- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
merhaba kizlar yildizname bakan dede hakkinda bilgi veririrmisiniz lütfen
telefonda bakiyor mu ? ve kaca bakiyor ? ben yurtdisindayim maalesef yanina gidebilme bi ihtimalim yok
Yıldıznamede "kesin geleceģi görme" diye bişey yok.İnanca göre derken???
Yıldıznamede fal gibi iş bakanda bitiyor.Kıytırık birine baktırırsanız aynen falda olduģu gibi hiçbir denilenin çıkmadığına biiiirr biirr şahit olursunuz.
Yani yıldızname kitabı durduğu yerde ağzıyla kuş tutamıyor malesef,işinin ehli bir bakanı olmadıktan sonra.......
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgili YesilYol, rica etsem bahsettiğiniz falcının numarasını banada gönderebilirmisiniz. Birde ne falı bakıyor acaba? Çok teşekkürler hoşçakalın.
Cezmi ölmedi ve hala fal bakıyor. Telefonunun buradan paylaşamıyorum. Geçen yıl konuştum yakın zamnada da mesajlaştık. 150 TL alıyor. Forumdan not aldığım bazı isimlerle ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Neslihan : Uzun zaman önce telefonunun buradan not almıştım. Bir avm de buluştuk. Suya ve kişinin alnına bakıyor. Cinlerle arapça konuşuyor. Geçmiş ve an yorumları müthişti. Vücudumdaki ameliyat izini, bir arkadaşımla aramızda geçen özel bir konuşmanın en can alıcı cümlesini ve benden başka hiç kimsenin bilmediği bir konuyu bana olduğu gibi söyledi. Korkmadım dersem yalan olur. Ancak gelecekle ilgili sorularıma 'sen daha karar vermediğin için bilmiyorum' veya 'Allah bilir' gibi yanıtlar verdi. Cinlerin geleceği bilmedikleri gerçeğinden yola çıkarak bu yanıtlar beni şaşırtmadı. Amaç geçmiş veya anı sorgulatmak ise gidilebilir. Ben tekarar gidermiyim hayır.150 TL
Buse : Sefaköy de ve tarot bakıyor. Telefonunu forumdan not etmiştim. Fena değildi. Yıllar evvel bana tarot bakan ve yurt dışına yerleşen arkadaşımla aynı parallellikte şeyler söyledi. Kısa bir faldı, kartları bir kez açıyor.50 TL
Fatma Hoca : Yine burda paylaşılan bir adresle ulaştım kendisine. Yıldıza baktığı yazılmıştı. Bende kitap açmadı ve bazı hesaplamalar yaparak dua okudu. Sadece 3-4 cümle kurdu ve bunlar her şeyi açıklıyordu. Gelecek ile ilgili hiçbir yorumda bulunmadı. İnanılmaz etkilendim. Çok dingin ve huzurlu bir havası vardı. Bunsan sonra da hiç kimseye fal baktırabileceğimi sanmıyorum. 20 TL
Forumda sıkça adı geçen diğer kişiler : Enfal, Bakırköy Duygum cafe Duygu, Laf cafe falcıları, Beylikdüzünde evinde kahve falına bakan kadın, çağırılınca gelen Ayhan....Ben geriye dönp baktığımda verdiğim paralara acıyorum. Falcıların aldığı paralara bakınca da burada yapılan yorumların onların fiyatlarını ciddi ölçüde arttırdığını fark ettim.
................................................
Fatma Hoca : Yine burda paylaşılan bir adresle ulaştım kendisine. Yıldıza baktığı yazılmıştı. Bende kitap açmadı ve bazı hesaplamalar yaparak dua okudu. Sadece 3-4 cümle kurdu ve bunlar her şeyi açıklıyordu. Gelecek ile ilgili hiçbir yorumda bulunmadı. İnanılmaz etkilendim. Çok dingin ve huzurlu bir havası vardı. Bunsan sonra da hiç kimseye fal baktırabileceğimi sanmıyorum. 20 TL
inanılmaz etkilendiğine göre ben şu fatma hocayı merak ettim. yeri nerde?
Fatma Hoca Eyüp-G.o.paşa arası bir yerde. Pierre Loti'ye giden yoldan gidiliyor. Adres yanımda değil. Forumda yakın geçmişte adresi ve tarifi var. Ben de bu şekilde buldum. Saat 12:00-17:00 arası kabul ediyormuş. Eğer gelecek duymak istiyorsanız gitmeyin. Ben enerjisinden ve aramızda geçen kısa diyalogdan sonra aradığım kişinin o olduğunu çok yoğun hissettim.
Cezmi nin tlf için mail adresi yazarsanız gönderebilirim.
Tamam o zaman ben özelden mail adresimi yolluyorum size,teşekkür ederim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatma Hoca Eyüp-G.o.paşa arası bir yerde. Pierre Loti'ye giden yoldan gidiliyor. Adres yanımda değil. Forumda yakın geçmişte adresi ve tarifi var. Ben de bu şekilde buldum. Saat 12:00-17:00 arası kabul ediyormuş. Eğer gelecek duymak istiyorsanız gitmeyin. Ben enerjisinden ve aramızda geçen kısa diyalogdan sonra aradığım kişinin o olduğunu çok yoğun hissettim.
Cezmi nin tlf için mail adresi yazarsanız gönderebilirim.
sen daha önce cezmiye baktırdın mı? dedikleri çıktı mı sana?
Hayır canım,ben baktırmadım ama benim bir yakınım onun müşterisiydi yıllar önce.Son derece memnundu falından, sonra Cezmi'nin izini kaybetti ondan biliyorum Cezmi'yi bende, o dönemde evinde bakıyordu ama simdi bilmiyorum tabi.İnşallah kısmetse baktırırım artık.
hımm senin baktırdığını sandım.. ok.
ritanın numarasını bana da gönderir misin ??
Yok canım.......................
alcanzar baktırdıktan sonra düşüncelerini bizimlede paylaşırmısın
Canım bende uzun zamandır ritanın numarası yok muhtemelen çok eski bir mesajı görmüşsün zira yakın zamanda ritaya gidenler kadının kafayı yediğini söylemişlerdi dogru yalan bilemem
Cok tesekkur ederim yorumları okudum vazgectim suana kadar yazılmış bütün sayfaları tariyorum biri kafama yatıyor bikac sayfa sonra hakkında olumsuz bir sey görünce vazgeçiyorum. Suanda önerdiğiniz birisi var mı? Yarın cennetteki Ozlem Hanım'a gitmeyi düşünüyorum cok eski sayfalarda hilal önermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?