yiğit'in telefonunu bana da msj atarsanız çok sevinirim.Cezmi nin de tel rica ediyorum .Yiğit ve Cezmi ye fal baktırdım.1 numara cezmi.sonra 2.sırada yiğit.Süperler.Başkalarına da baktırdım ama diğerleri fasa fiso.her ikisinin de tel bekliyorum arkadaşlar. Birde Sedaya fala baktırıyım.
astrolog sedayı tanımam ama reklamları fenaydı. Astrolog seda, seda astrolog. deneyin görün, ben çok memnun kaldım, astrolog sedatam bir komediydi yaw.
Buna ekleme yapmak isterim canım."Sembol Mehmet'te çok iyi ama ben Seda'ya gidiyorum.Seda falcı değil astrolog,transitlere bakıyor.Seda Ergin..."
Mayın tarlası misali topic,reklamlara basmadan geçenlere tebrikler....
astrolog sedayı hiç tanımıyorum, sembolde mi çalışıyor?
Sembolde değil,bende ilk kez duydum adını,galiba yıldızlara oldukları yerden bakıyo,fezadan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sembolde değil,bende ilk kez duydum adını,galiba yıldızlara oldukları yerden bakıyo,fezadan.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam :) teli attım sana da (yiğitin)
seda bana reklammış gibi geldi nedense çünkü tek bi kişi ısrarla yazmış keşke güven verseydi emin olamadım . ama baktırırsan yorumlarını paylaşırsan bizlerin de daha net fikirleri olur
Seda hanimi çok sevdiğim ve beğendiğim için yaziyorum. Yazmayada devam edecegim. Şayet siz kendiniz falci iseniz ve buralardan goturdugunuz paralar söz konusuysa bilemem m ben bankaciyim. Seda hanim astrolog ve enerjisi öngörüleri yüksek olduğu için fal da bakıyor. Insanlari çıkar ugruna karalamak çok çok çirkin. Bengü konuda menfaat sahibi olmadığım için sizin gibi kimseyi karalamiyorum. Çok merak ediyorsaniz baktirir tecrübe ederseniz. Amaciniz iyi bir analiz yapmak sartlari degerlendirip iyi bir danismandan bilgi almak tabii. Ne komik seylersiniz
Cansucuk mi handeye baktirinca burda yazar misin yorumlarini ltf? Forumda fazla kisi denememis ama ben iki kere baktirdim ve cok isabetliydi, sadece tarihleri bekliyorum daha var. kisileri cok iyi tarif edebiliyor ve soru sormuyor fazla...o kadar kalabaliga ragmen iki falimin ikisinde de ayni seyleri siraladi ki tutarlilik benim icin cok onemli...
Yigit ve Ayhan polemigi kapandi ama o yorumu da yapayim, Yigit bana herkesle ayni seyleri soylemedi ve isabetliydi ama bir ark in yazdigi gibi ben de 100tl lik detayli faldan baktirmistim. Ayhan la ilgili yazilanlar bana soyledikleriyle cok benzer ve standartti, sorularimi da agzima tikti ve enerjimi cekti...demek ki uyusamadik, bir daha gitmeyi dusunmuyorum.
Hande ve Yigit bir olayla ilgili ayni sonucu soyledi ancak tarihleri farkliydi, Ayhan da tam tersini...
Bu durumda bekliyorum ama Hande yi Yigit ten daha cok begendim diyebilirim, kisa sure icinde olaylarin gidisatina etki edecek birsey olduysa bunu da cikarip soyluyor, (iki fal arasinda olmustu ve o yuzden bidaha gittim) 25 tl ye gore oldukca uzun bakiyor ve bastan savmiyor, 50 tl tarot+kahve bakarsa 45 dk yi buluyor, sadece sira beklemesi gercekten cok yipratici!
Simdiki favorim diyebilirim ama gidenler ltf yorumlarini yazsin cok merak ediyorum...
Siz belli buradan para kazanmaya muhtacsiniz. Seda hanim reklam bile yapmıyor. Mecidiyeköy'de ofisi var. Belgeli astrolog. Yurtdisi müşterileri çok olduğu için telefonda seans yapıyor. Siz çingene gibi sokak, mahalle falcisi gibi kendinizi musteri kimliginde gizleyip profesyonel insanları karalayin. O kadar belli ki. Ben banka muduruyum. Tüm kadıköy şubeleri seda hanımın kapısını asindiriyor. Haliyle buralardan musteri avına çıkmayacak kadar kalite bir insan. Ben kendim buraya uyeyim. Buradan arayıp baktiranlarida biliyorum. Isimeleri afişe edicem. Az kaldı. Numarayi benden alıp baktirip teşekkür sunan insanların yorumlarini bekliyorum şimdilik.
