- 7 Mart 2010
- 81
- 10
- 296
Numarasini bana da gonderiri misin sekerim?
Dedikleri cikti mi ?
Gönderdim canım telefon numarasını..Özelden yazdım sana.Görüyorum da 10 dakika geçmesini bekliyordum:)10 dakika da bir özel mesaj yazma hakkımız var...o yüzden..
Konuya 2 sene kadar uzak kalmışım gerçii ama noolur Nil hn telefonunu banada yazarmısınn mimar34,çook sevinirim?
Daha yaz yeni geliyo umudunu kaybetmeNil Hanim a ben gittim, dedikleri cikmadi. Ona kalsa bu yaza evlenecektim ama sevgilim bile yok.
Gitmeyin.
Daha yaz yeni geliyo umudunu kaybetmebana daha önce tesadüfen biri kapat bakcam dedi 5 aralıkta,sonra 2 ay içinde evlenceksin gitceksin burdan dedi içimden hadiordan ne salladı dedim hatta sevgilim bile yoktu..neyse uzatmayayım sonuçta 16 ocak nişan 16 şubat düğün oldu! Bulsam o çocuğu bidaha keşke:/
Ben detaylı yıldızname bakan nil hndan başka biri duymadımki ama..kahve veya tarotmu baktırmıştınki?mesaj hakkın varsa numarasını yazarmısın yinede noooolurrr :)
Nil Hanim a ben gittim, dedikleri cikmadi. Ona kalsa bu yaza evlenecektim ama sevgilim bile yok.
Gitmeyin.
Dogumtarihin ve anne adinla yildizname bakiyor, bir de istersen tarot cekiyor. Kahve bakmiyor bildigim kadariyla.
Bana Kasimda tanisacagin biriyle evlenceksin dedi, Kasimda kimseyle tanismadim. Hatta Kasimdan bu yana kimseyle tanismadimNil hanim in dedikleri cikmadi diyen cok kisi okudum. Cikmayinca telefonunu sildim, bende yok ne yazik ki.
Sekerim ne guzel evli barklisin, niye fal baktirmak istiyorsun? parana yazik, gec bence.
Şu olayı bende hiç anlamıyorum.Çıkmayan fal yorumları yazılmasına rağmen isimlerinin ara ara halen gündeme gelmesi....
Var böyle birkaç isim.Demek bazen bile bile faka basmak gerek,anlamak inanmak için..
Evet 6.sene evleneli,ve aynı evin içinde sevgili eşim boşanma davası açmış haberim bile yok,yani avukata dökeceğim parasın azzzcığını şuan falcılara feda edebilirim :/
Gelecek hiç bilinmiyor olsaydı Cezmi geleceği nasıl görüyor ??? ve gerçekten de görüyor, bunu gördük.....Ha bazen olaylar söylediklerine % 40-50 benzer şekilde gerçekleşiyor, bazen tam dediği gibi oluyor,,bazen olmayanlar da oldu...Ama şunu söyleyebilirim Cezmiye fal baktıranlar gelecek görülemez cümlesini kuramazlar diye düşünüyorum
Vay p.c vay
Valla bence Nil Hanim i gec, Yigit e baktir derim. Numarasini yolluyorum.
Vay p.c vay
Dogumtarihin ve anne adinla yildizname bakiyor, bir de istersen tarot cekiyor. Kahve bakmiyor bildigim kadariyla.
Bana Kasimda tanisacagin biriyle evlenceksin dedi, Kasimda kimseyle tanismadim. Hatta Kasimdan bu yana kimseyle tanismadimNil hanim in dedikleri cikmadi diyen cok kisi okudum. Cikmayinca telefonunu sildim, bende yok ne yazik ki.
Sekerim ne guzel evli barklisin, niye fal baktirmak istiyorsun? parana yazik, gec bence.
Cherrycim peki nil hanim mevcut durumu bilebiliyor mu?yigitle kiyaslarsan nasil?
Kisilik analizi yapiyor, kisilik ozelliklerini biliyor ama adamin kafasindakileri bilmiyor. Yani durugoru yetenegi yok, ebced ve yildizname isini biliyor sanirsam.
Adam ne halt ediyor diye merak edersen Yigit derim.
Kisilik analizi yapiyor, kisilik ozelliklerini biliyor ama adamin kafasindakileri bilmiyor. Yani durugoru yetenegi yok, ebced ve yildizname isini biliyor sanirsam.
Adam ne halt ediyor diye merak edersen Yigit derim.
fiyatı ne kadar? randevuylamı gidiliyor?
Vay p.c vay
Ben gitmiştim ona geçen ay,fena çatlak tatlı bişey,,biliyoda baya herşeyi..yalnız ben fener kutlamalarına denk geldiğim için kısa baktı ona rağmen bildi.kahveyi kendi yapıyo elemanı yok erken gidin 30tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?