İstanbul'da Fal - Falcılar

Selam kızlar :)
Nihal hanımdan bahsedilmiş , memnun kalan arkadaşlar yazabilirler mi telefon numarasını ?
Gerçekten işinin ehli bi hanım mı? :)

Bide nil hanım diye bi isim duyuyoruz ara ara :) Memnun kalanlar varsa yine telini iletebilirlerse memnun olurum ama gerçekten memnun kaldıysanız :)

Merhaba kızlar bende buaralar burdayım didem hanimin face sayfasını buldum ordan aldım no az öncede konuşma fırsatım oldu soran arkadaşlar fal evi yazınca çıkıyo burdan no vermek yasak sanırım biz bi grup olarak cok memnunduk kendisinden ve uzun ugraslar sonucu bulduk nokta atışları ve net isim ler verebiliyor sadece pembe tablosu oldukça az moral bozukta ayrilabiliyorsunuz yanindan bilginiz olsun.evlilik ilişki konusunda çok tutarlı iyi akşamlar

O kisi bendim galiba.. dun baktirdim dideme.. ben dahil 5 kişiye bakti.. herkesin agzi acik kaldi.. hatta dun cinleri tepesindeydi galiba.. mesela birimize aydin isminde birinden hbr gelicek dedi.. arkadaşım aradi aynen oyle demis.. bi tanesine figen diye birinden bahsetmis.. oyle birini tanimiyorum demia.. aksama oyle biri ile ilgili bisiler duymus.. yakini vasitasi ile.. bana gelince yine harikaydi.. erkek arkadaşım ile ilgili soyledikleri bikac saat icinde oldu.. didem bi ara ortalarda yoktu ama bomba gibi dönmüş :))

Aynen katiliyorum.. isimler de öyle ahmet mehmet ayse fatma tadinda degil yani

Sana güvenerek soruyorum yak den Didem nasıldır iyimidir sen memnun kaldinmi

Ben bayıldım. . Hatta şunu söyliyim. . Normalde erkek arkadaşımdan saklarim.. onunla ilgili o kadar cok sey soyledi ki.. ona bile anlattim.. isim cisim zaten bombaydi.. benim disimda 4 kisiye de bakti.. herkese nokta atislarda bulundu.. dun baktirdim.. bugun diger 4 kisiden ikisi su dediği cikti diye aradi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…