bi araştıralım bakalım geleceği tutan var mı forumda.. soğanlık emine falan deniyordu o mu acaba??
bi araştıralım bakalım geleceği tutan var mı forumda.. soğanlık emine falan deniyordu o mu acaba??
Eğer Gülşen'i bulamazsan Sembol Birsen'i deneyebilirsin.Gülşen kadar iyi elektriği olan hisleri kuvvetli bi bayandır.Hem kahve hem tarot bakıyordu,inciğine minciğine kadar her noktaya yorum yapar kahvede,tarottada kartlar bitene kadar sor sorularını,falın hakkını veriyor kısaca.Kafe falcıları kapsamında düşününce gerçekten iyi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Palamut yine sahlara donmussun aslanim, hayirdir
Hangi sembolde bilgi verebilir misin?
canım sorma şu kitap falından sonra gaza geldim yne:)
Kitap falı gecmis ve anda çok iyiydi be palamutum.Durum analizi cuk oturan fallardan korkarım ben ,zira o tip fallarımın hepsi gelecekte tosladı.
serüvenin baktığı kitap falındAn mı bahsediyorsunuz arkadaşlar?
Kitap falı gecmis ve anda çok iyiydi be palamutum.Durum analizi cuk oturan fallardan korkarım ben ,zira o tip fallarımın hepsi gelecekte tosladı.
benimde pek umudum yok çünkü ekime kadar birsürü adam çıktı falımdaçevrede desen bir tane dahi yok
Ben sakın derim ama yinede sen bilirsin. Kişinin bizzat deneyimleyip görmesi gerekiyor belkide bazen.......Taksim kapriss cafe tasulaya baktiran varmi? Dun orda asmin mi asermi ole birine baktirdim yeni gelmis ve cok berbatti ama bu tasulayi tum gelenler met edip durdular baya birde orda imam varmis. Tasulaya baktiranlar sok olup cikiyomus kadin benim pisikolojimi o duzeltti falan dedi bilmiyorum cok merak ettim carsamba vaktim olursa gidicem
Ben sakın derim ama yinede sen bilirsin. Kişinin bizzat deneyimleyip görmesi gerekiyor belkide bazen.......
Taksim kapriss cafe tasulaya baktiran varmi? Dun orda asmin mi asermi ole birine baktirdim yeni gelmis ve cok berbatti ama bu tasulayi tum gelenler met edip durdular baya birde orda imam varmis. Tasulaya baktiranlar sok olup cikiyomus kadin benim pisikolojimi o duzeltti falan dedi bilmiyorum cok merak ettim carsamba vaktim olursa gidicem
Ya bende heveslenmisdim baya :/ imamdami kotu sence ?
Evet Serüven........
Serüven online falcılardan.Tellwe fal sitesinde bakım yapıyor.Kitap falı 20 tl ,katina ,tarot 10 tl.Şu an çevrimiçimi bilemiyorum.Siteye girince Serüven'in detaylı bilgileri mevcut.kimdir bu serüven nerede nasıl kaça bakar
bu arada tasula roza bende ofsayt çıkmıştı
Çok kez yazdım ama madem sordun...
İmam,Tasula ve Tasula'nın kızı olduğunu söyleyen Rosa üçünede bakmadan geçin derim.Ama az öncede dediğim gibi karar senindir,benim onlarla deneyimimden sana yorumum ancak bu olabilir.
Hangi sembolde bilgi verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?