arzu iskambil bakıyordu süperdi ya. hep dedikleri çıkıyordu o zaman. Bir ara biri bu topicte biri, arzu diye birinin cafe açtığını söylemişti. o Arzumu bilmiyorum ama :44:
bakırköy enfal bugüne kadar ki en iyi falı ona baktırdım ama 2. faldan sonra sapıtıyor :) dolayısıyla yeni falcı arayısındayım :) kadıköy neval in iddalı olduğunu söylüyolar gitmedim ne derece doğru bilemiyorum nevale giden var mı acaba ?
Neval kim, kadıköyün neresinde acaba??
Adı çok geçmez burada hatta ben de çok küfürlü konuşuyor diye daha önceki yorumumda tavsiye etmemiştim, biraz tuhaf bir kadın azarlıyor falan ama farketmez cafe günay ında gelecekle ilgili söyledikleri çıktı bende.. Azarlar gibi baktığından ve gözlerini bir yere dikip fal bakarken sacını yoldugundan pek hoşlanmamıştım ama kadın gelecegi bir sekilde tutturuyor. Bilginize..
burada yeniyim o yüzden mesaj hakkım henüz yok bana cezmi nin numarasını veren selinax a çok teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum
yalnız cezmi bey telefonumu açmadı o yuzden yorum yapamıyorum
fiyatı ne kadar? randevuylamı gidiliyor?
Damlalar kafede baktirdim daha oncede gittiydim..tuhaf gelen bu kezde bana ayni harfleri soyledi..ama oyle birini tanimiyorum..aklimnkaristi fala inanma falsizda kalma ama bu kiz biliyor mu ne????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?