İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kizlar bugun tasula turkana fal baktirdim aslinda burdaki yorumlara gore kotuydu ama kendi denemeden insan birsey diyemiyor.cok kisa bakti ve nerdeyse hicbir sey solemedi tek bir konu eski sevgilimle ilgili birseyler soledi isminde a varmi e varmi a var i varmi u varmi i var dedim ismini soledi cocugun. Yani cogu seyi bildi neden ayrildik vs vs gelecekle ilgilide sadece temmuz ayini verdi.inanarak baktirmadim hic. Burda baktiranlarin yorumlari kotuydu. Insallah dedikleride cikmaz diyorum suanda

Telle bakiomu didem?

Nerde bakıyor benide gotursene

burada yakınlarda bahsi geçen nihale baktırdım, şu telefonda bakan, fakat çok olumsuz geldi bana ya.. evet geçmişi ve şu anı iyi bildi özellikle aşkla ilgili ama mesela işle ilgili biraz saçmaladı.. fazlasıyla olumsuz enerji aldım, kötü hissettim kendimi faldan sonra hala da sürüyor.. umarım gelecek için dedikleri de çıkmaz.. neyse, başka baktıran oldu mu merak ettim??

yak_den banada yollarmisin nosunu..Kaca bakiyo ve nerede??

Sekerim numarasini bana da atar misin?

Yakden rica etsem bana da didemin numarasini gonderirmisin:)???

Aynen bende baktırdım ve kötüydü bende anı bilemeyince sen kendini fala veremiyorsun biraz yoğunlaşmanı istiyorum dedi:) sonra ne olacak ne olmayacak hiç bişey diyemedim Allah bilir bundan kimsenin şüphesi yok ama çok iddialıyım havasına girip bişey bilemeyince de enerjini veremiyosun gibi demesi komik geldi bide baktı tutmuyo dua et falan dedi olmayabilir demeye başladı :)) takmadım dedim ama enerjisi çok olumsuz haklısın. sallayalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…