Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Merak eden arkadaşlar için;Cezmi'ye fal baktırdım,çokta memnun kaldım.Yüzyüze bakım almıyor sadece telefonda bakıyor.Çok pozitif bir enerjisi var.Ben iyiki baktırmışım diyorum sonuç olarak ,umarım Cezmi hayat boyu iletişimimin daim olacağı son rehberim olur.
Alcanzar çok sevindim. Umarım son rehberin olur dediğin gibi. Ben de bu hafta baktıracağım inşallah. Umarım benimde son rehberim olur. Bu arada fiyatı 150 TL mi? Ve ne kadar süre de bakıyor?
Evet fiyat 150 tl.Ne kadar sürede derken fal süresini soruyosan kişiye göre değişir tabi,ne kadar zaman sonra baktığıysa sorduğun ücreti yatırdıktan sonra iki taraf içindr uygun zamanda bakıyor,ben aynı gün baktırdım.
Evet fiyat 150 tl.Ne kadar sürede derken fal süresini soruyosan kişiye göre değişir tabi,ne kadar zaman sonra baktığıysa sorduğun ücreti yatırdıktan sonra iki taraf içindr uygun zamanda bakıyor,ben aynı gün baktırdım.
Kadıkoy sevgi kafenin sahibi kadının falı, bir gazetede haber olmuş.
Kadının adı sevgi tabi haliyle.
Hic gideniniz oldu mu?
Yazmayım karışmayayım dedim ama yazmak için Hs açtım. Uzun süredir bu siteyi özellikle de fal vb forumları takip ediyorum. Geçen bi tartışmaya tanık oldum reklam yapma yapmama tartışması ama bugüne kadar şu başlığın altında verdiğiniZ isimlerden mekanlardan vs vs ,, ozandan başka gerçekten işe hakim biri çıktı mı bence çıkmadı. Fal olsun diğer işlemler olsun bir dünya para verdim burada yazılan çizilen isimlere. Hani helal hoş olsun diyeceğim bi ozan vardı her işleminde tatmin edici oldu onu bize ilk öneren arkadaşa tşk ediyorum. Ozana dair de ne link ne tlf numarası paylaşmıyorum ki reklam demeyin ama arkadaşlar bence vakit kaybetmeden ona gidin ve bugüne kadarkilerden farkı görün
Tek yol òzel mesaj hakkı limitine ulaşabilmen.Alcanzar mesaj hakkım yok size özelden nasıl ulaşabilirim acaba
cezmi ne falı bakıyormuş, öğrenebildin mi?
Working sanırım seninle aynı tarzda bir kişi arıyoruz suanda memnun oldugun biri var mı bilgi verirsen cok sevinirimGelecek hiç bilinmiyor olsaydı Cezmi geleceği nasıl görüyor ??? ve gerçekten de görüyor, bunu gördük.....Ha bazen olaylar söylediklerine % 40-50 benzer şekilde gerçekleşiyor, bazen tam dediği gibi oluyor,,bazen olmayanlar da oldu...Ama şunu söyleyebilirim Cezmiye fal baktıranlar gelecek görülemez cümlesini kuramazlar diye düşünüyorum
Tek yol òzel mesaj hakkı limitine ulaşabilmen.
Hiç sormadım inan neye baktığını.Benim için iş fala araç olan materyalde deģilde,fala bakanda bitiyor,bu mantıkta olduğumdan aklımada gelmedi zaten neye baktığını sormak .
Alcanzar mesaj hakkım yok size özelden nasıl ulaşabilirim acaba
Merhabalar herkese , uzun zamandir forumu takip ediyorum burdaki tavsiyelerle bircok fal baktirdim,tellwe,falsepeti binnaz abla,biri baska biri baska seyler souled I,kafam cok karisti,cezmi cok metedilmis arkadaslar,tel nu arasini bana atabılırsenız çok me nun olurum,ben ozel mesaj atamiyorum sanirim
Yazmayım karışmayayım dedim ama yazmak için Hs açtım. Uzun süredir bu siteyi özellikle de fal vb forumları takip ediyorum. Geçen bi tartışmaya tanık oldum reklam yapma yapmama tartışması ama bugüne kadar şu başlığın altında verdiğiniZ isimlerden mekanlardan vs vs ,, ozandan başka gerçekten işe hakim biri çıktı mı bence çıkmadı. Fal olsun diğer işlemler olsun bir dünya para verdim burada yazılan çizilen isimlere. Hani helal hoş olsun diyeceğim bi ozan vardı her işleminde tatmin edici oldu onu bize ilk öneren arkadaşa tşk ediyorum. Ozana dair de ne link ne tlf numarası paylaşmıyorum ki reklam demeyin ama arkadaşlar bence vakit kaybetmeden ona gidin ve bugüne kadarkilerden farkı görün
Fal bakanda baktıranda büyük günah İçinde. Gaybı ysnlız rabbim bilir. Yazık aldanıyorsunuz.kullanılı
Yordunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım maalesef mesaj hakkım yok özelden mailini ya da numaranı veya ulaşabileceğim herhangi bir iletişim bilgisini paylaşırsan sevinirimGelecek hiç bilinmiyor olsaydı Cezmi geleceği nasıl görüyor ??? ve gerçekten de görüyor, bunu gördük.....Ha bazen olaylar söylediklerine % 40-50 benzer şekilde gerçekleşiyor, bazen tam dediği gibi oluyor,,bazen olmayanlar da oldu...Ama şunu söyleyebilirim Cezmiye fal baktıranlar gelecek görülemez cümlesini kuramazlar diye düşünüyorum
Evet günah olabilir ben de Allah'a inanıyorum fakat burda herkes sizin görüşünüzde olmayabilir saygı duymalısınız ayrıca bu topic yıllardır var ve aktif siz bunu yazdınız diye kimsenin vazgececegini sanmıyorum siz baktirmayabilirsiniz lütfen kimse buraya girip cok günah baktirmayin vs yazmasın günah olup olmadıgını soran bir topic degil çünkü
Canım maalesef mesaj hakkım yok özelden mailini ya da numaranı veya ulaşabileceğim herhangi bir iletişim bilgisini paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?