ben kimin reklamını yapmışım.hem reklam yapıyosunuz hem de asılsız suçlamalarla insanlara hakaret ediyosunuz.
tasula ve kızını önermiyorum açıkçası bence vaktine ve parana yazık olur.
asminde bi ergin vardı anı iyi biliyordu ama o kadar :)
toprak ın adını çok duydum fakat nasıldır bilemem ,bunun dışında symbol leventi önerebilirim , bide yiğit tabi :)
çok eskiden de dejavuda duygu varmış ama kayıplara karıştı ona hiç olumsuz bir yorum yapıldığını görmedim açıkçası .
şimdilik izlenimlerim bu kadar
not: reklam amaçlı yazılar olabiliyor burada itibar etme derim ,ısrarla şuna git falan gibi şeyler sadece reklam amaçlı oluyor ki biz alışkınız sen iyice araştırmadan deneme derim
bir de kadınlar kahvesi remziye
sembol toprak ,mis gülşen
damlalar cafe sevinç
hakkında bilgisi olan var mı
kadınlar kahvesindeki remziyeyi asla tavsiye etmiyorum, biz 3 arkadaş gittik..mevcut durumu biliyor ve senin duymak istediğin şeyleri söylüyor..ben faldan çıktıktan sonra inanılmaz morelim yerine gelmişti bomba gibi olmuştum.ama gelecekle ilgili söylediği hiçbirşey çıkmadı..remziyeye kalsam şimdi evliydim :)
bana ve arkadaşlarıma söylediği hiçbirşey çıkmadı..çıkan varsa onu bilemem
sembol cafe toprak nasıl bilgniz var mı?
bir de kapris cafe türkan tasula diyorlarmış..
cebi değil ev telefonunu arayın 10:00 ile 15:00 arası arayın yıldızname bakar
uğraşmayın böle boş işlerle yawww
tamam tekrar deniycem..çok tşkler yardımınız için ..
bu huseyın dede yıldıznameye ucretsızmı bakıyomus?bıde numarasını banada atarmısın?
02163094535 ..yeri kartaldaymış..sabah 10:00 ile 15:00 arası arıyorsunuz, yazahanesi varmış..hafta içi sadece orda oluyor hafta sonu şehir dışına çııyormuş, telde bakım yapmıyor..sabah 9da gidip sıra alıyormuşsunuz..aradım öğrendim bende:)
yıldızname fal değil..siz uğraşmayabilirsiniz...
o daha kötü keşke fal olsa falda ihtimal var onda sizin inancınıza göre kesin geleceği görme.Allahtan başka kimse hiç bir şeyi bilmez bilseydi eğer peygamber efendimiz bilirdi yıldızname bakanlarda kimmiş pehhh
tasula türkan ,toprak,mi cafe hande için bilgin var mı
Acaba aranızda laf cafe andaç'a baktırıp dedikleri çıkan var mı? Baktırdım fakat emin olamadım bi türlü :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evetttttttt uzun uğraslar sonucu kurtulustakı rıtayı buldum telefonla konustuk yarın gıdıyorum
Güzelim dün sana özelden mesaj attım almadın mı, özel mesajlarını bir kontrol et lütfen
Kadıköy de herhangi bir kafeye çağırıyor.Ben gideli yarın itibariyle 2 hafta olucak..Denenir gayet iyi.2 haftadır hergün söylemiş olduğu ufak tefek şeyleri yaşadım:)Zaten öyle pembe tablolar çizmiyor.Biraz karışık bakıyor gibi.ama gayet başarılı..Kahve falında..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?