Kardeş neyin nesiymiş Özlem,ilk kez duydum.Resmen gidecek falcı bulamıyorum , fala bakan çok ta "falcı"yok piyasada.Bu arada" ncdkl" Cezmi no lütfeeennn....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İkisi de aynı klasmanda bence cunku nerdeyse aynı falı baktılar bana, aynı seyleri soylediler. Burak da cok iyi bir tercih cunku belli ki hisleri kuvvetli. Yigitin telefonunu svetlana27 den almıştım ki tanımıyorum şahsen, alır almaz aradım, 3 uncu calısta actı ve merhaba..... Hnm dedi ki ismimi bilmesine olanak yok rehberde bile kayıtlı değilim, o da cok enteresan biri. İkisi de tırt değil sen karar ver, umarım memnun kalırsın... Haber verirsen sevinirim...
Cezmi ölmedi ve hala fal bakıyor. Telefonunun buradan paylaşamıyorum. Geçen yıl konuştum yakın zamnada da mesajlaştık. 150 TL alıyor. Forumdan not aldığım bazı isimlerle ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Neslihan : Uzun zaman önce telefonunun buradan not almıştım. Bir avm de buluştuk. Suya ve kişinin alnına bakıyor. Cinlerle arapça konuşuyor. Geçmiş ve an yorumları müthişti. Vücudumdaki ameliyat izini, bir arkadaşımla aramızda geçen özel bir konuşmanın en can alıcı cümlesini ve benden başka hiç kimsenin bilmediği bir konuyu bana olduğu gibi söyledi. Korkmadım dersem yalan olur. Ancak gelecekle ilgili sorularıma 'sen daha karar vermediğin için bilmiyorum' veya 'Allah bilir' gibi yanıtlar verdi. Cinlerin geleceği bilmedikleri gerçeğinden yola çıkarak bu yanıtlar beni şaşırtmadı. Amaç geçmiş veya anı sorgulatmak ise gidilebilir. Ben tekarar gidermiyim hayır.150 TL
Buse : Sefaköy de ve tarot bakıyor. Telefonunu forumdan not etmiştim. Fena değildi. Yıllar evvel bana tarot bakan ve yurt dışına yerleşen arkadaşımla aynı parallellikte şeyler söyledi. Kısa bir faldı, kartları bir kez açıyor.50 TL
Fatma Hoca : Yine burda paylaşılan bir adresle ulaştım kendisine. Yıldıza baktığı yazılmıştı. Bende kitap açmadı ve bazı hesaplamalar yaparak dua okudu. Sadece 3-4 cümle kurdu ve bunlar her şeyi açıklıyordu. Gelecek ile ilgili hiçbir yorumda bulunmadı. İnanılmaz etkilendim. Çok dingin ve huzurlu bir havası vardı. Bunsan sonra da hiç kimseye fal baktırabileceğimi sanmıyorum. 20 TL
Forumda sıkça adı geçen diğer kişiler : Enfal, Bakırköy Duygum cafe Duygu, Laf cafe falcıları, Beylikdüzünde evinde kahve falına bakan kadın, çağırılınca gelen Ayhan....Ben geriye dönp baktığımda verdiğim paralara acıyorum. Falcıların aldığı paralara bakınca da burada yapılan yorumların onların fiyatlarını ciddi ölçüde arttırdığını fark ettim.
