İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim gitmedigim falci kalmamistir he:)))eski uyeler bilir hepsini tek tek yazmisimdir o kadar cok para doktum ki çöpe attim psralari umutlarimi ne yazık ki bi gunde 3 falci gezmisimdir:))ne vahimmis yarabbim allah affetsin..hic kimsenin dedigi tam olarak cikmaz kizlar umut baglamayin olcak diye bana 2falci haricinde hepsi eski sevgilin doncek dedi adam evlendi yani hep bu yuzden gider dim salakliga bak bi laf cafe cigdem bosuna bekleme adam mutlu evlencek senide aldatmis ama uzun surmez sendende helallik icin doncek dedi evlendi digerkeri cikar mi allahin takdiri..bide ailem cafe gulsen yoluna bak ondan hayir gelmez donusu yok demisti o da cikti 20cumlenin 2si tutuyo fallarda zaten iki ihtimal ya doncek ya donmuycek onlarda donmuycege oynadilar tuttu:))))iyi de oldu neyse kendinizI fazla kaptirip umutlanmayin yasadim biliyorum suan kendime o kadar cok kiziyorum ki neyin pesine kosturmusum diye yapmayin maddi manevi yipraniyorsunuz.hs faldan koptun mu dersen hayir 9aydr fal yoktu gecen gun tekrar cigdeme baktirdim ki eglrncesine inanarak degil keyfine muhabbettine eglenceliydi inanin boyle daha iyi

Yiğit ve hande hakkında ne düşünüyorsunuz peki?

alcanzar bende cezmiye fal baktırmak istiyorum rica etsem bana da tel no gönderir misin ?

alcanzar bende cezmiye fal baktırmak istiyorum rica etsem bana da tel no gönderir misin ?

Tabiki,özeli yeni kullandım,5 dk sonra no sendedir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bende alabilirmiyim cezminin numarasını..sadece telefonda mı bakıyo bide yüzyüze bakmıyormu..şimdiden ilgilenecek kişiye teşekkürler

birşey değil. bari baktırdıktan sonra yorumlarınızıda yazınız bir zahmet.
Çok doğru,bu kadar numara yolladık,tek bir kişiden henüz yorum gelmedi.Hiç mi baktıran yok???
merhaba bende alabilirmiyim cezminin numarasını..sadece telefonda mı bakıyo bide yüzyüze bakmıyormu..şimdiden ilgilenecek kişiye teşekkürler

Rica ederiz..Cezmi ile ilgili tüm bilgiler üç beş sayfa öncesinde yazılı.O sayfalara gitmenizi rica edeceğim.

tamamdır gittim okudum yine teşekkürler :)

bide yukarıda demişsiniz ya o kadar no yolladık henüz yorum gelmedi die para biraz fazla ya,almışlardır ama haliyle baktıramamışlardır henüz..tıpkı benimde teli isteyip, alıp, kimbilir ne zaman baktıracağım gibi :)

ya baktırıyorlarsa eğer memnunmu kaldın ya da kalmadın birşeyler yaz. burdan numara alırken cebelleşiyorlar, sonra numarayı alıp kaptı kaçtı. yiğitin numrasını verirken de ya çoğu bir teşekkür bile etmiyordu.

Ücret konusunda sonuna kadar hak verdiğim için zaten dün tamamen tarafsızca kimseyi etkilememek adına bi yazı yazdım burda. Bu konuya en hassas yaklaşan kişilerden biriyim.Tabiki herkes hemen baktiracak diye bir kural olamaz zaten.İstemezsin hiç baktırmazsın.Bu apayrı bir durum.
Ancak günde 25 kişiye numara yollamışsam ve bunların bi kısmı "acil "denilerek istenmişse, bari bir kişi olsun baktırmıştır diye düşünürüm,sanırım yerimde kim olsada böyle düşünür.

ben baktırdım cezmiye... ama hep gelecek hakkında yorum yaptığı için hakkında ne düşüneceğimi bilemedim. bugünkü durum için çok bir şey demedi. gelecek için dedikleri ise oldukça iddialı. yaşayıp gördükçe yazabilirim ancak. ha memnun kaldım mı,,, gelecek için söyledikleri çıkarsa çokkk memnun kalmış olacağım:)

Hahahha ,(Yiğit'in noyuda bi ara ezberlemiştim zaten:)ambulans çağırır gibi acil numara isteyenler oldu,e bu durum hiç öyle" aliyim noyu cepte dursun" havası değil ki....
İki dakika sonra Cezmi'de yim izlenimi veriyor.
Bizde haklı olarak özel mesaja çaliştik iki gündür,yorum bekliyoruz.

ama şunu da eklemeden geçmeyeyim, son derece kibar ve nezih bir tarzı var, ben yaklaşımından, sözüne sadakatinden çok etkilendim

Allah'a şükür ya bi yorum geldi.Allah senden razı olsun,paylaştın ya önemli olan bu.Yüreğine sağlık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…