Kimdir bu ?
Bağdat caddesi başlarında bi ara sokakta mutfağımsı minik,adı farketmez kafe.kızın adını bilmiyorum sormadım çok memnun kalan arkadaşlarım götürmüştü..karadenizli sanırım,baya küfür falan konuşuyo ama enteresan hiç tuhaf gelmiyor..herşeyide bildi valla kahve falından:)bi ara geniş zamanda tekrar gidicem onada
Vay p.c vay
Valla bence Nil Hanim i gec, Yigit e baktir derim. Numarasini yolluyorum.
misscherry lütfennn banada yollarmısın yiğitin numarasını çok merak ediyorum
dedikleri cikti mi peki?
Sekerim sana gondermedim mi? Tekrar gonderiyorum.
Kizlar Istanbul/Maltepede iyi bir falci bilen varmi???
geçenlerde tesadüf eseri maltepe de bi bayana baktırdım. ismi derya idi. falı baktıktan sonra asıl tarotta iyi olduğunu söyledi bana... kahve falında ise aynı yerde fatma ismindeki bayanın daha iyi olduğunu söyledi. ama söyledikleri çıkar mı bilmiyorum. henüz beklemedeyim
Peki yer nerede canim..yani mekan adi nedir:)?
inan mekanın adını hatırlamıyorum. aslında maltepeyıde cok ıyı bılmıyorum. bi arkadasımla gezerken tesaduf eserı gorduk kahve sızden fal bızden gıbı bı yazı yazıyodu gırdık ıcerı oyle tesadufen baktırdık :))) bı alt gecıt var adını bılmıyorum ama o altgecıtı gecınce hemen sag tarafta kalıyodu. (uzgunum maltepeyı bılmedıgımden boyle sacma bı sekılde tarıf etmıs oldum ama)(
Merhaba. Bana Edirne'deki falcı Melahat'ın numarası lazım.
Tamam canim biliyorum orayi...gelin kaynana bakiyor orada..tesekkür ederim
kızlar bende kadıkoy göztepede bir hocaya gideceğim gelen varsa gelsin bende yalnız gitmek istemiyorum :)
baskasını aradıgına gore onlar kotuler cıkmıyo dedıklerı oyle mı :)) pendıkte kartalda falan var mı pekı ? sen nedn baskasını arıyosun canımm :))
aslinda söylediklerinnin bir kismi cikti...ama daha iyisi varsa gidilir
-hadı yaapekıı fatmanınkıler mı cıktı yoksa deryanınkıler mı ayy sende selam verdın borclu cıktın ama kusura bakma lutfen. bu gunlerde cok ıhtıyacım varda fallara tarotta baktırmalımıyım :)
-
Isin garibi ikisinede baktirdim ve ikisininde söylediklerininde bir kismi cikti...Yani ortalama ikiside...Ben kismetse yarin baktirmak istiyorum..O cafenni hemen altinda bir yer acildi oradada falci varmis...Birde plaj yolunda kadinlar kahvesi var..oradada kahve,tarot,su fali,yildizname v.s bakiliyor...Kafam karistiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?