Cezmi ölmedi ve hala fal bakıyor. Telefonunun buradan paylaşamıyorum. Geçen yıl konuştum yakın zamnada da mesajlaştık. 150 TL alıyor. Forumdan not aldığım bazı isimlerle ilgili düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Neslihan : Uzun zaman önce telefonunun buradan not almıştım. Bir avm de buluştuk. Suya ve kişinin alnına bakıyor. Cinlerle arapça konuşuyor. Geçmiş ve an yorumları müthişti. Vücudumdaki ameliyat izini, bir arkadaşımla aramızda geçen özel bir konuşmanın en can alıcı cümlesini ve benden başka hiç kimsenin bilmediği bir konuyu bana olduğu gibi söyledi. Korkmadım dersem yalan olur. Ancak gelecekle ilgili sorularıma 'sen daha karar vermediğin için bilmiyorum' veya 'Allah bilir' gibi yanıtlar verdi. Cinlerin geleceği bilmedikleri gerçeğinden yola çıkarak bu yanıtlar beni şaşırtmadı. Amaç geçmiş veya anı sorgulatmak ise gidilebilir. Ben tekarar gidermiyim hayır.150 TL
Buse : Sefaköy de ve tarot bakıyor. Telefonunu forumdan not etmiştim. Fena değildi. Yıllar evvel bana tarot bakan ve yurt dışına yerleşen arkadaşımla aynı parallellikte şeyler söyledi. Kısa bir faldı, kartları bir kez açıyor.50 TL
Fatma Hoca : Yine burda paylaşılan bir adresle ulaştım kendisine. Yıldıza baktığı yazılmıştı. Bende kitap açmadı ve bazı hesaplamalar yaparak dua okudu. Sadece 3-4 cümle kurdu ve bunlar her şeyi açıklıyordu. Gelecek ile ilgili hiçbir yorumda bulunmadı. İnanılmaz etkilendim. Çok dingin ve huzurlu bir havası vardı. Bunsan sonra da hiç kimseye fal baktırabileceğimi sanmıyorum. 20 TL
Forumda sıkça adı geçen diğer kişiler : Enfal, Bakırköy Duygum cafe Duygu, Laf cafe falcıları, Beylikdüzünde evinde kahve falına bakan kadın, çağırılınca gelen Ayhan....Ben geriye dönp baktığımda verdiğim paralara acıyorum. Falcıların aldığı paralara bakınca da burada yapılan yorumların onların fiyatlarını ciddi ölçüde arttırdığını fark ettim.
Gelecek hiç bilinmiyor olsaydı Cezmi geleceği nasıl görüyor ??? ve gerçekten de görüyor, bunu gördük.....Ha bazen olaylar söylediklerine % 40-50 benzer şekilde gerçekleşiyor, bazen tam dediği gibi oluyor,,bazen olmayanlar da oldu...Ama şunu söyleyebilirim Cezmiye fal baktıranlar gelecek görülemez cümlesini kuramazlar diye düşünüyorum
fatma hoca dediğiniz kişi nerdedir acaba ? nasıl ulaşabiliriz ?
Fatma Hoca Pierre Loti ye giden yol üzerinde. Taksi ile gittim oraları bilmiyorum çünkü. Taksici Eyup-G.o.paşa arasında kaldığını söyledi. İdris Köşkü caddesi. Çeşme Sokak. Kapı numarası yok. Bakmadım. Orda sorduğunuzda tarif ediyorlar. Evin ön kapısından değil arka bahçesinden giriyorsunuz. Bunun içinde alt yola inip dar bir yerden geçmeniz gerekiyor. 12:00-17:00 arası kabul ediyormuş.
Gelecek hiç bilinmiyor olsaydı Cezmi geleceği nasıl görüyor ??? ve gerçekten de görüyor, bunu gördük.....Ha bazen olaylar söylediklerine % 40-50 benzer şekilde gerçekleşiyor, bazen tam dediği gibi oluyor,,bazen olmayanlar da oldu...Ama şunu söyleyebilirim Cezmiye fal baktıranlar gelecek görülemez cümlesini kuramazlar diye düşünüyorum
Cezmi' ye ilk kez 2007 de teyzem aracılığı ile fal baktırdım. Sonra bir kaç kez daha gittim ve izini kaybettim. Yıllar sonra bir arkadaşımın şirketten müşterisi olan bir bayanın cezmi'ye fal baktırdığını öğrendim ve telefonunu istedim. Ben şu anda yıllar önce Cezmi'nin bana söylediklerini yaşıyorum. En ilginç olanı ise 2007 de bana uzun vadede ne söyledi ise yıllar sonra telefonunu bulup onu tekrar aradığımda da aynı şeyi söylemesi oldu. Bana sorarsanız Cezmi'nin en büyük özelliği nokta atışı yapması. Fal konusunda tek geçeceğim biri ama çok pahallı.
