İstanbul'da Fal - Falcılar

Numarasini bana da gonderiri misin sekerim?

Dedikleri cikti mi ?

ben cok memnun kaldım bu zamana kadar bırsuru kısıye gıttım bı aksılık olmadıgı surede daha gıtmem herhalde baskasına .... numarayı gonderdım ozelden dedıgım gıbı belkı enerjı meselesı ben cok memnun kaldım cok abartı bır fıyat degıl standartlarda denenebılır.... baktırdıkdan sonra memnun kalanlarda gerı donsun barıı :))

Gönderdim canım telefon numarasını..Özelden yazdım sana.Görüyorum da 10 dakika geçmesini bekliyordum:)10 dakika da bir özel mesaj yazma hakkımız var...o yüzden..

Konuya 2 sene kadar uzak kalmışım gerçii ama noolur Nil hn telefonunu banada yazarmısınn mimar34,çook sevinirim?

Nil Hanim a ben gittim, dedikleri cikmadi. Ona kalsa bu yaza evlenecektim ama sevgilim bile yok.

Gitmeyin.
Daha yaz yeni geliyo umudunu kaybetme bana daha önce tesadüfen biri kapat bakcam dedi 5 aralıkta,sonra 2 ay içinde evlenceksin gitceksin burdan dedi içimden hadiordan ne salladı dedim hatta sevgilim bile yoktu..neyse uzatmayayım sonuçta 16 ocak nişan 16 şubat düğün oldu! Bulsam o çocuğu bidaha keşke:/
Ben detaylı yıldızname bakan nil hndan başka biri duymadımki ama..kahve veya tarotmu baktırmıştınki?mesaj hakkın varsa numarasını yazarmısın yinede noooolurrr :)

Dogumtarihin ve anne adinla yildizname bakiyor, bir de istersen tarot cekiyor. Kahve bakmiyor bildigim kadariyla.

Bana Kasimda tanisacagin biriyle evlenceksin dedi, Kasimda kimseyle tanismadim. Hatta Kasimdan bu yana kimseyle tanismadim Nil hanim in dedikleri cikmadi diyen cok kisi okudum. Cikmayinca telefonunu sildim, bende yok ne yazik ki.

Sekerim ne guzel evli barklisin, niye fal baktirmak istiyorsun? parana yazik, gec bence.

Son düzenleme:
Nil Hanim a ben gittim, dedikleri cikmadi. Ona kalsa bu yaza evlenecektim ama sevgilim bile yok.

Gitmeyin.

Evet 6.sene evleneli,ve aynı evin içinde sevgili eşim boşanma davası açmış haberim bile yok,yani avukata dökeceğim parasın azzzcığını şuan falcılara feda edebilirim :/

Şu olayı bende hiç anlamıyorum.Çıkmayan fal yorumları yazılmasına rağmen isimlerinin ara ara halen gündeme gelmesi....
Var böyle birkaç isim.Demek bazen bile bile faka basmak gerek,anlamak inanmak için..

Sanıyorum ilk sayfadan başlayıp sonuna kadar okuyon pek yoktur,yıldızname aradığım için 3200.sayfa çıktı karşıma,sabahtan beri okuyorum anca 3360.sayfaya gelebildim..sonunda okumaktan bıkıp o sayfalardaki olumlu yorumlara istinaden nil hn tlf isteyince malum hortlatmış oldum :)

Evet 6.sene evleneli,ve aynı evin içinde sevgili eşim boşanma davası açmış haberim bile yok,yani avukata dökeceğim parasın azzzcığını şuan falcılara feda edebilirim :/

Vay p.c vay

Valla bence Nil Hanim i gec, Yigit e baktir derim. Numarasini yolluyorum.

:) nerde bu cezmi nerdee? Varmı tel no adres?

Cherrycim peki nil hanim mevcut durumu bilebiliyor mu?yigitle kiyaslarsan nasil?

Cherrycim peki nil hanim mevcut durumu bilebiliyor mu?yigitle kiyaslarsan nasil?

Kisilik analizi yapiyor, kisilik ozelliklerini biliyor ama adamin kafasindakileri bilmiyor. Yani durugoru yetenegi yok, ebced ve yildizname isini biliyor sanirsam.

Adam ne halt ediyor diye merak edersen Yigit derim.

Kisilik analizi yapiyor, kisilik ozelliklerini biliyor ama adamin kafasindakileri bilmiyor. Yani durugoru yetenegi yok, ebced ve yildizname isini biliyor sanirsam.

Adam ne halt ediyor diye merak edersen Yigit derim.

Evet ben yigitciyim zaten...surekli baktryrm...adamn kisilik ozelliklerini zaten biliorm cnm 50 lira vermeye gerek yok o zaman

beni de bilen bilir formda, koyu bir yiğitçi olarak, tek geçerim.bir çok arkadaşımı da yönlendirdim.memnun kaldılar ama yiğit kadınlar kulübünden müşteri istemiyor kızlar üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…