İstanbul'da Fal - Falcılar

Şimdik kızlar ben laf cafe deki çiğdem'i çok isabetli buluyorum bende, 3 kere baktırdım toplamda çok değişik detaylar bildi herneyse sorum şu:

ilk iki falda biri hakkında bir yorum yaptı tek beğenmediğim nokta o sözlerdi bir ay felan olacak 3. kez gitmiş oldum yine çok başarılı buldum ama ilk iki falda olumsuz dediği kişi hakkında artık ben gibi düşündü ve demesini istediğim şeyleri dedi resmen bu durumda karar veremiyorum artık çiğdem bende tutarsız mı diye düşünüp bırakmalıyım yoksa durumun tadını mı çıkarayım kafam karıştı? :18:

Bir çoğu öyle kuzum.
Bende bi falcıya gitmiştim, hayır bununla asla olmayacak önüne bak falan filan demişti. Sonra ay emin misiniz vs vs diyerek psikolojik baskı uygulayarak evet olacak barışacaksınız demişti

Kızlar bundan birkaç ay önce Yiğite fal baktırmıştım ve pekte tatmin etmemişti demiştim.
Çünkü o an gelecekle ilgili söyledikleri beniim yapabileceğim şeyler değildi.
Bana demişti ki ( O zaman sevgilimden ayrıydım ve çok üzgündüm ) eski sevgilin inanılmaz inatçı biri, barışmanız hiç kolay olmayacak.
Nisan sonu gibi hayatına birini alacaksın ve seninle çok ciddi düşünecek, 20 Nisan 20 Mayıs arası eski sevgilinle irtibata geçeceksin.
3 Mayısta barışma ihtimaliniz var konuşacaksınız ve sen bu 2 kişi arasında kalacaksın.
Eğer eski sevgilini seçersen onunla evleneceksin, yeni kişiyi seçersen onunla evleneceksin. Kimi seçeceğini göremiyorum demişti. Bende pek inanmamıştım.
Ve inanır mısınız dün tam 4 Mayıs'tı hayatımda şuan biri var ve eski sevgilimle kısa bir mesajlaşma oldu. Fakat eski birer dost gibi.
Hayatımda biri olduğunu bilmiyor, barışmaya da yeltenmedi ama sonuç olarak konuştuk.
Yiğit 3 mayıs demişti biz 4 mayısta konuştuk.
Hatta aylar önce dedikelrini not almıştım, eski sevgilim mesajı attıktan bi süre sonra fal aklıma geldi odama doğru koştum kağıda bi baktım şok oldum.
Eğer iki kişi arasında kalacağım bir durum olursa Yiğitin önünde ceketimi iliklerim valla

ben demiştim demek istemiyorum ama canım yiğit iyidir iyi, hem de bu işte bu zamana kadar gördüklerim arasında en iyisi diyebilirim, fal meraklısı olarak. çünkü bende de bir çok şeyi bildi, dedikleri çıktı hemd e yok artık dediğim şeyler.hakkında hayırlısı canım.

Evet canım, zaman konusunda bu kadar nokta atışı yapması beni şaşkına çevirdi gerçekten.

Ailem cafe kapandı bildiğim kadarıyla

Eğer Gülşen'i bulamazsan Sembol Birsen'i deneyebilirsin.Gülşen kadar iyi elektriği olan hisleri kuvvetli bi bayandır.Hem kahve hem tarot bakıyordu,inciğine minciğine kadar her noktaya yorum yapar kahvede,tarottada kartlar bitene kadar sor sorularını,falın hakkını veriyor kısaca.Kafe falcıları kapsamında düşününce gerçekten iyi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…