İstanbul'da Fal - Falcılar

Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.

canım numarasını alabilirmiyim acil

Alcanzar çok sevindim. Umarım son rehberin olur dediğin gibi. Ben de bu hafta baktıracağım inşallah. Umarım benimde son rehberim olur. Bu arada fiyatı 150 TL mi? Ve ne kadar süre de bakıyor?

Numarasini bana da atabilirmisin ?

Alcanzar çok sevindim. Umarım son rehberin olur dediğin gibi. Ben de bu hafta baktıracağım inşallah. Umarım benimde son rehberim olur. Bu arada fiyatı 150 TL mi? Ve ne kadar süre de bakıyor?

Evet fiyat 150 tl.Ne kadar sürede derken fal süresini soruyosan kişiye göre değişir tabi,ne kadar zaman sonra baktığıysa sorduğun ücreti yatırdıktan sonra iki taraf içindr uygun zamanda bakıyor,ben aynı gün baktırdım.

canımm telefon numarasını bende alabilirmiyim? teşekkür ederimm..

Alcanzar mesaj hakkım yok size özelden nasıl ulaşabilirim acaba

cezmi ne falı bakıyormuş, öğrenebildin mi?

Iyi de ben kendisine ulaşmak istedim yerine kadar gittim artık fal bakmadığını söyledi kendisi

Tek yol òzel mesaj hakkı limitine ulaşabilmen.
cezmi ne falı bakıyormuş, öğrenebildin mi?

Hiç sormadım inan neye baktığını.Benim için iş fala araç olan materyalde deģilde,fala bakanda bitiyor,bu mantıkta olduğumdan aklımada gelmedi zaten neye baktığını sormak .

Working sanırım seninle aynı tarzda bir kişi arıyoruz suanda memnun oldugun biri var mı bilgi verirsen cok sevinirim

Cezmi ne falı bakıyormuş sorusunu ben sormadim ama benim ismim çıkıyor cok enteresan tamam öyleyse özel mesajdan ulaşırım teşekkürler

Merhabalar herkese , uzun zamandir forumu takip ediyorum burdaki tavsiyelerle bircok fal baktirdim,tellwe,falsepeti binnaz abla,biri baska biri baska seyler souled I,kafam cok karisti,cezmi cok metedilmis arkadaslar,tel nu arasini bana atabılırsenız çok me nun olurum,ben ozel mesaj atamiyorum sanirim

gönderdim sana numarasını

Fal bakanda baktıranda büyük günah İçinde. Gaybı ysnlız rabbim bilir. Yazık aldanıyorsunuz.kullanılı
Yordunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fal bakanda baktıranda büyük günah İçinde. Gaybı ysnlız rabbim bilir. Yazık aldanıyorsunuz.kullanılı
Yordunuz.

Evet günah olabilir ben de Allah'a inanıyorum fakat burda herkes sizin görüşünüzde olmayabilir saygı duymalısınız ayrıca bu topic yıllardır var ve aktif siz bunu yazdınız diye kimsenin vazgececegini sanmıyorum siz baktirmayabilirsiniz lütfen kimse buraya girip cok günah baktirmayin vs yazmasın günah olup olmadıgını soran bir topic degil çünkü

Canım maalesef mesaj hakkım yok özelden mailini ya da numaranı veya ulaşabileceğim herhangi bir iletişim bilgisini paylaşırsan sevinirim

Siz falcıyla ortak çalışıyor gibi bi haliniz var. Reklamını yapmışsınız. Sizin gibi düşünen oldukça bu falcılar daha çok iş yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…