Bir çoğu öyle kuzum.
Bende bi falcıya gitmiştim, hayır bununla asla olmayacak önüne bak falan filan demişti. Sonra ay emin misiniz vs vs diyerek psikolojik baskı uygulayarak evet olacak barışacaksınız demişti
canım tam hatırlamıyorum ama ben ona şubattan sonra yada biraz öncesinde baktırmıştım ailem cafede, kapatacağını felan söylemişti başka bir iş mi ne yapacakmış , nasıl ulaşabilirim sana demiştimde cep numarasını almıştım istersen göndereyim bakıyor mu halen bilemiyorum ama ulaşmak istiyorsan vereyim cep numarasını
kızlar kaç kişiye gittiysem hep aynı şeyi söylediler, yiğit de her gittiğimde söyledi. yaklaşık 6 aydır aralıkla gitmiştim başta önemsemedim. büyü olayını. ben de artık ciddi düşünmekteyim, yaşadığım şeyleri düşününce, ama ortada çok kötü niyetli insalar da var. herkese güvenmek olmaz, daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulanınız var mı? iyi bir hoca, hem kurşun döktürmek hem de büyü için?
Herşey i büyü ye bağlama.
Buyunun belirteri ni oku.
Burdaki hiçbir imiz hayatı öbüründen iyi değil.
Bazen kul kaderini yaşar.
kızlar kaç kişiye gittiysem hep aynı şeyi söylediler, yiğit de her gittiğimde söyledi. yaklaşık 6 aydır aralıkla gitmiştim başta önemsemedim. büyü olayını. ben de artık ciddi düşünmekteyim, yaşadığım şeyleri düşününce, ama ortada çok kötü niyetli insalar da var. herkese güvenmek olmaz, daha önce böyle bir şey yaşayan ve çözüm bulanınız var mı? iyi bir hoca, hem kurşun döktürmek hem de büyü için?
aldım yarına randevu.
merhabalar bende yeni üyeyim... Herkesin derdi aynı anlasılan.. :)
üsküdar cvarinda falcı biliyormusunuz sağlam şok edecek biri
bahsetmiş olduğun kişilerin detaylarını iletebilirmisin tşk ederim.
bana kadıköyde gidebileceğim etrafımdaki insanların düşüncelerini anlatabilecek, şimdiyi iyi analiz edebilecek, gelecek hakkında da çok umut verip sallamayacak birini tavsiye edebilir misiniz? Niko sığıntıyı düşünüyorum ne dersiniz? Bu arada angel kafe dilara hanım hakkında ne düşünüyorsunuz?
fiyatı ne kadar? randevuylamı gidiliyor?
bende gitmiştim ona.. deli küfrediyor .. sinirli biri aama dedikleri an ile ilgili şeyler ve yakın gelecekte fena degildi..
hayret deli küfür ediyor derken, küfürü kime yapıyor? nasıl mesela ananı bilmem ne mi bu şekilde miyok ben bir düşüneyim sonra dalarım falan sağım solum belli olmaz benim
mesela diyelim seni üzen birinden bahsediyor.. ana avrat düz gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?