her daim bilen bir falci bulmaksa bu baslik boyle uzar gider. Yigitciler versus anti yigitciler gibi anlamsiz kamplasmalar olur, o fos cikti, bu cirt oldu gibi yorumlari cok sik duyariz. Bu yuzden beklentiniz nedir, onun adini bir koyun, enerjisini begendiginiz insanla devam edin ve uzak gelecegi cok dikkate almayin derim. Yoksa bu arayis asla bitmez. Bir de cok para vermeyin 100-200 tl gibi. O kadar bilse sayisali bilirdi bu insanlar:) saglicakla...
özelden gönderdim :)
yorumlarını bekliyoruz :)Aldım mesajı teşekkür ederim:)))
yiğit'in telefonunu bana da msj atarsanız çok sevinirim.Cezmi nin de tel rica ediyorum .Yiğit ve Cezmi ye fal baktırdım.1 numara cezmi.sonra 2.sırada yiğit.Süperler.Başkalarına da baktırdım ama diğerleri fasa fiso.her ikisinin de tel bekliyorum arkadaşlar. Birde Sedaya fala baktırıyım.
Acaba aranızda laf cafe andaç'a baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım fakat emin olamadım bi türlü :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam :) teli attım sana da (yiğitin)
seda bana reklammış gibi geldi nedense çünkü tek bi kişi ısrarla yazmış keşke güven verseydi emin olamadım . ama baktırırsan yorumlarını paylaşırsan bizlerin de daha net fikirleri olur
hep aynı kişinin alt alta 10 kez yazmasından huylandım açıkçası ,seda kendisi belki de bilemedim:)astrolog sedayı tanımam ama reklamları fenaydı. Astrolog seda, seda astrolog. deneyin görün, ben çok memnun kaldım, astrolog sedatam bir komediydi yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?