İstanbul'da Fal - Falcılar

ya bu yiğit nerde teli filan artık şu numaraları verin ya

Yiğitle ilgili yorumum şu, yiğit anı ve yakın gelecegi tarihi ile çok iyi bilebiliyor. 2-3 aylık ve sonrasındaki zamanlarda özellikle zamanla ilgili yanılması olabiliyor. Benim işimle ilgili nokta atışı yaptı, aşklarında ilgili 2 ay rötarlı oldu. Bir tek ufak bir detay tutmadı, o da öğrendiğim kadarıyla onun dediği gibi olacakken son anda dışardan müdahale ile değişti. Yiğit iyi bir falcı, en azından atıp tutmuyor. Belki tek kusuru olumsuz şeyleri bile olumlu dille ifade ediyor olması:)) üzmemeye çalışıyor cogu kez :))

Ben de burayı uzun süredir takip eden biri olarak, özellikle bazı üyelerin yorumlarından yola çıkarak Yiğit ve Andaç'a fal baktırdım. Yiğit hakkında bir dönem yapılan tüm olumsuz yorumlara rağmen içimde hep gitme isteği oldu. Ve iyi ki de gitmişim. Her ikisinden de memnun kaldım ve tekrar giderim. Bu biraz beklenti işi. Ben tarihlere çok takılmıyorum mesela, önemli olan olayların gidişatı. Yiğit'e gelecek olursak ulaşmak sorun. Ben su falına baktırdım tarotla birlikte bakıyor. Geçmişi ve anı güzel biliyor. Gelecek hakkında söyledikleri için birşey diyemicem daha zaman var, ama umarım olur:) Andaç'la ortak söyledikleri bir çok şey oldu. Tarihler de dahil. Her ikisi de farklı konularda ilginç detayları bildiler. Bu arada Andaç'ta da sıra oluyor, randevusuz gidiliyor 3,5 saat beklediğimi söylemeden geçmim. Sabah saatlerinde gitmek daha iyi olurdu sanırım. Nil hanıma da gitmiştim önceden yıldızname de baktırdım, tarotta. Onun da bildiği şeyler oldu ama ikisinden biri tutarsız. Ya yıldıznameyi bakamadı ya da tarotu. Birbirinden çok alakasız şeyler söyledi. Ya da şöyle söylim yıldızname herkesin bakabileceği birşey değil zaten. Onun için paranıza yazık etmeyin. Ama tarota gidilebilir.Yalnız kafanız çok karışıyor çünkü çok sohbet ediyor, atıyorum 20 dk lık tarotu 2-3 saatte uzun uzun bakıyor gibi oluyor ama bunun çoğu sohbet vs.. Çıktığınızda aklınızda pek birşey kalmıyor. Ve son olarak baktırmak istediğim kişi de Cezmi:) O biraz pahalı kendimi ayarlim daha da falcı arayacağımı sanmıyorum. Ve Alcanzar'a tekrar teşekkür ederim, yorumlarındaki dürüstlük ve samimiyetten ötürü. İyi olan, hakkımızda hayırlı olan herşeyin çıkması, gerçek olması dileğiyle

Asıl ben teşekkür ederim canım,güzel düşüncelerin için:)Dileğin benimde dileğimdir, bende istediğimiz herşeyin en hayırlıya dönüşerek gerçekleşmesini dilerim.

Birisi kadıköy civarını sormuş..akmara yakın bir yerde kimya su bilmem kim var hatırlamıyorum soyadını.arkadasım gitti ben de denemek istiyorum...erkek arkadasının ısmını bir kerede bilmekle kalmamıs aralarındakı sorunlardan gırmıs kızcagızın egıtım hayatından cıkmıs..o da baya falcı gezen biridir.tavsiye etti e haliyle gidip bir bakarım.50 liraydı galiba ücret

💟

Iyi bilirim kimyayı. Anı bilir ama gelecekte fena tırt. Çok denedim ıhıhhh:)

Arkadaslar Yiğit 'in teli olan bana yollayabilirse sevinirim Msj sayım yetersiz olduğu icin özel mesaj atamıyorum Msj sayısı yeterli olan rica etsem Yiğit'in nosunu bana yollayabilir mi ??

ıyı aksamlar kızlar gecen yazan bı arkadas vardı umranıye didem hanıma gıdıcektı bugun nasıl gectı yazabılırmı lutfen ben kendısınden cok memnundum ozellıkle kaybolanı bulma atıs noktaları cok ıyıydı ama yıne no yok bende bana ulastırabılırse cok sevınırım face uzerınden yazdım donus olmadı lutfen bılen tekrar gonderebılırmı hoscakalın

hiç boşuna kafelere gidip yorulamam,ben buldum bir falcı daha değiştirmem,önemli olan fayda verebilmesi.
Size yazacağım başımdan geçeni;

