Yigiti savunanlardan biriside benim ve cevremdeki herkes memnun kaldı adamın bir kere bakım tarzı ve anlatim tarzi güzel,burda insanları kotulemekten baska birşey yapmiyor bazı arkadaşlar ben çok falciya gittim ve en son yigiti bulduk adam allah değil ama onseyden sekizi biliosa benim için iyi bir falcidir o..siz baska falcı aramaya devam edin hiç birinden zaten memnun kalmicaksiniz.Andaç var laf kafede orada baktirdim oda benim için iyi falcidir.
Ben de burayı uzun süredir takip eden biri olarak, özellikle bazı üyelerin yorumlarından yola çıkarak Yiğit ve Andaç'a fal baktırdım. Yiğit hakkında bir dönem yapılan tüm olumsuz yorumlara rağmen içimde hep gitme isteği oldu. Ve iyi ki de gitmişim. Her ikisinden de memnun kaldım ve tekrar giderim. Bu biraz beklenti işi. Ben tarihlere çok takılmıyorum mesela, önemli olan olayların gidişatı. Yiğit'e gelecek olursak ulaşmak sorun. Ben su falına baktırdım tarotla birlikte bakıyor. Geçmişi ve anı güzel biliyor. Gelecek hakkında söyledikleri için birşey diyemicem daha zaman var, ama umarım olur:) Andaç'la ortak söyledikleri bir çok şey oldu. Tarihler de dahil. Her ikisi de farklı konularda ilginç detayları bildiler. Bu arada Andaç'ta da sıra oluyor, randevusuz gidiliyor 3,5 saat beklediğimi söylemeden geçmim. Sabah saatlerinde gitmek daha iyi olurdu sanırım. Nil hanıma da gitmiştim önceden yıldızname de baktırdım, tarotta. Onun da bildiği şeyler oldu ama ikisinden biri tutarsız. Ya yıldıznameyi bakamadı ya da tarotu. Birbirinden çok alakasız şeyler söyledi. Ya da şöyle söylim yıldızname herkesin bakabileceği birşey değil zaten. Onun için paranıza yazık etmeyin. Ama tarota gidilebilir.Yalnız kafanız çok karışıyor çünkü çok sohbet ediyor, atıyorum 20 dk lık tarotu 2-3 saatte uzun uzun bakıyor gibi oluyor ama bunun çoğu sohbet vs.. Çıktığınızda aklınızda pek birşey kalmıyor. Ve son olarak baktırmak istediğim kişi de Cezmi:) O biraz pahalı kendimi ayarlim daha da falcı arayacağımı sanmıyorum. Ve Alcanzar'a tekrar teşekkür ederim, yorumlarındaki dürüstlük ve samimiyetten ötürü. İyi olan, hakkımızda hayırlı olan herşeyin çıkması, gerçek olması dileğiyle
Birisi kadıköy civarını sormuş..akmara yakın bir yerde kimya su bilmem kim var hatırlamıyorum soyadını.arkadasım gitti ben de denemek istiyorum...erkek arkadasının ısmını bir kerede bilmekle kalmamıs aralarındakı sorunlardan gırmıs kızcagızın egıtım hayatından cıkmıs..o da baya falcı gezen biridir.tavsiye etti e haliyle gidip bir bakarım.50 liraydı galiba ücret
💟
Kadınlar kahvesi falcıları hoşça vakit geçirmek için ideal,kafadaki ciddi soru işaretlerine cevap bulmak için yanlış tercih,tüm falcıları standart olduğu için komple yanlış mekân.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cezmi beyin numarasını verdiğin için teşekkür ederim :)
Hala ulaşamadım o ayrı
taksim melekler kahvesine birçok kez gittim,şişman bir bayan vardı hiçbirşey bilmedi ve gayet kısa kesti.ama şengül var çok feci bakıyor,arkadaşımın anne babasının boşanacaklarını mahkemenin devam ettiğini bilmişti,ancak onda çok sıra oluyor diğerleri boş dururken o kadını saatlerce beklemeniz gerekiyor... Erkekler orta derecede eşcinsel olanlar çok güzel bakıyor,ancak sizi şaşırtacak kadar değil.. Tarot falı kahveden daha çok çıkıyor ve daha uzun sürüyor bu cafede
Ben de burayı uzun süredir takip eden biri olarak, özellikle bazı üyelerin yorumlarından yola çıkarak Yiğit ve Andaç'a fal baktırdım. Yiğit hakkında bir dönem yapılan tüm olumsuz yorumlara rağmen içimde hep gitme isteği oldu. Ve iyi ki de gitmişim. Her ikisinden de memnun kaldım ve tekrar giderim. Bu biraz beklenti işi. Ben tarihlere çok takılmıyorum mesela, önemli olan olayların gidişatı. Yiğit'e gelecek olursak ulaşmak sorun. Ben su falına baktırdım tarotla birlikte bakıyor. Geçmişi ve anı güzel biliyor. Gelecek hakkında söyledikleri için birşey diyemicem daha zaman var, ama umarım olur:) Andaç'la ortak söyledikleri bir çok şey oldu. Tarihler de dahil. Her ikisi de farklı konularda ilginç detayları bildiler. Bu arada Andaç'ta da sıra oluyor, randevusuz gidiliyor 3,5 saat beklediğimi söylemeden geçmim. Sabah saatlerinde gitmek daha iyi olurdu sanırım. Nil hanıma da gitmiştim önceden yıldızname de baktırdım, tarotta. Onun da bildiği şeyler oldu ama ikisinden biri tutarsız. Ya yıldıznameyi bakamadı ya da tarotu. Birbirinden çok alakasız şeyler söyledi. Ya da şöyle söylim yıldızname herkesin bakabileceği birşey değil zaten. Onun için paranıza yazık etmeyin. Ama tarota gidilebilir.Yalnız kafanız çok karışıyor çünkü çok sohbet ediyor, atıyorum 20 dk lık tarotu 2-3 saatte uzun uzun bakıyor gibi oluyor ama bunun çoğu sohbet vs.. Çıktığınızda aklınızda pek birşey kalmıyor. Ve son olarak baktırmak istediğim kişi de Cezmi:) O biraz pahalı kendimi ayarlim daha da falcı arayacağımı sanmıyorum. Ve Alcanzar'a tekrar teşekkür ederim, yorumlarındaki dürüstlük ve samimiyetten ötürü. İyi olan, hakkımızda hayırlı olan herşeyin çıkması, gerçek olması dileğiyle
Kızlar öncelikle yiğitin tekefonunu buldum sevgili MissCherryBlossoma teşekkürler numara için.Cezmiye hala ulaşamadımYiğit evinde bakıyormuş açıkçası gitsem mi gitmesem mi korktum
Merhaba:) Andaç Bakırkoydeki Andaç mı? Nasıldı onu merak ediyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?