uuu femist ruhlu demekok o zaman
mesela diyelim seni üzen birinden bahsediyor.. ana avrat düz gidiyor :)
Ehh cok iyiymis o zaman
Kadınlar kahvesnde ki duyguya faş baktırıp söyledikleri çıkan var mı? Acil cevap lütfen 😊[/QUOTE
Ben baktırdım berbat anlık biliyo gerisi hikaye yazıyor ordaki bütün falcıları denedim pelin remziye meryem dilek hepsinin dediği bi şey çıkmadı geçmiş ve anı tutturuyolar gerisi hikaye
Kadınlar kahvesnde ki duyguya faş baktırıp söyledikleri çıkan var mı? Acil cevap lütfen 😊[/QUOTE
Ben baktırdım berbat anlık biliyo gerisi hikaye yazıyor ordaki bütün falcıları denedim pelin remziye meryem dilek hepsinin dediği bi şey çıkmadı geçmiş ve anı tutturuyolar gerisi hikaye
Kadınlar kahvesi falcıları hoşça vakit geçirmek için ideal,kafadaki ciddi soru işaretlerine cevap bulmak için yanlış tercih,tüm falcıları standart olduğu için komple yanlış mekân.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar kahvesi falcıları hoşça vakit geçirmek için ideal,kafadaki ciddi soru işaretlerine cevap bulmak için yanlış tercih,tüm falcıları standart olduğu için komple yanlış mekân.
Bende CEZMİ BEYİN numarasını istiyorum acaba verebilir mi biri?
Aynen canım çok haklısın
arkadaşlar ben de nil hanımdan çok memnun kaldım. geçmiş ve an tespiti çok iyiyidi. birebir söyledi her şeyi. yalnız nisan ayı içinde barışma ağustosta tam anlamıyla kavuşma olacak dedi. nisan bitti bir barışmamız olmadı. hatta çok iyi bir fırsat vardı nisan ayı içinde barışmak için, ikimizin de doğumgünüydi 1 gün arayla. neyse ben güveniyorum kendisine tarihlerde sapma olabilir.
yalnız bu ara kuzeni vefat ettiği için uygun değil.ya da bana öyle söyledi bilemiyorum.
Bana da yollarmısınız özelden telini bu nil hanımın.Eğer yollayamazsanız emailde verebilirim umarım cevap verirsiniz
Nil Hanim yildizname bakansa, bana gelecegi tutturamadi. Bence gecin, gitmeyin.
Ona kalsa kasimda tanistigim biriyle yaza evleniyordum, evlilik tarihimi bile yildiznameden cikaramadi.
Şu olayı bende hiç anlamıyorum.Çıkmayan fal yorumları yazılmasına rağmen isimlerinin ara ara halen gündeme gelmesi....Kadınlar kulübündeki tüm olumsuz yazılara rağmen bu Nil hanım dönem dönem hortluyor kadınlar kulübünde.....halen anlamış değilim
Kadınlar kulübündeki tüm olumsuz yazılara rağmen bu Nil hanım dönem dönem hortluyor kadınlar kulübünde.....halen anlamış değilim
yolladımm ozelden ama acmadıgı ıcın ulasamıyoruz .... ya bu arada ulasan varsa su adamcagıza bı desın bızız bızz kadınalr kulubu toplasıp fal baktırıcaz acsın telefonlarını :))
Fatma Hoca Eyüp-G.o.paşa arası bir yerde. Pierre Loti'ye giden yoldan gidiliyor. Adres yanımda değil. Forumda yakın geçmişte adresi ve tarifi var. Ben de bu şekilde buldum. Saat 12:00-17:00 arası kabul ediyormuş. Eğer gelecek duymak istiyorsanız gitmeyin. Ben enerjisinden ve aramızda geçen kısa diyalogdan sonra aradığım kişinin o olduğunu çok yoğun hissettim.
Cezmi nin tlf için mail adresi yazarsanız gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?