İstanbul'da Fal - Falcılar

Hangi sembolde bilgi verebilir misin?

canım sorma şu kitap falından sonra gaza geldim yne:)

Kitap falı gecmis ve anda çok iyiydi be palamutum.Durum analizi cuk oturan fallardan korkarım ben ,zira o tip fallarımın hepsi gelecekte tosladı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba bayanlar :)toredo bana Emine'nin telini ya da adresini yollayabilirseniz cok sevinirim . Ya da aranızda giden
başka biri varsa.
Birde Yiğit 'in adını çok duydum , Yiğit'in telini de rica ediyorum.
Tesekkürler şimdiden .
Hakkımızda hayırlısı .

Son düzenleme:
Kitap falı gecmis ve anda çok iyiydi be palamutum.Durum analizi cuk oturan fallardan korkarım ben ,zira o tip fallarımın hepsi gelecekte tosladı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde pek umudum yok çünkü ekime kadar birsürü adam çıktı falımda çevrede desen bir tane dahi yok

benimde pek umudum yok çünkü ekime kadar birsürü adam çıktı falımda çevrede desen bir tane dahi yok

Kendi falım adına benimde ondan beklentim yok.Ha çıkarsada sürpriz olur.Elli kişiye baktıysa diyelim üç beş kişiye şurdan burdan denk gelip tutacak.Tabi buda hissiyattan değil,olası sayı zaten.

Taksim kapriss cafe tasulaya baktiran varmi? Dun orda asmin mi asermi ole birine baktirdim yeni gelmis ve cok berbatti ama bu tasulayi tum gelenler met edip durdular baya birde orda imam varmis. Tasulaya baktiranlar sok olup cikiyomus kadin benim pisikolojimi o duzeltti falan dedi bilmiyorum cok merak ettim carsamba vaktim olursa gidicem

Ben sakın derim ama yinede sen bilirsin. Kişinin bizzat deneyimleyip görmesi gerekiyor belkide bazen.......

imam demeyin bana.. aklıma geldikçe diken diken oluyorum..

falı çıksa bile bi daha gitmem o adama kolay kolay.. kiii falı da tutacak gibi değil o ayrı :))))

Ya bende heveslenmisdim baya :/ imamdami kotu sence ?

Çok kez yazdım ama madem sordun...
İmam,Tasula ve Tasula'nın kızı olduğunu söyleyen Rosa üçünede bakmadan geçin derim.Ama az öncede dediğim gibi karar senindir,benim onlarla deneyimimden sana yorumum ancak bu olabilir.

kimdir bu serüven nerede nasıl kaça bakar

bu arada tasula roza bende ofsayt çıkmıştı
Serüven online falcılardan.Tellwe fal sitesinde bakım yapıyor.Kitap falı 20 tl ,katina ,tarot 10 tl.Şu an çevrimiçimi bilemiyorum.Siteye girince Serüven'in detaylı bilgileri mevcut.

Yani o zaman bende bosuna baktirmamaliyim demekki :/ peki muptela cafe yesime baktirdinizmi o nasil ?

Hangi sembolde bilgi verebilir misin?

canım tam hatırlamıyorum ama ben ona şubattan sonra yada biraz öncesinde baktırmıştım ailem cafede, kapatacağını felan söylemişti başka bir iş mi ne yapacakmış , nasıl ulaşabilirim sana demiştimde cep numarasını almıştım istersen göndereyim bakıyor mu halen bilemiyorum ama ulaşmak istiyorsan vereyim cep numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…