Merhaba, evet Laf cafe ki:) Umduğumdan daha iyiydi. Sıra beklerken orda bi bayana sormuştum, son 1 senedir sürekli ona geldiğini ve dediklerinin çıktığını söyleyince daha bi heyecanla baktırdım tabi. Fincanda göremediği şeyin tarotta açıldığını söylemesi ve birebir anlatması beni çok şaşırtmıştı, yoğunlaşıyor bakarken. Bunun yanında çok şeker bi insan ben giderim yani yine biraz zaman geçsin:)
Merhaba, evet Laf cafe ki:) Umduğumdan daha iyiydi. Sıra beklerken orda bi bayana sormuştum, son 1 senedir sürekli ona geldiğini ve dediklerinin çıktığını söyleyince daha bi heyecanla baktırdım tabi. Fincanda göremediği şeyin tarotta açıldığını söylemesi ve birebir anlatması beni çok şaşırtmıştı, yoğunlaşıyor bakarken. Bunun yanında çok şeker bi insan ben giderim yani yine biraz zaman geçsin:)
ya maalesef ben yeni uye oldugum icin numara gonderemiyorum, eski arkadaslardan rica edelim
Ben bugün Osmaniyede fal bakan Filiz ablaya gittim daha önce de forumda onu merak edip sormuştum..
Su falı baktırdım
İlk girdiğimde içeri nasıl bilecek falan demiştim bu da diğerleri gibidir ama öyle olmadı kadın daha fal bakmaya başlar başlamaz yaşadıklarımı zaman vererek anlattı bana
En ince ayrıntıyı bile verdi şok ola ola dinledim...
Çok da uzun baktı sağolsun
Ben su falından çok etkilendim ayrıca bakarken kağıda da birşeyler karaladı herhalde o şekilde bakıyor..
Gelecekle ilgili çok emin konuştu tarihler verdi ancak tarihlerim şaşabilir dedi insanları yaşadıklarımı anı acayip bildi ya şimdiye kadar baktırdığım fallarda fala başlar başlamaz dınk diye herşeyi bilen olmamıştı
Fal baktıktan sonra 2 kadın geldi onlar sürekli gidiyorlarmış Filiz ablaya kadınlar çıkan fallarını anlattılar
Filiz abla iyi bir insana benziyor ve arapça birşeyler yazarak baktı anne adımı benim adımı
Dedikleri çıkarsa burada paylaşacağım verdiği tarihler yakın çıkmazsa da paylaşırım
Sonuçta oraya gittiğime değdiğini düşünüyorum
Hadi ya iyimişş:) pazar günleri falan da orada oluyor mu bilgin var mı canım?
Merhaba Kızlar;
uzun zamandır sızler gıbı bır fal kolık olarak bende sızlerle deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum
yiğit; hep soyledım ben cok fazla memnun kalmadım . sıradan bır cafe falcısından bır farkı yok
dejavu yıgıt; anı cok ıyı analız edıyor cok kısa bakıyor ama gelecekle ılgılı soyledıklerı tamamen fos cıktı
laf cafe andaç; kesınlıkle cok seker an ve gecmıste cok cok ıyı gelecekle alakalı soyledıklerı seyler suan ıcın olucak gıbı gozukuyor ancak vaktı gelmedı
laf cafe halıl;en ıyılerınden dıyebılırım andacla hemen hemen aynı seylerı soylemesıne ragmen cok daha farklı konularda nokta atısı yapabılıyor denemenızı tavsıye ederım
medyum nıhal; kesınlıkle favorım... soylenıcek cok bısey yok telefonda bakıyor .. benım ıcın 3 halıl 2 andac 5 yıgıt gucunde hıslerı ...
adını bılmıyorum cıngene cafenın yanındakı cafede sarı saclı orta yasın uzerı bır bayan var; kadın bıldıgınız saka gıbı, sohbet etmeye gıdersenız keyıflı sohbetı ama falla uzaktan yakından alakası yok hatunun :))
Merhaba Kızlar;
uzun zamandır sızler gıbı bır fal kolık olarak bende sızlerle deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum
yiğit; hep soyledım ben cok fazla memnun kalmadım . sıradan bır cafe falcısından bır farkı yok
dejavu yıgıt; anı cok ıyı analız edıyor cok kısa bakıyor ama gelecekle ılgılı soyledıklerı tamamen fos cıktı
laf cafe andaç; kesınlıkle cok seker an ve gecmıste cok cok ıyı gelecekle alakalı soyledıklerı seyler suan ıcın olucak gıbı gozukuyor ancak vaktı gelmedı
laf cafe halıl;en ıyılerınden dıyebılırım andacla hemen hemen aynı seylerı soylemesıne ragmen cok daha farklı konularda nokta atısı yapabılıyor denemenızı tavsıye ederım
medyum nıhal; kesınlıkle favorım... soylenıcek cok bısey yok telefonda bakıyor .. benım ıcın 3 halıl 2 andac 5 yıgıt gucunde hıslerı ...
adını bılmıyorum cıngene cafenın yanındakı cafede sarı saclı orta yasın uzerı bır bayan var; kadın bıldıgınız saka gıbı, sohbet etmeye gıdersenız keyıflı sohbetı ama falla uzaktan yakından alakası yok hatunun :))
Merhaba Kızlar;
Nihal kimin nesi sekerim?
merhaba nihalin numarasını gönderirmisinnn ?? birde ne kadara bakıyorr ??
Gidip dolandirilmak istemiyorsaniz kizlar bu kadından uzak durun.
Dolandiricinin önde gideni.
Yazık günah forum a yeni dusenleri kandirmayin.
Kul hakki
bende tesaduf buldum bunu , okadar mıllete gıttım bı arkadasım cok bahsettı ne kaybederım dedım zaten bu zamana kadar dunyanın parasını bayılmısım . 50 tl ye telefondan bakıyor... enerjısı cok ıyı soyle dıyım bence 120 halıl gucunde falan ..... ben artık gıtmem ona buna oyle dıyımm :)) 50 tl ye bakıyor ben cok memnun kaldım ılerleyen tarıhlerde yıne baktırıcam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?