İstanbul'da Fal - Falcılar

Cezmi ne falı bakıyormuş sorusunu ben sormadim ama benim ismim çıkıyor cok enteresan tamam öyleyse özel mesajdan ulaşırım teşekkürler

Enteresan değil ,iki ayrı mesajdan alıntı yapıp tek ileti yollanınca doğal olarak öyle görünüyor.Sizi kırmak istemem lütfen yanlış anlamayın ama başka bir òzel iletişim adresi paylaşmam mümkün değil.Sürekli mesaj yazın burdan,sanırım elli mesajda doluyor limit,bi kısmını zaten kullandınız az kalmıştîr mutlaka.Şayet isteyeceğiniz Cezmi no ise bu özelden yollanır ,sizin mesaj hakkınız olmasada size yollanan mesajı okursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki kardeşim. Kul hakkına girmeyip sadece fal baktirsaniz emin olun daha az günaha girersiniz.

ya kızlar bıse sorucam yardımınıza daha doğrusu fıkrınıze ıhtıyacım var..... bu bakırkoydekı laf cafedekı andaç nasıl varmı baktırıp memnun kalan... oyle bır kaosun ıcıne dustum kı solugu uzun zamandır nıyetım olan andacda aldım.... aslında ben anlık olarak soyledıklerınden cok memnun kaldım yakın tarıhlerle alakalı seyler soyledı ınsaallah cıkar dıyorum baska da bıse demıyorum..... yanı fal baktırıp da andacın bana dedıklerı cıktı dıyen var mı kı acep aranızda

mesela yıgıtıde cok ovmuslerdı tamam anlık olarak olay olayları guzel tahlıl edıyor ama gerı kalan tam fıyasko parama acımıstım resmen...... ben cok sevındırık oldum andacın dedıklerıne durduk yerede kendımı gaza getırmek ıstemıyorum acıkcası :)

Andacin dediklerinin çıkıp çıkmadığını Mayıs'ın ilk haftası söyleyebilirim bana da olumlu güzel seyler söyledi inşallah çıkar

Ben andaca baktırdım ve bana dediği şeyler tarihi tarihine tek tek çıktı inşallah sizede çıkar tek tük falcının falı cıktı bende zaten biride andaçtır

Tatlim cezmi kaca bakiyr ve numarasini ozelden atarmsn bi de yine ozelden fal hakkinda yorumunu merak edyrm

Peki kardeşim. Kul hakkına girmeyip sadece fal baktirsaniz emin olun daha az günaha girersiniz.

Kul hakkına giren sizsiniz yalan yanlı§ yönlendirme ben yapmıyorum. kimseye baktırmaa diye yazmış ismle alıntı yapmışmıyımki kul hakkı diyorsunuz.bir daha ismimle alıntı yapmayın!

rica etsem bana da yollayabilir misin Cezminin numarasını?

Ben andaca baktırdım ve bana dediği şeyler tarihi tarihine tek tek çıktı inşallah sizede çıkar tek tük falcının falı cıktı bende zaten biride andaçtır

ayyyy ınsalllahhhhhhh banaadaa cıkarrr :))) zatenn cıktıgı an andaca kocaman bır tatlı paketı yapıp goturmeyı planlıyorum :)

ayyyy ınsalllahhhhhhh banaadaa cıkarrr :))) zatenn cıktıgı an andaca kocaman bır tatlı paketı yapıp goturmeyı planlıyorum :)

Şimdi de Andaç'asaracağız gibi=) Gerçekten dediklerinin birebir yaşadınız mı, adını ilk kez duydum Andaç'ın ve merak ettim?

Arkadaşlarım;özel mesajım dünden beri Cezmi ile ilgili sorularla dolu.....Ve öyle detaylar istenmiş ki bazı mesajlarda resmen özelimi anlatmama varıyor bu soruların ucu.Bu forumda online fal topiğinde beş kişi var arkadaşım,dostum diyebileceğim(isim vermeyeceğim o kişiler biliyor zaten)onların dışında çok üzgünüm sorduğunuz şekilde detaya girmem mümkün değil,çünkü hayatımı deşifre etmem olur bu soruların cevabını vermem.
Cezmi ile ilgili düşüncelerim ısrarla sorulmuş yine özelden, oysa ki ben ilk baktırdığım zaman zaten belirttim fikrimi,özelden yazmanız farklı bir sonuç doğurmayacak ki...
Lütfen rica ediyorum bana" tavsiye edermisin,gidelimmi" diye sormayın.Ben falcı konusunda hep şu görüşte oldum:"Ben gittim acayip bakıyor,mutlaka gidin"gazını veripte ,sonra çıkmayınca "e oda insan tabi herkese bilemez"gibi bir anlayışa sahip değilim.Ben falcının hangisi olursa olsun başından"HİÇBİRİNE KEFİL OLMAM".Bu 5tl lik falcı içinde 500tl lik falcı içinde geçerlidir benim için.Bin kişiye yüzde yüz bilsede binbirinciye bilememe olasılığını gòzardî edemem.Cezmi'de buna dahildir,kimseye gidin denenir diyipte 150 tl nin vebalini alamam açıkçası.Denemelik bir fiyat değil çünkü....Bana çok iyi bakar on numara tutturur,üç saat sonra morali bozuktur ,enerjisi düşer fal çöp olur.Falın garantisi olamaz ki....Ben Cezmi'den son derece memnun kaldım,ama altınî çizerek belirtiyorum ki;bunu tavsiye olarak almayın,bu benim Cezmi ile ilgili deneyimim ,Cezmi ile ilgili tecrübem,bunu paylaşıyorum.Buna güvenip güvenmemek,itimât edip etmemek sizlere kalmış,özgür iradeniz gidip gitmemekte özgürsünüz.Zaten Cezmi'yi keşfeden ve tek baktıran kişi değilim,tecrübe eden diğer arkadaşlarda zaten paylaşıyorlar,Cezmi ile ilgili baktırdıktan sonraki ilk yorumumu buraya alıntılayacağım,o an ne dediysem şimdide odur,değişen bişey yok benim için.Cezmi'nin nosunu isteyen arkadaşlar tabiki özelden yazarım her zaman,hatta bekleyen kişilerde vardî birazdan herkese yollayacağım,kusura bakmayın beklettiğim için.Bu arada fiyatta soran çookk var,Cezmi 150 tl tekrarlamış olayım.Ama lütfen "gidiyimmi gitmiyimmi "gibi yada cok özele dayanan mesajlar lütfen atmayın,cevap veremiyorum ve üzülüyorum.Lütfen zor durumda bırakmayın beni,anlayacağınızı umuyorum.

Cezmi ile ilgili bakımdan sonraki ilk yorumum budur,şu an düşüncemde yine budur.Soran ,merak eden arkadaşlarım için ilk ânı tazelemiş olayım.

Fatma hanıma gittim arkadaşlar....üstünde büyü yok, iki evlilik yapacaksın gibi çok genel şeyler söyledi...asıl gitme nedenimi , şu anki sıkıntılarımın hiçbirini bilemedi.....oysaki ciddi anlamda sıkıntılarım var ve bunları göremedi.....yorumu size bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…