İstanbul'da Fal - Falcılar

beşiktaş symbol'deki can'ı deneyem var mı arkadaşlar? bana güzel şeyler söyledi ama çıkacak mı bilmiyorum. fena değildi geçmişi tutturması bugün biraz moralim bozuldu yarın gitmeyi düşünüyorum. ya da beşiktaş'ta başka önerebileceğiniz biri var mı?

Hadi ya iyimişş:) pazar günleri falan da orada oluyor mu bilgin var mı canım?

Telefonda falan bakmıyor mudur acaba ?

kızlar bugün kadıköydeki sevgiye tarot baktırdım. telefonla randevu almış olmama ramen yaklaşık 2.5 saat bekledim baya sıkıldım.
fala gelecek olursam.
geçmiş, şuan ve karakter analizleri doğruydu. gelecek ile ilgili yıl olarak tarih de verdi. erkek arkadaşımın nasıl ve ne zaman evlilik teklif edeceği, kaç yılında çocuk sahibi olacağımı, işle ilgili şuanki gelişmeleri ve ilerde olacakları söyledi. verdiği tarihler benim de kafamda hayal ettiğim tarihlerdi açıkçası. umarım gerçekleşir.
sizin aranızda sevgiye baktırıp da söylediklerinin çıktığı oldu mu??

Filiz hanımdan çok bahsedilmiş yine adı geçti :) Kimdir bu Filiz hanım telefonu olan var mı ?

Merhaba Kızlar;
uzun zamandır sızler gıbı bır fal kolık olarak bende sızlerle deneyımlerımı paylasmak ıstıyorum

yiğit; hep soyledım ben cok fazla memnun kalmadım . sıradan bır cafe falcısından bır farkı yok
dejavu yıgıt; anı cok ıyı analız edıyor cok kısa bakıyor ama gelecekle ılgılı soyledıklerı tamamen fos cıktı
laf cafe andaç; kesınlıkle cok seker an ve gecmıste cok cok ıyı gelecekle alakalı soyledıklerı seyler suan ıcın olucak gıbı gozukuyor ancak vaktı gelmedı
laf cafe halıl;en ıyılerınden dıyebılırım andacla hemen hemen aynı seylerı soylemesıne ragmen cok daha farklı konularda nokta atısı yapabılıyor denemenızı tavsıye ederım
medyum nıhal; kesınlıkle favorım... soylenıcek cok bısey yok telefonda bakıyor .. benım ıcın 3 halıl 2 andac 5 yıgıt gucunde hıslerı ...
adını bılmıyorum cıngene cafenın yanındakı cafede sarı saclı orta yasın uzerı bır bayan var; kadın bıldıgınız saka gıbı, sohbet etmeye gıdersenız keyıflı sohbetı ama falla uzaktan yakından alakası yok hatunun :))

Hadi ya iyimişş:) pazar günleri falan da orada oluyor mu bilgin var mı canım?

Bir gün izni var diye biliyorum ama hangi gün bilmiyorum. Bir de yanlış hatırlamıyorsam pazartesi cafe kapalı oluyordu. Telde bakacağını zannetmiyorum ama nette cafenin no'su var istersen arayıp sorabilirsin canım.

kızlar geçen ay sevgilimden ayrıldım baya kötü bi zamanımdaydım ve her kadın gibi falcı arayışına çıktım taksimde nerdeyse gitmediğim falcı kalmamıştı en son arkadaşım emre beyi önerdi hadi bide orayı dedim dedim yeri zar zor bulabildim labirent gibi bişeydi neyse gittik ev tarzında bir ortam çok ferah ve sakindi gittim kahve söyledim hemen geldi balkonda sigara&kahve keyfimi yaptım sonra emre bey beni içeri aldı hayatımdaki çoğu şeyi bildi 1 ay içinde çocuğun bana geri döneceğini de söyledi dedim dönmez o hayatta bitirdik diye döncek dedi bak gör dedi en fazla 1 ay içinde dedi bide allaalla dedim buda fasofiso herhalde kızlar 1 hafta önce sevgilimle barıştım döndü yalvar yakar pişman olmuş salak neyse emre beye tekrar gitmek istiyorum ama telefonunu bulamıyorum olupta verebilcek olan var mı acaba hatta beraber bile gidebiliriz bence taksimde fala bakmasını iyi bilen 3-5 kişiden kesinlikle 1 i muhabbetini de çok sevdim

Nihal kimin nesi sekerim?

merhaba nihalin numarasını gönderirmisinnn ?? birde ne kadara bakıyorr ??

bana da nihalin nosunu gönderirmsn?ve fiyatı nedir?

Gidip dolandirilmak istemiyorsaniz kizlar bu kadından uzak durun.
Dolandiricinin önde gideni.
Yazık günah forum a yeni dusenleri kandirmayin.
Kul hakki

Nihal kimin nesi sekerim?

bende tesaduf buldum bunu , okadar mıllete gıttım bı arkadasım cok bahsettı ne kaybederım dedım zaten bu zamana kadar dunyanın parasını bayılmısım . 50 tl ye telefondan bakıyor... enerjısı cok ıyı soyle dıyım bence 120 halıl gucunde falan ..... ben artık gıtmem ona buna oyle dıyımm :)) 50 tl ye bakıyor ben cok memnun kaldım ılerleyen tarıhlerde yıne baktırıcam zaten

Numarasini bana da gonderiri misin sekerim?

Dedikleri cikti mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…