falımpirde medyum esref var,ben kendisinden çok memnun kaldım.hatta bugün yine medyum esrefe fal yolladım,konuya gireyim.
1 ay önce sıkıntı içinde kıvranıyorum,yollasammı yollamasammı dedim öylede yok böylede otur otur çözüm yok,kimsede çözüm bulamıyor,yolladım esrefe falı ama bir yandan da ya sallıyorsa düşünüyorum,tabi tek aklımda site herhalde yanlış insanlara bu imkanı tanımaz diye aklımca kendimi teselli ediyorum.falı yolladım,esref yazmış 3ncü gün değişmeler başlar ama 45 günde tamamlanır,e hadi hayırlısı dedim.3ncü o değişim başlangıcı başladı,biraz şaşırdım ama halen yok canım diyorum,derken 2 hafta sonra asıl mucize gelişme başladı ve 45 gün dolmadan ben bambaşka yerde oldum.dedim ne kadar kötü düşündüm,adam meğer ne kadar güçlü nefese sahipmiş,samimiyetle söylüyorum gerçekten çok tesirli okuması var.bugün bir ay oldu,yine yolladım,dedim biraz daha bakayım ne olur diye hem çok detaylı yorum yazmış neler olacak vs.ben onun dediklerini yaşadım ve bu dediklerininde olacağına inanıyorum.
Falımpir sitesinde herapunzel o da profesyonel yorumcu,çok elit ve isabetli yorum yazıyor,sadece yorumcu değil,astroloji uzmanı aynı zamanda,herapunzelin verdiği tarihlerin çıkması beni hep şaşırtmıştır.
Gerçekçi,ceydilla fiyatları uygun 5 tlye detaylı geleceğini yazıyorlar,haklarını yiyemem çok iyi biliyorlar.
Lebuda o yardımcısıyla bakıyor sanıyorum bazen yazdıkları beni şok etmiyor değil,nerden bu kadar detayı biliyor diye şaşıyorum.
Diğerleri şöyle böyle.bazı falcılar telweden geçme oraya gördüm.ben iyileri yazdım,arkadaşlar sizde yazın insanlar doğru bilen falcılara bakım yaptırsınlar.

yiğit'e gittim. benim için sıradandı çünkü sıfır beklenti ile gittim. geri dönmesini istediğim kimse yok , aşık olduğum karşılık alamadığım kimse yok.
fal artık benim için hikaye. Aşk acısıda kötüdür ama Allah beterinden saklasın.
Hatta bende bir noktayı bilemedi.
Erkek çocuğun olacak dedi.
Hayır , evet yarışından sonra. Yiğit ben doğurgan değiilim çocuk doğuramam , evlat edineceğim , onuda kız düşünüyorum dedim.

Ama arkadaşım büyülenmiş olarak çıktı.
Harfi harfine hayatında ki herşeyi bilmiş , kızın yüzü bembeyazdı çıktığında
Benim falım fallandığı için bana artık en kıral falcı bile vın gelir , tırıs gider :)
Falsız günlere bayanlar.

Kızlar öncelikle yiğitin tekefonunu buldum sevgili MissCherryBlossoma teşekkürler numara için.Cezmiye hala ulaşamadım Yiğit evinde bakıyormuş açıkçası gitsem mi gitmesem mi korktum

Merhaba:) Andaç Bakırkoydeki Andaç mı? Nasıldı onu merak ediyorum :44:

Kızlar öncelikle yiğitin tekefonunu buldum sevgili MissCherryBlossoma teşekkürler numara için.Cezmiye hala ulaşamadım Yiğit evinde bakıyormuş açıkçası gitsem mi gitmesem mi korktum

Gidenler olmus sekerim, duzgun bir insan , korkacak bir sey yok. Ama ben olsam ben de tek gitmezdim, gidebilecegin bir arkadasin var mi?

Burada yazan öneriler sayesinde Beşiktaş Symbol Cafeye gittim ve Nihal Hanıma fal baktırdım. Kendisi geçmiş ve şu anımla ilgili her şeyi bildi ve geçmişle ilgili tahminim olan şeyleri onayladı. Uzak gelecek için başka falcıların söylediklerini söyledi, haliyle kendisini inandırıcı buldum. Ayrıca yakın bir tarih söyledi. Eğer dediği çıkarsa, buraya tekrar yazarım.

Minikdepresif , misscherryblossom Yiğit 'in tlf rica edebilir miyim arkadaslar bana ulastırabilir misiniz rica etsem bayadır arıyorum tlf bulamıyorum öm atamıyorum Msj sayım yetersiz olduğu için .

Son düzenleme:
Merhaba:) Andaç Bakırkoydeki Andaç mı? Nasıldı onu merak ediyorum :44:

Merhaba, evet Laf cafe ki:) Umduğumdan daha iyiydi. Sıra beklerken orda bi bayana sormuştum, son 1 senedir sürekli ona geldiğini ve dediklerinin çıktığını söyleyince daha bi heyecanla baktırdım tabi. Fincanda göremediği şeyin tarotta açıldığını söylemesi ve birebir anlatması beni çok şaşırtmıştı, yoğunlaşıyor bakarken. Bunun yanında çok şeker bi insan ben giderim yani yine biraz zaman geçsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…