İstanbul'da Fal - Falcılar

Bağdat caddesi başlarında bi ara sokakta mutfağımsı minik,adı farketmez kafe.kızın adını bilmiyorum sormadım çok memnun kalan arkadaşlarım götürmüştü..karadenizli sanırım,baya küfür falan konuşuyo ama enteresan hiç tuhaf gelmiyor..herşeyide bildi valla kahve falından:)bi ara geniş zamanda tekrar gidicem onada

dedikleri cikti mi peki?

Kızlar yiğit konusunda çok kararsız kaldım beğenen kadar begenmeyen de çok ben gelecekte ki tek bir şeyi merak ediyorum geri dönecek mi? Lütfen objektif bir yorum yspın.Yiğit iyi mi yoksa o da mı fos?

dedikleri cikti mi peki?

Genel durumu harfiyen bildi,hatta harf verdi şöyleki işimde ortağımdan ayrılmayı planlıyodum ama işsiz kalma ihtimalim vardı bana iş yaptığın l-v-t harfli birini bırakmak istiyosun ama korkuyosun falan dedi,ortağımın adı levent! Sonra bi çocuk kaybetmişsin dedi,doğmadan düşmüş dedi,bildi valla..Gelecekle ilgili uzun vade bişeyler söyledi bilmiyorum nolceek

Kizlar Istanbul/Maltepede iyi bir falci bilen varmi???

geçenlerde tesadüf eseri maltepe de bi bayana baktırdım. ismi derya idi. falı baktıktan sonra asıl tarotta iyi olduğunu söyledi bana... kahve falında ise aynı yerde fatma ismindeki bayanın daha iyi olduğunu söyledi. ama söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. henüz beklemedeyim

Peki yer nerede canim..yani mekan adi nedir:)?

Peki yer nerede canim..yani mekan adi nedir:)?

inan mekanın adını hatırlamıyorum. aslında maltepeyıde cok ıyı bılmıyorum. bi arkadasımla gezerken tesaduf eserı gorduk kahve sızden fal bızden gıbı bı yazı yazıyodu gırdık ıcerı oyle tesadufen baktırdık :))) bı alt gecıt var adını bılmıyorum ama o altgecıtı gecınce hemen sag tarafta kalıyodu. (uzgunum maltepeyı bılmedıgımden boyle sacma bı sekılde tarıf etmıs oldum ama) (

Tamam canim biliyorum orayi...gelin kaynana bakiyor orada..tesekkür ederim

-

Isin garibi ikisinede baktirdim ve ikisininde söylediklerininde bir kismi cikti...Yani ortalama ikiside...Ben kismetse yarin baktirmak istiyorum..O cafenni hemen altinda bir yer acildi oradada falci varmis...Birde plaj yolunda kadinlar kahvesi var..oradada kahve,tarot,su fali,yildizname v.s bakiliyor...Kafam karistiii

ayy demı ınsanın kafası karısıyo kıme baktırcanı sasırıyo :) ama su derya dedıkı tarotta cok ıyıyım ben tarıhıne kadar verırım dedı. ona yyakın bı zamanda gıtmeyı dusunuyorum bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…