İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar iyi geceler yarın istanbula gidiyorum taksim ve beyoğlunda iyi fal bakan dedikleri cıkan bildiğiniz bir yer varmı bana önerebileceğiniz fal bakmasını bilen neresi var ?

arkadaşlar iyi geceler yarın istanbula gidiyorum taksim ve beyoğlunda iyi fal bakan dedikleri cıkan bildiğiniz bir yer varmı bana önerebileceğiniz fal bakmasını bilen neresi var ?

Merhaba mehmet bey var taksim sembol cafede kısa vadeli konularla ilgili iyi biliyor. Seda hanim var telefon da bakim yapıyor genel bakım için de seda hanımı öneririm.

senin adına çok sevindim canım

senin adına çok sevindim canım
Tsk ederim canim. İki kelam daha etmek istiyorum. Kotu haber su, hic bir zaman her seyi bilen falci bulamayacagiz ve beklentinin bu olmasi her zaman hayalkirikligi yasatacagimiz anlamina gelir. Herkes bir kendine donup sorsun lutfen, bir kisinin tarihiyle herkesin hayatinda ne olacagini bilmesi ne derece olasi? Bir gun birine fal baktirirsiniz her dedigi cikar, sonra bir kez daha baktirirsiniz bilemez. Bu normal cunku gelecek ongorusu dedigimiz sey su anki sartlarla gelecege dair sunulan ilhamin yorumlanmasi. Gelecek degisebilir cunku tercihler degisir. Aksini dusunmek kati bir predeterminizm olur ki einstein gorelilik kavramini 1920 lerde ortaya atti. Hayat kati matematiksel neden sonuc iliskileriyle ilerlemiyor, yani gelecekten insanlarin yaptigi secimler sorumlu. Bu tabii cogu kisinin hosuna gitmeyecektir cunku sorumlulugu kader algisindan cikarip kisinin kendi kucagina birakir. Falcilarin iyi olanlari su anki sartlarla en olasi gelecegi soyleyebilendir. O sebeple yakin gelecek ongorusunu daha fazla dikkate alip 1-2 ay sonrasi icin bile bir soru isareti koymak gerekir cunku zaman uzadikca sartlarin degismesi daha olasidir. Bu anlamda fal baktirmak sacma o zaman da diyebilirsiniz aslinda degil, belki o anki sartlarin iyi analizini yapmamiz sayesinde istedigimiz sonuclar icin nasil davranmamiz gerektigi konusunda yol gosterebilir, riskleri bertaraf edebiliriz. Tarot bu anlamda en yol gosterici yontemlerden biri, eger iyi bakabilen biri varsa. Tabii eger beklenti her seyi her daim bilen bir falci bulmaksa bu baslik boyle uzar gider. Yigitciler versus anti yigitciler gibi anlamsiz kamplasmalar olur, o fos cikti, bu cirt oldu gibi yorumlari cok sik duyariz. Bu yuzden beklentiniz nedir, onun adini bir koyun, enerjisini begendiginiz insanla devam edin ve uzak gelecegi cok dikkate almayin derim. Yoksa bu arayis asla bitmez. Bir de cok para vermeyin 100-200 tl gibi. O kadar bilse sayisali bilirdi bu insanlar:) saglicakla...

Aynen canım , çok büyük beklentiler olmamalı en azından beklenti falcılardan değil Allahtan olmalı.. İnsanız ve ne yazık ki sabırsızız , geleceği öğrenmek ,bilmek istiyoruz. Ama senin adına çok sevindim , falının çıkmasından ziyade umutlarının gerçekleşmesine ki bu çok güzel bişey..

yiğit'in telefonunu bana da msj atarsanız çok sevinirim.Cezmi nin de tel rica ediyorum .Yiğit ve Cezmi ye fal baktırdım.1 numara cezmi.sonra 2.sırada yiğit.Süperler.Başkalarına da baktırdım ama diğerleri fasa fiso.her ikisinin de tel bekliyorum arkadaşlar. Birde Sedaya fala baktırıyım.

selam :) teli attım sana da (yiğitin)
seda bana reklammış gibi geldi nedense çünkü tek bi kişi ısrarla yazmış keşke güven verseydi emin olamadım . ama baktırırsan yorumlarını paylaşırsan bizlerin de daha net fikirleri olur

Acaba aranızda laf cafe andaç'a baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım fakat emin olamadım bi türlü :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Acaba aranızda laf cafe andaç'a baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım fakat emin olamadım bi türlü :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Andaç'a baktırmadım ama aklımda kaldığı kadarıyla,, beğenmeyende vardı, her dediği çıktı yaşadım diyende biri vardı.

astrolog sedayı tanımam ama reklamları fenaydı. Astrolog seda, seda astrolog. deneyin görün, ben çok memnun kaldım, astrolog seda tam bir komediydi yaw.

astrolog sedayı tanımam ama reklamları fenaydı. Astrolog seda, seda astrolog. deneyin görün, ben çok memnun kaldım, astrolog seda tam bir komediydi yaw.
hep aynı kişinin alt alta 10 kez yazmasından huylandım açıkçası ,seda kendisi belki de bilemedim:)

adı geçen isimlerin %80 ine baktırdım. sonuç fossa yakın.sarmaşıktaki hasanı pek beğenmedimanı bilme konusunda cadde symboldeki Cüneyt bende iyiydi. mantıklıdı. yiğitin dediklerini hatırlamıyorum bile ayhan hiç iyi değil.sedayı öven arkadaş buram buram reklam kokuyor.izmitte oturan varsa sıla cafede Mehmet ve seda iyidir.özellikle Mehmeti tavsiye ederim.kadıköy angel kafede göçmen bi kadın var o da fos
şu an için favorim ve bi arkadaşım hayatının falcısı kartaldaki hülya topçuoğlu,hiç pembe tablo çizmez ne görürse söyler ,
bu ara topice ilgi azalmış faydası olur dedim,bi de fal baktırmayınca açıkçası hayat daha iyi gidiyor sanki enerji meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…