İstanbul'da Fal - Falcılar

ben kimin reklamını yapmışım.hem reklam yapıyosunuz hem de asılsız suçlamalarla insanlara hakaret ediyosunuz.

Canımmm boşşveerrr,neyin ne olduğunu biz bilmiyormuyuz,o yorumu reklamların bi parçası olarak düşün.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle katılıyorum,her yönlendiren üyeyide lütfen dikkate almayın.İçi boş tavsiyelerle yanlış tarafa çekme ve aslında odağı tek bir falcıda toplama çalışmaları son günlerden bir hayli yoğun.

bu huseyın dede yıldıznameye ucretsızmı bakıyomus?bıde numarasını banada atarmısın?

02163094535 ..yeri kartaldaymış..sabah 10:00 ile 15:00 arası arıyorsunuz, yazahanesi varmış..hafta içi sadece orda oluyor hafta sonu şehir dışına çııyormuş, telde bakım yapmıyor..sabah 9da gidip sıra alıyormuşsunuz..aradım öğrendim bende:)

tesekkurler baktırınca yaz burayada mutlaka birde ucretı nekadarmıs?

yıldızname fal değil..siz uğraşmayabilirsiniz...

o daha kötü keşke fal olsa falda ihtimal var onda sizin inancınıza göre kesin geleceği görme.Allahtan başka kimse hiç bir şeyi bilmez bilseydi eğer peygamber efendimiz bilirdi yıldızname bakanlarda kimmiş pehhh

Yıldıznamede "kesin geleceģi görme" diye bişey yok.İnanca göre derken???
Yıldıznamede fal gibi iş bakanda bitiyor.Kıytırık birine baktırırsanız aynen falda olduģu gibi hiçbir denilenin çıkmadığına biiiirr biirr şahit olursunuz.
Yani yıldızname kitabı durduğu yerde ağzıyla kuş tutamıyor malesef,işinin ehli bir bakanı olmadıktan sonra.......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ilk mesajım. burdan sizlerin yazdığı yorumlara bakarak 3 gündür falcı falcı geziyorum. ilk olarak kapriss cafe imam'a gittim gelecekle ilgili olumlu konuştu zaman gösterecek daha sonra yanındaki symbol cafeye geçtim toprağa baktırdım sakın gitmeyin hiçbir şey tutturamayınca falı yarım bıraktı hayal kırıklığına uğradım. bakırköyde cafe 46 diye bir yerde sibel isimli birine baktırdım hiç ama hiç beğenmedim. lal cafe andaç'a gittim ben beğendim gidilebilir. yeşilköy küba cafe esra hanıma gittim şuana kadar gittiklerimde en iyisi diyebilirim. kadıköy sevgi cafe sevgiye gittim yapılan reklamlara bakmayın muhabbet etmek istiyorsanız gidin eğer falsa amacıınız bana kalırsa gitmeyin. sığınak cafe nikoya gittim çok olumsuz konuştu beğenmeme sebebim olumsuzluğu değildi geçmişle ve şimdiki durumla ilgili çok alakasız şeyler söyledi bana kalırsa fos. son olarak biraz önce ozancan ı bulmak için taksime gittim. yeni bir cafe açmış ancak artık fal bakmıyormus oradaki hiraya baktırdım geçmişe dönük bir şey söylemedi ama gelecek adına birçok şey söyledi doğruluğunu zaman gösterecek. sizin de önerdiğiniz memnun kaldığınız birileri varsa lütfen söyleyin gitmek isterim.

Acaba aranızda laf cafe andaç'a baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım fakat emin olamadım bi türlü :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben baktırdım mayısın ilk haftası söylediklerinin çıkıp çıkmadığı belli olur buradan bilgi veririm

havvanın numarasını alabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…