Çok doğru,bu kadar numara yolladık,tek bir kişiden henüz yorum gelmedi.Hiç mi baktıran yok???
Rica ederiz..Cezmi ile ilgili tüm bilgiler üç beş sayfa öncesinde yazılı.O sayfalara gitmenizi rica edeceğim.
Arkadaslar Saolsun ben de alcanzar dan aldim iki gun once Cezmi nin tlf unu ama bir turlu ulasamiyorum ve geri de donmuyor, msj da attim..hemen baktirmak istiyordum ama maalesef henuz ulasamadim, siz de zorluk cektiniz mi? Hicbir sekilde acmadi da msjima da donmedibaktirabilirsem aninda yazicam merak etmeyin...
Bu arada hande nin bana soyledigi birsey cikti, ask mesk mevzulariyla ilgili degil ama baya iddiali soyleyip hic de umudum olmayan birseydi..
Bir tane daha var cikan, ama onun zaten olmasini bekliyordum ve dedigi tarihte oldu, cok surpriz bisey deil yani!
Asil konu ile ilgili olaylar ise tam tersi seyrediyor, bakalim temmuz sonunu bekliyorum
kızlar bağdat caddesi Nostradamus cafedeki füsun hanıma giden var mı? ebced bakıyormuş, baktıran ve dedikleri çıktı diyen var mı?... bilenlerden bilgi rica ediyorum lütfen...
bir de üstteki yazlıarı okudum ama kafam karıştı çok... şöyle kahve falını güzel bakan dediği çıkan güvenilir bir isim var mı özetle ? çok baktıran arkadaşlarım sesimi duyun lütfen, bu ara bunalımdayım... güvenilir salamayan bir falcıya gitmek istiyorum...
Ücret konusunda sonuna kadar hak verdiğim için zaten dün tamamen tarafsızca kimseyi etkilememek adına bi yazı yazdım burda. Bu konuya en hassas yaklaşan kişilerden biriyim.Tabiki herkes hemen baktiracak diye bir kural olamaz zaten.İstemezsin hiç baktırmazsın.Bu apayrı bir durum.
Ancak günde 25 kişiye numara yollamışsam ve bunların bi kısmı "acil "denilerek istenmişse, bari bir kişi olsun baktırmıştır diye düşünürüm,sanırım yerimde kim olsada böyle düşünür.
kızlar bağdat caddesi Nostradamus cafedeki füsun hanıma giden var mı? ebced bakıyormuş, baktıran ve dedikleri çıktı diyen var mı?... bilenlerden bilgi rica ediyorum lütfen...
bir de üstteki yazlıarı okudum ama kafam karıştı çok... şöyle kahve falını güzel bakan dediği çıkan güvenilir bir isim var mı özetle ? çok baktıran arkadaşlarım sesimi duyun lütfen, bu ara bunalımdayım... güvenilir salamayan bir falcıya gitmek istiyorum...
Cezmi nin numarasini bende alabilirmiyim esratr36@gmail.com
yolladımm ozelden ama acmadıgı ıcın ulasamıyoruz .... ya bu arada ulasan varsa su adamcagıza bı desın bızız bızz kadınalr kulubu toplasıp fal baktırıcaz acsın telefonlarını :))
arkadailar caddede bıde sırdas cafe ver bı ara cok gıderdım oraya yenı gelenler varmıs gıttınız mı ?? baktıran varsa haber versın karsıya gecmeye usenıyorum =)) barı yakında ve uzun zamandır yuzyuze fal baktırmadım hep sanaldan baktırdım o yuzden oyle bırsey ıstıyorumm .
Teşekkür ederim ulaşınca haber veririm ulaşabilirsem tabi
Yiğitin numarasını paylaşabilir misin?
yıgıtıın numarasını ozelden yolladım... ama fıkrımı sorarsan baktırma derımverdıgın paraya yazık ben hem tarot hem su falı baktırmıstım ıkısıne 80 tl vermıstım yazık gunah yanı.... onun yerıne laf cafedekı andaça gıt hemde verecegın parayla 3 kere ustu uste gıt derım :)) ama tabıkı bu benım fıkrım yınede sen bılırsın canım :))
önceki yorumda vardı sanırım. yiğit'ten memnun kalmayıp neden 2. defa baktırdınız onu anlayamadım? (tarot ve suya 50'e bakıyor yiğit.ben mi yanlış biliyorum acaba?)
sanki baktırdım, kısa boylu tombişçeorta yaş üzeri saçları toplu bir bayan. katina kartlarının üzerine anlamlarını yazmıştı. sanırım yeni öğrenmeye başlamıştı. olabilir olabilir yorumlardı. pek beğendiğim söylenemzdi. nostradamus cafe tam ticari sağlam falcı çıkmaz ordan.
telwede serüveni çok beğenen var, denemediysen tavsiye edebilirim. tabi enerji meselesi
Orda bi arzu vardı iyi fal bakardı bilgin war mi Nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?