İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadıköy teras kafede mira var.Su falı baktırdım bugün. Isabetli geldi ama biraz umut veriyor gibi. Giden var mı? Ne düşünüyosunuz siz ?

Yiğit diye bahsettiğiniz kişinin mrkanı teli nedir?

Kızlar cezmi beyin numarasını verebilirmsnz? Mesaj atamyrsanz mail verebilirim.Çok mutsuzum bu aralar (

son zamanlarda Erenköy Şebneme fal baktıran var mı ??? ...varsa yorumlarını alabilirmiyim

Cezmi beyin telefonunu biri verebilir mi? :26:

Bana da yollarmısınız özelden telini bu nil hanımın.Eğer yollayamazsanız emailde verebilirim umarım cevap verirsiniz

Bana da yollarmısınız özelden telini bu nil hanımın.Eğer yollayamazsanız emailde verebilirim umarım cevap verirsiniz

Nil Hanim yildizname bakansa, bana gelecegi tutturamadi. Bence gecin, gitmeyin.

Ona kalsa kasimda tanistigim biriyle yaza evleniyordum, evlilik tarihimi bile yildiznameden cikaramadi.

Nil Hanim yildizname bakansa, bana gelecegi tutturamadi. Bence gecin, gitmeyin.

Ona kalsa kasimda tanistigim biriyle yaza evleniyordum, evlilik tarihimi bile yildiznameden cikaramadi.

Kadınlar kulübündeki tüm olumsuz yazılara rağmen bu Nil hanım dönem dönem hortluyor kadınlar kulübünde.....halen anlamış değilim

Kadınlar kulübündeki tüm olumsuz yazılara rağmen bu Nil hanım dönem dönem hortluyor kadınlar kulübünde.....halen anlamış değilim
Şu olayı bende hiç anlamıyorum.Çıkmayan fal yorumları yazılmasına rağmen isimlerinin ara ara halen gündeme gelmesi....
Var böyle birkaç isim.Demek bazen bile bile faka basmak gerek,anlamak inanmak için..

yolladımm ozelden ama acmadıgı ıcın ulasamıyoruz .... ya bu arada ulasan varsa su adamcagıza bı desın bızız bızz kadınalr kulubu toplasıp fal baktırıcaz acsın telefonlarını :))

Rica etsem banada gönderirmisiniz numarayı

Rica etsem banada yollarmısınız mailden?Günlerdir arıyorum numarasını yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…