evet yaa çok pahalıymış. kadınlar kulübüne indirim yapmıyor mu, ya da bahar indirimi falan olmaz mı
bilmem sormak lazım. Kadınlar kulübünde adının geçtiğinden haberi olduğunu sanmıyorum.
Kişilerin öngörüleri kuvvetli olabilir. Gelecek görülmez diye düşünseydim bende falcılara gitmezdim. Yukarıdaki yazımda cinler geleceği göremez dedim. Bu nedenle de Neslihan Hanıma tekrar fal baktırmayı düşünmediğimi yazdım.
Geleceğin görülmesi hakkında ben direk şu mantığı yürütürüm.Allah herşeye kâdir olandır,O istediği sürece bize imkânsız gibi görünen herşey,O'nun sadece "ol"demesidir.Bu kudrete sahip olan Yüce Allah'ın kullarından nasip ettiklerine geleceği gòsterebilmesi,hissettirebilmesi yani hissi kablel vuku imkânsızmıdır?
Bence tam tersi bırakın imkânsızlığı Allah istedikten sonra içeceği suyun vakti saatine kadar kuluna öngörüyü nasip eder. Baba Vanga iki kollu iki bacaklı insandî ama Allah öyle bir öngörü,altıncı his vermiştiki,2001 yılındaki uçağın çarpıp patlattığı ikiz kule patlaması için"iki çelik kuş kulelere çarpacak"dedirtmiş.Gaybın bilinmesine niçin halâ bu derece şaşırıyoruz bende sizin gibi anlamıyorum. Geleceğin görülememesinin olanaksızlığı şurda yatıyor sanırım.Gelecek evet görülemez,kıyamet zamanını Allah 'tan başka kimse bilemez,İsrafil'in Sur'u hangi dakikada üfleyeceğini hiç kimse bilemez ama sizin benim gibi insanların yaşayacaklarını Allah isterse tutturacak birilerini karşısına çıkarır.Yeterki "O"istesin.
Ayrıca geçmiş için fal baktırmanın mantığını bende çözmüş değilim.Bu yüzden Neslihan'a tekrar gitmemen çokta doğrudur.Ha eğer Geleceğe Dönüş filmindeki gibi Michael J.Fox olup zaman makinesiyle geçmişe gidip müdahale edebileceğimiz durum sözkonusuysa geçmişe fal baktıralım.
Kesinlikle doğrudur,cinler geçmişi on numara aktarır,ama gelecek için yukarıdan bir duyduğuna bin yalan katıp falcıya getirir,zira cinler geleceği bilemezler.
Görüşlerine tamamen katılmaktayım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aplamiz posta kutun dolu
Sevgili alcanzar özel mesaj kutun dolu sana cevap yazamadım.
Cezmi' ye ilk kez 2007 de teyzem aracılığı ile fal baktırdım. Sonra bir kaç kez daha gittim ve izini kaybettim. Yıllar sonra bir arkadaşımın şirketten müşterisi olan bir bayanın cezmi'ye fal baktırdığını öğrendim ve telefonunu istedim. Ben şu anda yıllar önce Cezmi'nin bana söylediklerini yaşıyorum. En ilginç olanı ise 2007 de bana uzun vadede ne söyledi ise yıllar sonra telefonunu bulup onu tekrar aradığımda da aynı şeyi söylemesi oldu. Bana sorarsanız Cezmi'nin en büyük özelliği nokta atışı yapması. Fal konusunda tek geçeceğim biri ama çok pahallı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?