Siz falcıyla ortak çalışıyor gibi bi haliniz var. Reklamını yapmışsınız. Sizin gibi düşünen oldukça bu falcılar daha çok iş yapar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
siz neden bahsediyorsunuz..bayanın sadece iyi bir falcı aradığı çok belli...
Cezmi ne falı bakıyormuş sorusunu ben sormadim ama benim ismim çıkıyor cok enteresan tamam öyleyse özel mesajdan ulaşırım teşekkürler
Mesaj hakkınîz doğmuş benim özelde görünüyor.Alcanzar mesaj hakkım yok size özelden nasıl ulaşabilirim acaba
alcanzar rica etsem cezminin tlf nosunu ozelden alabilirmiyim.Mesaj hakkınîz doğmuş benim özelde görünüyor.
Siz falcıyla ortak çalışıyor gibi bi haliniz var. Reklamını yapmışsınız. Sizin gibi düşünen oldukça bu falcılar daha çok iş yapar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kızlar bıse sorucam yardımınıza daha doğrusu fıkrınıze ıhtıyacım var..... bu bakırkoydekı laf cafedekı andaç nasıl varmı baktırıp memnun kalan... oyle bır kaosun ıcıne dustum kı solugu uzun zamandır nıyetım olan andacda aldım.... aslında ben anlık olarak soyledıklerınden cok memnun kaldım yakın tarıhlerle alakalı seyler soyledı ınsaallah cıkar dıyorum baska da bıse demıyorum..... yanı fal baktırıp da andacın bana dedıklerı cıktı dıyen var mı kı acep aranızda
mesela yıgıtıde cok ovmuslerdı tamam anlık olarak olay olayları guzel tahlıl edıyor ama gerı kalan tam fıyasko parama acımıstım resmen...... ben cok sevındırık oldum andacın dedıklerıne durduk yerede kendımı gaza getırmek ıstemıyorum acıkcası :)
ya kızlar bıse sorucam yardımınıza daha doğrusu fıkrınıze ıhtıyacım var..... bu bakırkoydekı laf cafedekı andaç nasıl varmı baktırıp memnun kalan... oyle bır kaosun ıcıne dustum kı solugu uzun zamandır nıyetım olan andacda aldım.... aslında ben anlık olarak soyledıklerınden cok memnun kaldım yakın tarıhlerle alakalı seyler soyledı ınsaallah cıkar dıyorum baska da bıse demıyorum..... yanı fal baktırıp da andacın bana dedıklerı cıktı dıyen var mı kı acep aranızda
mesela yıgıtıde cok ovmuslerdı tamam anlık olarak olay olayları guzel tahlıl edıyor ama gerı kalan tam fıyasko parama acımıstım resmen...... ben cok sevındırık oldum andacın dedıklerıne durduk yerede kendımı gaza getırmek ıstemıyorum acıkcası :)
Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Peki kardeşim. Kul hakkına girmeyip sadece fal baktirsaniz emin olun daha az günaha girersiniz.
Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Ben andaca baktırdım ve bana dediği şeyler tarihi tarihine tek tek çıktı inşallah sizede çıkar tek tük falcının falı cıktı bende zaten biride andaçtır
ayyyy ınsalllahhhhhhh banaadaa cıkarrr :))) zatenn cıktıgı an andaca kocaman bır tatlı paketı yapıp goturmeyı planlıyorum :)
ayyyy ınsalllahhhhhhh banaadaa cıkarrr :))) zatenn cıktıgı an andaca kocaman bır tatlı paketı yapıp goturmeyı planlıyorum :)
Cezmi ile ilgili bakımdan sonraki ilk yorumum budur,şu an düşüncemde yine budur.Soran ,merak eden arkadaşlarım için ilk ânı tazelemiş olayım.Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Cezmi ile ilgili bakımdan sonraki ilk yorumum budur,şu an düşüncemde yine budur.Soran ,merak eden arkadaşlarım için ilk ânı tazelemiş olayım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO
siz neden bahsediyorsunuz..bayanın sadece iyi bir falcı aradığı çok belli...
bana da cezminin tel nosunu yollar mısın bi de telde bakıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?