İstanbul'da Fal - Falcılar

Cezmi ölmedimi?Anlamadım ben ,adamı yakıp küllerini denize savurdular herhalde ki ölüsüde net değil.

astrolog sedayı tanımam ama reklamları fenaydı. Astrolog seda, seda astrolog. deneyin görün, ben çok memnun kaldım, astrolog seda tam bir komediydi yaw.

Buna ekleme yapmak isterim canım."Sembol Mehmet'te çok iyi ama ben Seda'ya gidiyorum.Seda falcı değil astrolog,transitlere bakıyor.Seda Ergin..."
Mayın tarlası misali topic,reklamlara basmadan geçenlere tebrikler....

Buna ekleme yapmak isterim canım."Sembol Mehmet'te çok iyi ama ben Seda'ya gidiyorum.Seda falcı değil astrolog,transitlere bakıyor.Seda Ergin..."
Mayın tarlası misali topic,reklamlara basmadan geçenlere tebrikler....

astrolog sedayı hiç tanımıyorum, sembolde mi çalışıyor?

astrolog sedayı hiç tanımıyorum, sembolde mi çalışıyor?

Sembolde değil,bende ilk kez duydum adını,galiba yıldızlara oldukları yerden bakıyo,fezadan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seda hanimi çok sevdiğim ve beğendiğim için yaziyorum. Yazmayada devam edecegim. Şayet siz kendiniz falci iseniz ve buralardan goturdugunuz paralar söz konusuysa bilemem m ben bankaciyim. Seda hanim astrolog ve enerjisi öngörüleri yüksek olduğu için fal da bakıyor. Insanlari çıkar ugruna karalamak çok çok çirkin. Bengü konuda menfaat sahibi olmadığım için sizin gibi kimseyi karalamiyorum. Çok merak ediyorsaniz baktirir tecrübe ederseniz. Amaciniz iyi bir analiz yapmak sartlari degerlendirip iyi bir danismandan bilgi almak tabii. Ne komik seylersiniz

öncelikle bankacı olman ile bu konunun ne ilgisi var onu anlayamadım:)
sedanın reklamını yapman da yalnız benim değil herkesin dikkatini çekti ki bu konuda kendine güvenseydin bu kadar cümle yazıp toplu bi şekilde insanları küçümseme yoluna gitmezdin
not:baktırmayı düşünmüyoruz . teşekkürler:)

handeden memnun kaldın mı,

benim burdan para kazandığımı nerden çıkardınız ne dediğinizin farkında mısınız

ben kimin reklamını yapmışım.hem reklam yapıyosunuz hem de asılsız suçlamalarla insanlara hakaret ediyosunuz.

tasula türkan değil mi

toprak nasıldı...........

tasula türkan ,toprak,mi cafe hande için bilgin var mı

sembol birsen için fikri olan var mı
toprak.
asmin sevin.

tesula türkan cvp verecek yok mu
tasula ve kızını önermiyorum açıkçası bence vaktine ve parana yazık olur.
asminde bi ergin vardı anı iyi biliyordu ama o kadar :)
toprak ın adını çok duydum fakat nasıldır bilemem ,bunun dışında symbol leventi önerebilirim , bide yiğit tabi :)
çok eskiden de dejavuda duygu varmış ama kayıplara karıştı ona hiç olumsuz bir yorum yapıldığını görmedim açıkçası .
şimdilik izlenimlerim bu kadar
not: reklam amaçlı yazılar olabiliyor burada itibar etme derim ,ısrarla şuna git falan gibi şeyler sadece reklam amaçlı oluyor ki biz alışkınız sen iyice araştırmadan deneme derim

tasula türkan ,toprak,mi cafe hande için bilgin var mı

Tasula,imam,Rosa üçünüde sil,ama soru işareti kalacaksa kafanda dene gör derim.Toprak fena değildir,ufak tefek şeyleri tutturur ama çok büyük beklentin olmasın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…