Dur ben yarin deryaya baktiriyim o zaman...yazarim yine burdan izlenimlerimiayy demı ınsanın kafası karısıyo kıme baktırcanı sasırıyo :) ama su derya dedıkı tarotta cok ıyıyım ben tarıhıne kadar verırım dedı. ona yyakın bı zamanda gıtmeyı dusunuyorum bakalım :))
Selam kızlar :)
Nihal hanımdan bahsedilmiş , memnun kalan arkadaşlar yazabilirler mi telefon numarasını ?
Gerçekten işinin ehli bi hanım mı? :)
Nihal hanim nerede acaba???
Kisilik analizi yapiyor, kisilik ozelliklerini biliyor ama adamin kafasindakileri bilmiyor. Yani durugoru yetenegi yok, ebced ve yildizname isini biliyor sanirsam.
Adam ne halt ediyor diye merak edersen Yigit derim.
Buarada yiğit kaça bakıyodu? 15 dkya bakacakta hiç fiyat sormadım ben aceleden
Merakettim yigitten memnun kaldin mi cnm?
Dur ben yarin deryaya baktiriyim o zaman...yazarim yine burdan izlenimlerimi
Merakettim yigitten memnun kaldin mi cnm?
Geç cevap için özür,evet gayeeet başarılı,,olan biten herşeyi bildi valla :)
O kisi bendim galiba.. dun baktirdim dideme.. ben dahil 5 kişiye bakti.. herkesin agzi acik kaldi.. hatta dun cinleri tepesindeydi galiba.. mesela birimize aydin isminde birinden hbr gelicek dedi.. arkadaşım aradi aynen oyle demis.. bi tanesine figen diye birinden bahsetmis.. oyle birini tanimiyorum demia.. aksama oyle biri ile ilgili bisiler duymus.. yakini vasitasi ile.. bana gelince yine harikaydi.. erkek arkadaşım ile ilgili soyledikleri bikac saat icinde oldu.. didem bi ara ortalarda yoktu ama bomba gibi dönmüş :))ıyı aksamlar kızlar gecen yazan bı arkadas vardı umranıye didem hanıma gıdıcektı bugun nasıl gectı yazabılırmı lutfen ben kendısınden cok memnundum ozellıkle kaybolanı bulma atıs noktaları cok ıyıydı ama yıne no yok bende bana ulastırabılırse cok sevınırım face uzerınden yazdım donus olmadı lutfen bılen tekrar gonderebılırmı hoscakalın
Aynen katiliyorum.. isimler de öyle ahmet mehmet ayse fatma tadinda degil yaniMerhaba kızlar bende buaralar burdayım didem hanimin face sayfasını buldum ordan aldım no az öncede konuşma fırsatım oldu soran arkadaşlar fal evi yazınca çıkıyo burdan no vermek yasak sanırım biz bi grup olarak cok memnunduk kendisinden ve uzun ugraslar sonucu bulduk nokta atışları ve net isim ler verebiliyor sadece pembe tablosu oldukça az moral bozukta ayrilabiliyorsunuz yanindan bilginiz olsun.evlilik ilişki konusunda çok tutarlı iyi akşamlar
Aynen katiliyorum.. isimler de öyle ahmet mehmet ayse fatma tadinda degil yani
Sana güvenerek soruyorum yak den Didem nasıldır iyimidir sen memnun kaldinmi
Sevindim cnm...yigit bnm favorimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?