İstanbul'da Fal - Falcılar

nkdcl teşekkür ederim:)) Özelden mesaj atma hakkım olmadığı için buradan yazıyorum.

Ben bu aralar yiğite baktırmayı düşünüyordum. Yiğit'e baktırdınız mı siz? Baktırdıysanız Cezmi'mi Yiğit mi dersiniz?

Alcanzar merhaba, bir süredir burayı takip ediyorum. Senin birçok kişiye baktırdığını ve fazla memnun olmadığını fark ettim. Benim de genelde söylenenler pek çıkmıyor maalesef. Kafam karıştı valla. Bir yiğit'e bir de cezmi'ye baktırmayı düşünüyorum. Ama ikisi birden 200 tl demek. Sen bu ikisine baktırdın mı? Ve memnun kaldın mı. paylaşırsan sevinirim:)

Selam maresine..Çok doğru tespit etmişsin,yıllardır reel fal başta olmak üzere online falıda katınca ben ne yazık ki aradığımı bulamadım.
Bilenlerde abur cubur şeyleri tutturdular,iyi dediğim bir iki isim olduysada izlerini kaybettim.Dünde yazdım fala bakan çookk ama gerçek anlamda "falcı" ???Ben halen arayıştayım gördüğün gibi.Bana rehber olabilecek ciddi anlamda öngörüsü sağlam falcı,medyum,kâhin ne derseniz ,ben işte onun peşindeyim.Yiğit'i tavsiye edemem,gerçekten güvendiğim bir isimdi ama malesef bana dedikleri çıkmadı.Mutlaka çıkanlar vardır tabi ama ben kendi falımı baz alarak hayır derim.(Yinede karar senindir tabiki ,sen içinden geldiği gibi hareket et lütfen.)
Cezmi 'yi bir yakinimdan dolayi yillar öncesinden biliyorum,falindan çok memnundu ama çoğunluk gibi Cezmi'nin izini kaybetti.Cezmi ile ilgili elimdeki referans bu ve genelde duyduğum olumlu yorumlar.
Cezmi'ye ancak gittikten sonra netleşebilir bende. (Şu an Cezmi'ye ulaşmak tüm çabam ) Benim tecrübem bu iki isimle ilgili bunlar,son karar senindir maresine..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yiğit'e baktırmadım. Adı son zamanlarda çok geçiyor. İleride düşünebilirim. En son Fatma Hoca'ya gittim. Bir süre fal konusunda inzivaya çekilip hayatın akışını gözlemleyeceğim. Bazen müdahale etmeye çalışmak hayattan daha çok yoruyor insanı.

Cezmi fal konusunda usta. Gerçekten yetenekli. Ben her defasında memnun kaldım. Ama hiç kimseye 150 TL fal baktırın diyemem. Bir çoğumuz çaresizlik içinde gidip bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Sonra bir bakıyoruz ki ciddi paralar ödemişiz. Bir yerde ihtiyaç ve bütçe meselesi.

NCDKLC ☺️ yanlış yazdım cezmi beyin numarası icin teşekkürler şimdilerde gidip memnun olan var mı

Sevgili alcanzar teşekkür ederim yorumun için. Hangisine baktırırsam hemen burada paylaşacağım yorumlarımı....

Teşekkür ederim bilgilendirmen için:) Bakalım bende kararsız kalıyorum. Sanırım her ikisini de deneyeceğim biraz arayla. Yorumlarımı paylaşırım baktırdıktan sonra...

Benimde onceden kahve fali takintisi vardi. Verdigim paralara yazik. Sizde yazik etmeyin artik bence. Hem ugursuzluk getirdigine inaniyorum. Baktirmadigimdan beri hayatim daha guzel gidiyor diyebilirim. Bisey olacagi varsa zaten olur... Keyifsiz oldugumda gidiyorum alisverise kafa dagitmaya :) herkese tavsiye ederim. En azindan cope atmamis olursunuz parayi, elde tutulur biseyiniz olur hemde kafa dagilmis olur :)

bende alabilirmiyim cezminin numarasını ???

canım cezmiye baktırdıktan sonra bekliyorum yorumlarını.. fal krizim tuttu bugunlerde:124:

ya ben gene forumdan yıgıte baktırmıstım hıc memnun kalmadım ustelık su ve tarot beraber baktırdım.... ama bu cezmıyı merak ettım... baktırdın mı sen? yanı kıyaslaman gerekırse sence hangısı ?? bıde eger telefonu varsa ozelden yonlendırebılır mısın bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…