İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar merhaba, Kadıköy civarında tavsiye edebileceğiniz biri var mı acaba ??? özellikle de şuanı iyi analiz edebilirse daha iyi olur :)

Neval kim, kadıköyün neresinde acaba??

Adı çok geçmez burada hatta ben de çok küfürlü konuşuyor diye daha önceki yorumumda tavsiye etmemiştim, biraz tuhaf bir kadın azarlıyor falan ama farketmez cafe günay ında gelecekle ilgili söyledikleri çıktı bende.. Azarlar gibi baktığından ve gözlerini bir yere dikip fal bakarken sacını yoldugundan pek hoşlanmamıştım ama kadın gelecegi bir sekilde tutturuyor. Bilginize..

Yigitin bana nisan ayiyla ilgili kendi soledigi birsey vardi biriyle tanisicaksin dedi cikmadi dedigi sizinle paylasmak istedim tabikide her dedikleri birebir tutucak diye birsey yok bakalim haziranla ilgili bir sey vardi o cikcakmi :)

En son bakirkoyde cafe secretta murata baktirdim cok met ettiler ama inanilmaz kotu bakti nerdeyse hicbir sey solemedi ve hicbir seyide bilemedi gecmis gelecek 2 kisi diyip durdu bana cok kisa bakti zaten tavsiye etmiyorum kesinlikle :)

Melekler kahvesi sengul kadinlar kahvesi remaiye ve meryem asmin cafe ergin secret cafe murat dejavu yigit telve yigit sura cafe murat mis cafe hande :) bunlar bu sene baktirdigim falcilar ve aralarindan en tutarli olani hande cikti. Yigit eh derim ama digerleri gercekten cok vasatlar tavsiye etmem Sizin onerceginiz baska birileri varmi

burada yeniyim o yüzden mesaj hakkım henüz yok bana cezmi nin numarasını veren selinax a çok teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum
yalnız cezmi bey telefonumu açmadı o yuzden yorum yapamıyorum

Damlalar kafede baktirdim daha oncede gittiydim..tuhaf gelen bu kezde bana ayni harfleri soyledi..ama oyle birini tanimiyorum..aklimnkaristi fala inanma falsizda kalma ama bu kiz biliyor mu ne????

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fiyatı ne kadar? randevuylamı gidiliyor?

burada yeniyim o yüzden mesaj hakkım henüz yok bana cezmi nin numarasını veren selinax a çok teşekkür ederim sevgilerimi iletiyorum
yalnız cezmi bey telefonumu açmadı o yuzden yorum yapamıyorum

birşey değil cnm. inşallah ulaşırsın

bana kadıköyde gidebileceğim etrafımdaki insanların düşüncelerini anlatabilecek, şimdiyi iyi analiz edebilecek, gelecek hakkında da çok umut verip sallamayacak birini tavsiye edebilir misiniz? Niko sığıntıyı düşünüyorum ne dersiniz? Bu arada angel kafe dilara hanım hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tubanın anda dedikleri doğrudur ama gelecek çıkmadı bende. Hiçbiri üstelik.

Asmin cafede sultana baktirdim 20 tl fal yani idare eder bir sekildeydi yuzeyseldi damlalar cafede cok garip birine baktirdim adini bilmiyorm toplu bi beydi sallaniyodu bakarken cok vasatti asla tavsiye etmiyorum sahibinede soledim. Sarmasik cafede ihsana baktirdim 5 yil oncede baktirmisdim biraz burnu havadaydi hic degismemis 30 tl oda ama bana sorarsaniz ona baktirana kadar handeye yada yigite baktirmak cok daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…