İstanbul'da Fal - Falcılar

:)) ne oldu peki nasıl gelişti olaylar çok özel değilse tabi

canım sevinirim gönderebilirsen özelden

kızlar kaç kişiye gittiysem hep aynı şeyi söylediler, yiğit de her gittiğimde söyledi. yaklaşık 6 aydır aralıkla gitmiştim başta önemsemedim. büyü olayını. ben de artık ciddi düşünmekteyim, yaşadığım şeyleri düşününce, ama ortada çok kötü niyetli insalar da var. herkese güvenmek olmaz, daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulanınız var mı? iyi bir hoca, hem kurşun döktürmek hem de büyü için?

İyice manyaklastım :)) baskasına anlatsam delı dıyecekler ama ıyıkı sız varsınız burda yaaa bırbırımızı anlıyoruz en azın
pazar gunu halile gittm... aman yarabbım o ne kadar seker bır seydır oyle bırakın falı sırf sohbet etmek ıcın bıle gıderım ona :)) guzel seyler soylemesı bır cok konuda ısım vererek nokta atısı yapması da cabası oldu zaten.....anlık olarak mutlu kalktım yanından gecmısı anı guzel degerlendırdı... bu halıle fal baktırıp gelecekle alakalı soyledıklerınden tutan var mıdır acep aranızda ? bos yere sevındırık olmuyım kendı kendıme barı :)

Herşey i büyü ye bağlama.
Buyunun belirteri ni oku.
Burdaki hiçbir imiz hayatı öbüründen iyi değil.
Bazen kul kaderini yaşar.

Herşey i büyü ye bağlama.
Buyunun belirteri ni oku.
Burdaki hiçbir imiz hayatı öbüründen iyi değil.
Bazen kul kaderini yaşar.

Kadınlar kahvesnde ki duyguya faş baktırıp söyledikleri çıkan var mı? Acil cevap lütfen 😊

Herkese merhaba. Eski uyelerdenim ama cook uzun zamandır foruma girmiyorum. Şimdi baktımda hala tam isabet denilen bir falci bulunamamış :)) size bir sorum var belki duymussunuzdur. Bahcelievler tarafinda evinde yildizname bakan mardinli bir kadın varmış o cevredekiler bilirmis ama ben bir türlü ulaşamadım.taniyan bilen varsa ya da o tarafta oturan varsa bir arastirip sorsa da burada yerini paylassa super olur. Baya merak ediyorum çünkü.

uzun bir aradan sonra merhaba..

kizlar ben bir falci ariyorum ama benimle ilgili degil, merak ettigim bir kisinin bizim icin ne dusundugunu,iyimi kotumu niyetli olduginu,aklindakileri bana anlatmasini istiyorum..ozel bir kisi ya da iliski vs degil bu durum..is denilebilir bir nevi..iste o kisi veya kisilerin icindekileri bilsin birde gelecekle ilgili tahminleri cikan birini ariyorum..kafe falcisi olabilir cunku ben bir fala 50-100 vermem veremem
yardimci olursaniz sevinirim.galiba bunlar kahvede degil tarottami cikar bilmiyorum

an ve gelecek onemli tabi

Son düzenleme:
mERHABALAR bENDE YENİ ÜYEYİM... HERKESİN DERDİ AYNI ANLASILAN.. :)
ÜSKÜDAR CVARİNDA FALCI BİLİYORMUSUNUZ SAĞLAM ŞOK EDECEK BİRİ

izmir de nergiz abla var.. süper bu konuda ve bi çok yerden giden var.. forumda bahsedildi mi bilmiyorum ama..bi araştır..

arkadaslar,
bu mesaji sakin ama sakin bu kadina gitmeyin diye yaziyorum.
asuman buyuksoy adindaki guya bioenerji ve tarot uzmani bu kadin,bildiginiz yalanci.Uzak durun

nikoya ben gitmiştim.. 1 bucuk yıl once filan ...baya memnun kaldım o zaman için... git bence ama cok yogun 2 hafta önce gittim 2 sat bekledim sıra gelemyice baktıramadan döndm..

kızlar uzun zaman sonra ümraniye deki didem e ulastım.. cuma günü ne randevu aldım... daha önceleri çok isabetliydi bakalm yine öyle mi? eger iyiyse hala paylaşırım

bende gitmiştim ona.. deli küfrediyor .. sinirli biri aama dedikleri an ile ilgili şeyler ve yakın gelecekte fena degildi..

hayret deli küfür ediyor derken, küfürü kime yapıyor? nasıl mesela ananı bilmem ne mi bu şekilde mi yok ben bir düşüneyim sonra dalarım falan sağım solum belli olmaz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…