Siz belli buradan para kazanmaya muhtacsiniz. Seda hanim reklam bile yapmıyor. Mecidiyeköy'de ofisi var. Belgeli astrolog. Yurtdisi müşterileri çok olduğu için telefonda seans yapıyor. Siz çingene gibi sokak, mahalle falcisi gibi kendinizi musteri kimliginde gizleyip profesyonel insanları karalayin. O kadar belli ki. Ben banka muduruyum. Tüm kadıköy şubeleri seda hanımın kapısını asindiriyor. Haliyle buralardan musteri avına çıkmayacak kadar kalite bir insan. Ben kendim buraya uyeyim. Buradan arayıp baktiranlarida biliyorum. Isimeleri afişe edicem. Az kaldı. Numarayi benden alıp baktirip teşekkür sunan insanların yorumlarini bekliyorum şimdilik.
o kadın bana samımı gelmedı zaten.melekler kahvesınde sengulden randevu alın ona gıdın dejavudakı neŞeye gıdın bunlar ıyı falcılarrrr.melekelrdek ıahmettıde cok ovuyolar .ha bu arada ben tasula turkana fal baktırdım kızlar oda bana palavracı gıbı gelmıstı yılbasında bakmıstı kızlarrrr dedıklerı cıktı hepsı benı cok sasırttı.o kadın palavracı gıbı gelmıstı
herkese merhaba ,
fal baktırırım ama bunu bi bağımlılık haline getirmem , hepimiz zaman zaman böyle süreçler yaşarız ; bi ilişki biter , işten ayrılırız yani genelde çelişkiler ve soru işaretleri olduğunda fal baktırmayı tercih ediyoruz , yanlış mı düşünüyorum acaba ?
ben genelde symbol cafe'ye gidiyorum ; 2008-2009 yılında levent'e baktırırdım , gayet iyiydi , o zamanlar taksim'deydi ama şimdi hangi şubede ya da nerde bilmiyorum.sonra can ve alper vardı , can hala taksim'de , biraz hızlı konuşur ama hem sohbet edip hem de fal bakması durumu daha keyifli bi hale getiriyo :) alper artık ordan ayrıldı , en son beyoğlu cafe'deydi ama şimdi nerede bilmiyorum eğer öğrenmek isteyen varsa sorabilirim.
geçen hafta yine taksim symbol'de toprak 'a baktırdım ve çok memnun kaldım , tavsiye ederim o'nu da.
ama şöyle de bi durum var , ben alper'den çok memnun kalmıştım , arkadaşıma tavsiye ettim ama o benim kadar memnun kalmadı , belki de enerji meselesi bilemiyorum.
ama can'ın söyledikleri çıkmıştı hatta çok emindi , inatlaşmıştı falan benimle :) erkek arkadaşımın ay sonuna kadar bana döneceğini söylemişti , adını da bilmişti hatta ve dönerse kesinlikle kabul etmemem gerektiğini söylemişti.masadan kalkarken de hazır ol ay sonunda geliyo demişti , tamam bi gelsin getirip seninle tanıştırıcam demiştim , hıı yani barışıcaksın diyip kızmıştı bana , haklıymış , barıştık ve 2 hafta sonra ilişkimiz tekrar bitti.
hmm bi de bakırköy dejavu cafe'de yiğit var , şu an yaşadığım süreci bildi , ayrıldığım sevgilimin adındaki harfleri sonra da 3 tahminle de adını söyledi ve o'nun kişilik analizini de yaptı.o da gayet keyifli bi şekilde baktı falıma , yine aynı şekilde sahil kısmındaki dejavu'da azat ya da azap varmış , arkadaşım baktırmış ve o'na söylediği süreçlerde yaşadıkları cidden fal bakan kişinin söylediği şekilde gelişmiş.
benim bildiklerim bu kadar :)
Ben Cansu hanima baktırdim sentinus cafe de birileri yazmıştı bende fikrimi beyan ettim beğenmedim diye. Sonra sembol cafe mehmet bey bunu okudum biri yazmıştı dalını beğendiğim için yazdım. Seda hanımı ilk ben yazmıyorum. Daha önce es cafe diye defalarca yazilmisti. Bi kaç yıl öncesinden. Sonra yine yazıldı. Ama kadın Astrolog oldu. Ben buraya girdim özel seanslar yaptığını bildiğim için paylaşma gereği gördüm. Fikrimi istediğim gibi beyan ederim.hic kimseye de nezaket dışı tek kelime yazmadım. Ama okuduklarim medeniyet çerçevesinde nezaket ölçüsünde olmadığı gibi tecrübe etmediğimiz bir insanı böyle karalamak. .. bilemiyorum insanı ölçülerde değerlendirdiğimizde bana etik gelmiyor. Sizin kendi ahlakiniz yahut terbiyenizle alakali derim. Sevgiler. Çünkü bu gibi konulara cvp verecek durumum vaktim yok. Ben eda Hanımdan ciddiyetle memnun ve raziyim. Alanında uzman ve cok cok başarılı bir insan. Istersen herkesede anlatırım. Bu da kimseyi ilgilendirmez.
tasula türkan ,toprak,mi cafe hande için bilgin var mı
tasula ve kızını önermiyorum açıkçası bence vaktine ve parana yazık olur.sembol birsen için fikri olan var mı
toprak.
asmin sevin.
tesula türkan cvp verecek yok mu
tasula türkan ,toprak,mi cafe hande için bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?